Обірвало клапан на Husqvarna te450 2007
Модератор:Neposeda
Доброго дня, з недавніх пір я стам щасливим власником Husqvarna te450 2007 до того з ендуро справи не мав був KTM 640 DUKE II, але радів не довго, одного разу дав проїхатись брату і у нього мотик заклинив на ходу.....Після огляду та зняття ГБЦ виявилось що обірвало клапан впускний, та потовкло ГБЦ, поршень, погнуло шатун та щей циліндр тріснув. Одним словом повний пі!!дець!!! Знаю що тут на форумі є багато спеціалістів в цій темі. Суть мого запитання, що мені робити, як це все полагодити та чи доцільно це взагалі робити в моєму випадку. Буду вдячний усім хто допоможе мені в цій справі.
Мотоцикл старый, согласно вашего диагноза, ремонт будет стоить больше половины стоимости аналогичного мотоцикла. Если он бездок, то скорее-всего его путь в разборку и продажу по запчастям.
Потом за эти деньги + то что вы бы потратили на ремонт сможете купить мотоцикл поновее.
Потом за эти деньги + то что вы бы потратили на ремонт сможете купить мотоцикл поновее.
Дякую, я теж до такого рішення більше схильний...
Є варіает придбати двигун за 1200$ але вагаюсь що то за двигун, може він теж під ремонт....?
Є варіает придбати двигун за 1200$ але вагаюсь що то за двигун, може він теж під ремонт....?
Только если вы можете быть уверены, что этот мотор в отличном состоянии. А иначе это "кот в мешке" за 1200 у.е.
Можно попытаться настоять на его разборке перед покупкой и тщательном измерении всех деталей. Но не все на это согласятся.
Если измерить нельзя, то я бы пустил в разбор. Тем более, вы сможете поискать что-то посвежее.
Можно попытаться настоять на его разборке перед покупкой и тщательном измерении всех деталей. Но не все на это согласятся.
Если измерить нельзя, то я бы пустил в разбор. Тем более, вы сможете поискать что-то посвежее.
еще это итальянская хаска, так что с запами тоже может быть засада...
Та з запчастинами я вже наче розібрався де брати....А от з цінами то точно запара)))
Колеги, може хтось знає людей які займаються ремонтом або торгівлею запчастинами таких мото?
(093) 994-83-70 Толик. С з/п он может помочь.
Скинул в личку другой тел. Но это, вроде как, не для работы, поэтому тут не публикую.
Доброго дня, хаска знову в бою, дякую Savelij за контакт людини в якоЇ і був куплений новий двигун та взагалі усім хто допоміг вирішити мою проблему.