Suzuki DR 600-650. Как отрегулировать зажигание?
Модератор:Driverok
Датчик хола має три проводи, які саме міняти місцями будете?
Слава Україні - Героям Слава!
Думаю він мав на увазі "Індуктивний датчик" там дійсно 2 провода .
Имхо, від того що Ви там поміняєте вам не допоможе .
Имхо, від того що Ви там поміняєте вам не допоможе .
там на датчику 2 проводи, зрозуміло.
Слава Україні - Героям Слава!
syxarik-2
Блін реально вже незнаю що робити ((( контакти везде зачищали генератор дивилися ніде на масу вроді небє вже і контакт гарний тупо ппц !! И проблема весома дуже бо раз вже ногу зламав !!! А зара наберусь хоробрості заведу 2-3 рази візьму в ногу і на тому нога болить дня 3-4 і вже відбиває все бажання ендурити цей садизм (((((((
Блін реально вже незнаю що робити ((( контакти везде зачищали генератор дивилися ніде на масу вроді небє вже і контакт гарний тупо ппц !! И проблема весома дуже бо раз вже ногу зламав !!! А зара наберусь хоробрості заведу 2-3 рази візьму в ногу і на тому нога болить дня 3-4 і вже відбиває все бажання ендурити цей садизм (((((((
Skaloy
Ты просто не умеешь заводить, а страх тут не помощник . Тебе уже " разжевали" как запустить . Твоя задача НЕ ОТДЁРГИВАТЬ ногу , а наоборот ! Удачи и не ссы !
Ты просто не умеешь заводить, а страх тут не помощник . Тебе уже " разжевали" как запустить . Твоя задача НЕ ОТДЁРГИВАТЬ ногу , а наоборот ! Удачи и не ссы !
В нас був колись древний ктм , та він і зараз є, тількі власник був раніше мій кум і мені частенько доводилось заводить того монстра , по перше КІК був зліва, не звично було, ножки заводні завжди ломав і провертав шліци. Куму діскі в спині вибило, купу раз ногу травмував довго накульгував, коли купували той ктм то ножка була поломана і заводили його з толкача + продавець казав що зажигания не рідне , як потім оказалось не правильно" кулібині накулібнічали" , ми переробили , переставили на пізніше зажигания і вуаля 620 кубов страха заводиться як скутер легенько, а новий власник так наловчився що тепер заводить його в будь якому положенні , хоч стоя , хоч в грязі , хоч під горку ...
В твоєму випадку я б глянув у першу чергу точки ГРМ, свечу нову спробувати, потім карб чи не переливає його, ручку не трогай при запуску бо ускорительний насос його відразу заллє ( якщо він там є )
Якщо нічого не допоможе то в останю чергу Я розпиляв би ушки на індуктивному датчику щоб можна було регулювати, по динаміці різниці навряд чи відчуєш , а менше в ногу бити буде точно .( це лиш я б так зробив, не призиваю тебе поступать такім варварськім способом )
Удачі , не упускай руки , пиши ! Разом і батька бити легше !
фото ктм
В твоєму випадку я б глянув у першу чергу точки ГРМ, свечу нову спробувати, потім карб чи не переливає його, ручку не трогай при запуску бо ускорительний насос його відразу заллє ( якщо він там є )
Якщо нічого не допоможе то в останю чергу Я розпиляв би ушки на індуктивному датчику щоб можна було регулювати, по динаміці різниці навряд чи відчуєш , а менше в ногу бити буде точно .( це лиш я б так зробив, не призиваю тебе поступать такім варварськім способом )
Удачі , не упускай руки , пиши ! Разом і батька бити легше !
фото ктм
- arthurmoto1
Вообще-то, есть такая штука - стробоскоп.
Skaloy - отомсти ему - убей его бульдозером, может этот совет поможет тебе лучше чем мой предыдущий...
P.S. Артур, вообще то есть ещё лучше штука, называется "асфальтоукладчик", помогает решить любую надоевшую проблему почти в 100% случаев, а это по видимому как раз тот случай...
P.S. Артур, вообще то есть ещё лучше штука, называется "асфальтоукладчик", помогает решить любую надоевшую проблему почти в 100% случаев, а это по видимому как раз тот случай...
Митронин
Не умею заводить да ну нафиг !!! Што кто за мот такой што если ти эво неправильно заводиш то получал перелом ???? Так заводом придумано??
Не умею заводить да ну нафиг !!! Што кто за мот такой што если ти эво неправильно заводиш то получал перелом ???? Так заводом придумано??
Митронин
Я понимаю эсли слабо пинал и он не заводился, а тут чем сильнее тем сильнее отдает в ногу и што не пинок то отдает што не пинок то отдает как-то так (((
Я понимаю эсли слабо пинал и он не заводился, а тут чем сильнее тем сильнее отдает в ногу и што не пинок то отдает што не пинок то отдает как-то так (((
Skaloy
Ты хочешь сказать что в мотоботах сломал ногу? Бред...
Ты хочешь сказать что в мотоботах сломал ногу? Бред...
Митронин
Нет не в ботах но лупит так што через боты норм чувствовать
Нет не в ботах но лупит так што через боты норм чувствовать
уже посоветовали стробоскопом посмотреть зажигание. Посмотрел?
Zippo
Еще нет времени нету думаю в скором времени посмотрю
Еще нет времени нету думаю в скором времени посмотрю