Хочу купить Кроссовый мотоцикл
Модератор:Neposeda
Пусть продолжение обсуждения происходит здесь.
Ну че все при умолкли ,тема то животрипещющая ! Ту ведь ровенские у честного пацыка (Бурундучка) мот собрались отнимать ни за что ни про что!
Добавлено: Сб Фев 19, 2011 6:05 pm Заголовок сообщения:zexaf писал(а):НЕ Я просто за правду!
Вище фото мото коли вын був у нас Про який зараз іде мова це для того щоб ви бачили ціну питання Про купівлю мото написав ВСАДНІК вище і все виложив До якого як гонщика і людини притензій нема дякуємо за розуміння Тепере по поводу як нам хотіли повернути мото а ми відмовлялись Хоча Альошу купувати цей мотоцикл ніхто не силував він вибір зробив сам і через день чи два розібравши мото він нам телефонував і хотів щоб ми скінули 200$ на запи хоча до цього мото заводився і їхав Ми з ним погодились і скінули 200$ рахую поступили по людські і це питання зникло До цього питання Льоша повернувся через місяців 2 відкатавши гонку в Житомирі бо їого щось не влаштовувало Виникає логічне запитання ? ВИБ ВЗЯЛИ НАЗАД МОТО НА ЯКІМ ВІН КОРИСТУВАВСЯ 2 МІСЯЦІ СУДИТИ ВАМ МИ ВЧИНИЛИ ПРАВИЛЬНО ЧИ НІ А мову про скасування йому боргу як він говорить не йшлось він до нас після того телефонував один раз і просив відстрочити платіж на що ми погодились і ВСАДНІК не дасть мені вас обманювати бо це було в Пятницю ввечері на передодні заключної гонкі в Могилянах І після цього і до сьогодні він до нас не телефонував хоча ми донього намагалися зателефонувати але не змогли Ми можемо пробачити йому його підлість , обман , свою образу але я не багата людина щоб дарувати 400$ Ми йому не судді хай його Бог судить Алеж якщо людина зрадила раз , обдурила раз , вчинила підлість , що буде далі ? Він обдурив не тількі нас , а своїх батьків , БОРОНДУЧКА , ВСАДНІКА , вчому ми йому завинили ? Втому що дали мото в кредит зрозуміли підтримали і за все така дяка ? ОТ ПІСЛЯ ЦЬОГО ВСЬОГО ЛЮДЯМ І ВІР ?
P.S До БОРУНДУЧКА І ІНШИХ МОТОГОНІВ МИ НІЧОГО НЕ МАЄМО СПРАВЖНІ МУЖИКІ І МОТОГОНИ !!!!!!!!!!!!! А ЧИ ПРАВІ В ЦІЙ СИТУАЦІЇ МИ ДАЛІ СУДИТИ ВАМ
З повагоюS.T.A.L.K.E.R
Áóðóíäó÷îê
à ïî÷åìó ìîë÷èøü ÷òî ñ òîáîé ðàñ÷èòàëèñü ïðîëåé ñâåò ïî ýòîé òåìå
à ïî÷åìó ìîë÷èøü ÷òî ñ òîáîé ðàñ÷èòàëèñü ïðîëåé ñâåò ïî ýòîé òåìå
ÂñàäÍèê
íà ñêîëüêî âëàäåþ èíôîðìàöèåé ÷òî ñ áóðóíäó÷êîì ðàñ÷èòàëèñü òîëüêî íå ïîíÿòíî åãî ìîë÷àíèå íàâåðíîå áîèòñÿ çà ñâîé ìîòèê
íà ñêîëüêî âëàäåþ èíôîðìàöèåé ÷òî ñ áóðóíäó÷êîì ðàñ÷èòàëèñü òîëüêî íå ïîíÿòíî åãî ìîë÷àíèå íàâåðíîå áîèòñÿ çà ñâîé ìîòèê
Нужен чезет 250 или 500 в неробочом состоянии!!!Бюджет 200-300 баксов!!
+380934963988 Вайбер
за эти бабки можно и робочий найти!
Valek это еще лучше будет!!Где можно найти??
+380934963988 Вайбер
Время от времени, а лучше постояно чтобы не провтыкать смотри в продаже в розделе ссср, попадаються, недавно парень 500 купил робочую за 2500грн!!!!
Может у кого то есть конкретные предложения??
+380934963988 Вайбер