!!!!!!!!!!Допоможіть! Проблема з мотором!!!!!!!!!!!!!
Модератор:Neposeda
Дайте пораду, що може бути! кортче завожу мот заводиться добре потім коли прогріється глохне, потім знов заводиш знов нагрівається і глохне.
Пробував другу свічку те саме, чистив карб, не помогло, думав що дирка в кришці бака забита і утворюється вакум, заводив без кришки і те саме. Дайте пораду що ще можна перевірити і від чого таке може бути. Почалось все після вчора коли мотик заглох перед вильотом і я пішов носом вниз але Дякувати Богу не сильно, вчора випробовував їздити на високих оборотах на малій передачі, 30 хв. все було гуд, потім він заглох і все, тепер як заводити то поки холодний працює тільки нагріється глохне! ДОпоможіть бо не знаю що ще пробувати!!!!!
Пробував другу свічку те саме, чистив карб, не помогло, думав що дирка в кришці бака забита і утворюється вакум, заводив без кришки і те саме. Дайте пораду що ще можна перевірити і від чого таке може бути. Почалось все після вчора коли мотик заглох перед вильотом і я пішов носом вниз але Дякувати Богу не сильно, вчора випробовував їздити на високих оборотах на малій передачі, 30 хв. все було гуд, потім він заглох і все, тепер як заводити то поки холодний працює тільки нагріється глохне! ДОпоможіть бо не знаю що ще пробувати!!!!!
похоже на комутатор возьми у кого нибудь и подставь на свой мот
- motomaniak
pejudlo
я думаю, що скоріше всього проблема в свічці, потрібно попробувати поставити нову (можливо, та яку ти пробував теж неробоча)
але також може бути що вже кільцям прийшла хана
потрібно заміряти компресію, тоді все буде ясно.
я думаю, що скоріше всього проблема в свічці, потрібно попробувати поставити нову (можливо, та яку ти пробував теж неробоча)
але також може бути що вже кільцям прийшла хана
потрібно заміряти компресію, тоді все буде ясно.
сьодні попробую заміряти компресію, я ака має бути нормальна скажіть будьласка бо я не знаю?
- motomaniak
pejudlo
компресія здається в ідеалі повинна бути 10-11атм
разбери гениратор и внимательно посмотри провода и обмотки
на 2т обычно 8-9motomaniak писал(а):pejudlo
- motomaniak
VIT
тогда я немного преувеличил
тогда я немного преувеличил
дуже схоже на електрику ,багату смесь,забитий фільтр,люлька високовольтного провода