хочу поставить вилку з honda crf на geon dakar
Модератор:Neposeda
знаю шо у хонди вилки до 2009 року 47мм, а у геона 48. треба брать із траверсами. а як стануть тормоза, колесо і траверси в рульовій колонкі я хз. хто шось знає на скільки підходять вилки?
натупив я трохи 48 мм це не той розмір.
діаметр пера в місці де нижня траверса 60мм, а де верхня - 54мм.
може хтось помірять ці діаметри на хондовських перах? зразу під нижньой траверсой і зразу над верхньой
діаметр пера в місці де нижня траверса 60мм, а де верхня - 54мм.
може хтось помірять ці діаметри на хондовських перах? зразу під нижньой траверсой і зразу над верхньой
Последний раз редактировалось remba93 Сб окт 31, 2015 7:53 pm, всего редактировалось 1 раз.
Чем геоновская не устраивает?
Еще измерять крепление суппорта (расстояние между болтами).
Возможно оська, проставки.
Или весь передок от Хонды ставить
Еще измерять крепление суппорта (расстояние между болтами).
Возможно оська, проставки.
Или весь передок от Хонды ставить
не подобаєтсья як геоновська відпрацьовує малі нерівності.
нагуглив шо передній супорт від црф стає на геон нормально.
тепер треба думать над цим:
1. можливо оська і втулки різні
2. треба замірять на хонді діаметри пер в місцях, де траверси
а задній аморт успішно став, без ніяких допрацювань.
нагуглив шо передній супорт від црф стає на геон нормально.
тепер треба думать над цим:
1. можливо оська і втулки різні
2. треба замірять на хонді діаметри пер в місцях, де траверси
а задній аморт успішно став, без ніяких допрацювань.
відчитаюсь. поставив собі на геон дакар 250 2013 такі штуки:
1) аморт від honda crf, хз точно якого року, думаю розміри у всих однакові. підійшов як на геон зроблений))
2) вилку від honda crf 250 2005. вилку треба ставить із траверсами(верхня і нижня). діаметр у хонди трохи менший ніж у геона. там на пару мм різниця. може можливо виправить це втулками в геоновську траверсу, хз. я з хондовськими траверсами купив. все інше - в рульовій колонкі і біля колеса підходить чотко
1) аморт від honda crf, хз точно якого року, думаю розміри у всих однакові. підійшов як на геон зроблений))
2) вилку від honda crf 250 2005. вилку треба ставить із траверсами(верхня і нижня). діаметр у хонди трохи менший ніж у геона. там на пару мм різниця. може можливо виправить це втулками в геоновську траверсу, хз. я з хондовськими траверсами купив. все інше - в рульовій колонкі і біля колеса підходить чотко
Очередной "тюнингатор" китай прома...
remba93 основное тебя ждёт впереди, дерзай...
Результат будет один - продажа этого барахла и покупка японца(после того когда поймёшь что там и мотор не едет... ), постарайся как можно меньше потратить на "тюнинг", а то будешь потом как "бреговичь" вилками тут торговать...
remba93 основное тебя ждёт впереди, дерзай...
Результат будет один - продажа этого барахла и покупка японца(после того когда поймёшь что там и мотор не едет... ), постарайся как можно меньше потратить на "тюнинг", а то будешь потом как "бреговичь" вилками тут торговать...
Так надо было геон покупать без подвесок, без карба, все равно с б.у хонды перекидывать.
А вот все барахло что снял реально толкнуть кому?
Конечно, вторчермет пока ещё работает...MAX(CZ) писал(а):Так надо было геон покупать без подвесок, без карба, все равно с б.у хонды перекидывать.