Открытие категории "А"
Модератор:Neposeda
Здравствуйте товарищи, появилось желание открыть а при наличии прав на категорию "В" ( правам есть 2 года ). Около 2х дней я копался на разных форумах, у меня уже голова кругом, никакой четкой цепочки как это правильно ( и не дорого ) сделать.
Посоветуйте кто сталкивался с таким вопросом, и имеет ли лицензия ФМУ
силу в гаи вместо прохождения мотошколы, и тд.
Зарание спасибо
Посоветуйте кто сталкивался с таким вопросом, и имеет ли лицензия ФМУ
силу в гаи вместо прохождения мотошколы, и тд.
Зарание спасибо
Віднедавна відкрити категорію "А" у Вашому посвідченні водія можна лише пройшовши 20-ти годинний курс перекваліфікації. Це робиться в автошколі, автошкола ж видасть відповідну довідку. В ДАІ візьміть справку про те що посвідчення не вилучалось (за гроші...) Потрібна ще діюча медична довідка водія. Приблизно 600 грн необхідно заплатити в касу РЕП, здати теоретичний іспит та практичне водіння на майданчику. Нюанси: Автошкола повинна бути ліцензованою, причому не "А"В"С"... а саме "А", окремо! Після того як Ви здали документи у вікно РЕП, в тому числі і діюче посвідчення других категорій, нове посвідчення отримаєте тільки після успішної здачі. Тобто помилившись при першій спробі 5 днів, як мінімум будете без "прав"
Самое интересное что в Киеве только не давно появилась такая школа при ТСОУ (и то я не совсем уверен), других вообще нету (Все идут с В как минимум)...
Щоб ліцензувати мотопрфіль автошкола повинна мати мотцикл на чесних доках, "Мінск" з літерою "У" замість держномера не пройде... Та 20-ти годинна справка буде недешевою, боюсь
проще космонавтом стать чем официально получить категорию
говорила мне мама, что все надо делать во время, не послушпал
говорила мне мама, что все надо делать во время, не послушпал
А почему бы Вам не зайти в ГАИ и там поинтересоваться? Уж они то должны знать наверняка.
2х2=6. и ниипет
От адекватных людей хочу услышать, а не от какой то тети которая орет
плюется в лицо, и не может толком обьяснить...
дак и с гипсом на ноге как то лень ехать
плюется в лицо, и не может толком обьяснить...
дак и с гипсом на ноге как то лень ехать
Сьогодні довідкою цікавився в автошколах... Отримати нереально! Але направили до кого звернутись... За 600 грн можна отримати в цей же день (!) уже тримав одну в руках
Кто то пользовался услугами этого человека, проблем потом не возникает?
Тебе не на то место гипс наложили.
2х2=6. и ниипет