СZ 125
Модератор:Neposeda
Підскажіть!!!
Маю СZ 125 - 516. Не хоче працювати, заводиться з лапки через раз, на низьких обертах глохне, з карба у воздухан плюється, свічка весь час мокра!!!
Хто знає які на 125-ку жикльори в карб треба ставити, які сальники на колінвалі(їх розмір) і яка свічка найкраще працює на 125-ках
Як правильно заводити мот після його ремонту - спочатку лізти до запалювання чи до карба?
Маю СZ 125 - 516. Не хоче працювати, заводиться з лапки через раз, на низьких обертах глохне, з карба у воздухан плюється, свічка весь час мокра!!!
Хто знає які на 125-ку жикльори в карб треба ставити, які сальники на колінвалі(їх розмір) і яка свічка найкраще працює на 125-ках
Як правильно заводити мот після його ремонту - спочатку лізти до запалювання чи до карба?
запалювання спочатку на око по мітках
свічка бріск N17 для початку з головою
провіряй напрям на поршні, просто так би не плювався !
глянеш поршень-передзвониш !
свічка бріск N17 для початку з головою
провіряй напрям на поршні, просто так би не плювався !
якшо тільки міняв колінвал, то ні до карба ні до запалювання нічого придумувати не потрібно !Як правильно заводити мот після його ремонту - спочатку лізти до запалювання чи до карба?
глянеш поршень-передзвониш !
запи на чз +38о964663о3о Вова
Звони приезжай все тебе подскажем)))) Причин может быть много))))
Я тебе на другом разделе ответил мы неходимся на Выдубичах в Киеве т. (096)2978715 Егор
ОК! Я записав!
Можу завтра під"їхать - розкажи точніше куда
Можу завтра під"їхать - розкажи точніше куда
Возле станции метро Выдубичи есть Форшет от него или заберем или раскажем по телефону)))))))))))