Не можу завести чз
Модератор:Neposeda
катушка тоже может.у мя на 500 было такое.искра есть аж лускает но завести фига.тоже чмыхнет и всё.кандёр тоже может быть.проверь катушку в первую очередь.
шота у ашота:)
- любитель 22
Ну что завёл?
roma92511
Дружище,проверь подшипник со стороны зажигания (как вариант недуга)
Было такое,раз,и в один момент тупо 250ка чз с кулачковым перестала заводиться ,все ноги отбил,все поменял,нихрена,потом случайно при сотой попытке выставить зажигание увидел что эксцентрик болтается как палец в стакане
Дружище,проверь подшипник со стороны зажигания (как вариант недуга)
Было такое,раз,и в один момент тупо 250ка чз с кулачковым перестала заводиться ,все ноги отбил,все поменял,нихрена,потом случайно при сотой попытке выставить зажигание увидел что эксцентрик болтается как палец в стакане
Мотор після капиталки, всі підшипники сальники поршень сепаратори, кв нові, ніде нічого не шатається!!! старі там лише кольца, і то поїздити можуть ще!!! , я думаю що карб, так як він непонятний, там емульсіонка має 300, а стандартна , точно не памятаю, приблизно 282, походу дуже багата суміш полусається можливі такі симптоми через нього?????!!! катушки і кондіри міняв і провіряв кондіри прибором!!
511---верь в мечту, у нее есть приятная особенность-СБЫВАТЬСЯ)))))
Поставив іков 34, майже те саме,
Схватуе пару разів докі свічу не закидає!
Чи можливі такі симптоми якшо магніт тре в підкову?
Можливо , але це не факт. Зніми магніт і провір шпонку, і посадочне місце магніта на шпонку.Якщо є питання телефонуй, або дай свій номер.
0677835768
Тягали за авто, на нармальній швидкості, без результатно, карб виключаєм, лишається зажига, іскра якра появляється лиш на одні бабіні, бабіни всі робочі! Кік злизало, неможу норм провірити іскру, на викручену свічу іскра появляється на 2гому метрі штовхання, здається мені шо воно не так має бути!
думаю зажигу зробити так як на відео http://www.youtube.com/watch?v=KRbFgQrFa-s, така катушка коштує 65 грн!!! http://www.gardenshop.com.ua/katushka_z ... _168f.html, ваші думки, може хтось так робив,!!! а то вже вшоці, якшо то не дасть результат то вже повезу до ворожки!!!
А пробочка , в картере снизу , как себя чувствует ?
sportmoto закручена, відкручував, все начебто добре
roma92511
В прокладке , под цилиндром , не забыл ли вырезать перепускные каналы ?
В прокладке , под цилиндром , не забыл ли вырезать перепускные каналы ?
sportmotoтам все ставив акуратно на герметик!!!грав жикльорами, зажиганийом, інколи схвачуе і все! підозріло, шо іскра не відразу появляеться, і на явовській бабіні 6в не дуже хоча іскрити, а з іжовською 6в трохи краще, хочв вони робочі!!
Ты здесь разобрался ?Сиргій писал(а):Можливо , але це не факт. Зніми магніт і провір шпонку, і посадочне місце магніта на шпонку.Якщо є питання телефонуй, або дай свій номер.