Розповідь одного божевільного :)

Место, где можно говорить о чем угодно

Модератор:Neposeda

Автор Сообщение
Павел

#1 Сообщение Павел » Пт янв 22, 2010 9:03 pm

Якось у неділю в ранці я прокинувся, зателефонував подрузі і товаришу фотографу. Поїхали ми разом на тренування, на кросову трасу біля Московського мосту, що в Києві.
Погода була просто супер. Сонечко :) і в той же час не спекотно, так як це вже був жовтень місяць.
Все відбувалося за планом. Тренування 30-35 хвилин і відпочинок десь так само.
Я стрибав мене фотографували. Намагався робити деякі трюки в польоті... Все було чудово!!! :D
Але....
Трохи здійнявся поривчастий вітер... я розігнався як зазвичай і летю :) відчуваю що летю і дуже далеко летю :( (так щоб ви розуміли прийомник трампліну закінчується десь на 32-33 метрах, рахуючи від вильоту, а я приземлився десь за 36-37 метрів. Що я не намагався зробити в польоті - нічого мене не врятувало. Так от, летю і летю я і приземляюся на обидва колеса, з висоти десь 7-8 метрів, на рівну площину. Сила удару була такою, що мої колінця зігнулися. Я своєю п’ятою точкою вдаряюсь об сидіння мотіка, носом шолома дістаю рульову перекладину, а своїм носом дістаю шолом. Проїхав я ще метрів з 10 і впав. Відчуваю юшка біжить з носа і болить дуже хребет. От лежу я і не ворушусь, бо дуже все болить. Підходить до мене товариш і питає:
-«Пашка, ти живий?»
А я йому:
-«Ти бачив, як я далеко стрибнув? Ти зняв це на камеру?»
А потім кажу:
-«Все, я сьогодні вже кататися не буду»
Десь через пів хвилин підійшла Аня, в цей час я почав через біль знімати з себе шолом, вона до мене:
-«Боже, ти там живий. Господи!!!! Кров з носа....»
А я їй:
-«Фотографіруй!!!!»
Аня:
- «Шо фотографіруй, кровяку з носа фотографіровать!?»
Ну звичайно ж вона мене сфоткала:)
Валерка побіг відігнати мотіка і пригнати своє авто щоб якось мене відтягнути поближче до мого автомобіля. А я лежу не ворушусь. Біль страшенний. Краєм ока я побачив запчастину від свого донедавна ціленького і гарненького шолома. І кажу до Ані:
-« Ото бачиш оту блистящу штучку? Принеси будь-ласка.»
Чую ззаду гуде авто, -«О швидка допомога їде до мене», це Валерка на своїй Таврії мчав за мною.
Встав я дуже повільно, спочатку на карачки, потім підвівся на ноги. А спина болить! Заліз в авто мене відвезли до моєї автівки. Там я виліз і знову ліг на землю, ноги мене не тримали.
А ще за декілька стрибків до цього фатального польоту, я зламав собі ліву ногу але в ботінку не відчував цього, думав просто забився.
Так от, з горем пополам мені допомогли зняти боти, захист і все що мені заважало. Я сів в своє авто і намагався натиснути на щеплення, а ніжка цього не хотіла. Якось п’ятою я все ж натиснув ввімкнув першу передачу і поїхав. Весь шлях я перемикався без щеплення. Добре що мені була завжди зелена смуга. Їхав я, їхав мені було все більш боляче. Я вирішив заїхати в травмпункт сфотографувати сою ногу. Там заодно і спину просвітили. Виявилося що в мене зламаний хребет. Відразу ж викликали «Швидку» ну і повезли мене в БСП. А там щоб ви знали довго не балакають, в них одне на умі, зрубати побільше бабла! І відразу мені: -«Все треба операція», я так злякався. Бо про яку операцію, тим більше на хребті, може йти мова в нашій країні. Тільки докалічити вони можуть! Я порадився з декількома лікарями і вони всі як один сказали що ніякої операції не треба. От я і лежу вдома поки прикутий до ліжка, добре хоч руки та ноги ворушаться.
Я все ще хочу стрибати і ганять. Я думаю що ця розповідь матиме дуже гарне завершення. І через місяця два я вже буду знову їздити на мотоциклі :) :) :)

Юрка Америкос как только узнал что я попал в больницу с переломом позвонка, сразу же прилетел, привел хорошего доктора. И поддержал морально. Спасибо тебе Юрец!!!!!!!!!!!!!!

pejudlo
мастер

#2 Сообщение pejudlo » Сб янв 23, 2010 9:17 pm

=-O

Electrical

#3 Сообщение Electrical » Пн янв 25, 2010 7:25 pm

Я в шоке. дочитывал со слезами от смеха. розповить бомба. =-O

Дима910
участник

#4 Сообщение Дима910 » Пн янв 25, 2010 8:00 pm

=-O

victorianec
мастер

#5 Сообщение victorianec » Пн янв 25, 2010 8:07 pm

Парни... к стате.. недавно по телику показывали ексрасенсов которые сказали 4то место поблизости Московского моста являетса геопатогенной зоной а ето значит 4то несчастья с людьми там просходят в 10 раз чаще чем на нормальных участах земли!!!!
НО МОТОГОНЩИКУ ВСЕРОВНО ГДЕ ПАДАТЬ И ЛАМАТЬ КОСТИ!!! :-D

OSHPARENIY1
мастер

#6 Сообщение OSHPARENIY1 » Пн янв 25, 2010 8:11 pm

Я тоже это видел. Чувак ходил, а на заднем плане у него трамплин было видно. Смешного тут нет, мне так кажется. Удачи всем!

С@шок
бывалый

#7 Сообщение С@шок » Пн янв 25, 2010 8:39 pm

=-O
06301

mishko
мастер

#8 Сообщение mishko » Пн янв 25, 2010 9:56 pm

А якби правильно транспортували, на твердому щиті, з валіком під колінами... Як, взагалі, треба було діяти? Тема дуже повчальна... Павел, до реабілітації серйозно віднесіться...щасти!

Kat
профи

#9 Сообщение Kat » Вт янв 26, 2010 2:01 am

Тоже не понял, почему у многих смех возник. Скорейшего выздоровления.
Маленького кто хочешь обидит

urri
профи

#10 Сообщение urri » Вт янв 26, 2010 12:56 pm

реально смешного здесь мало,человек получил тяжелую травму и решил поделиться,я думаю что бы другие сделали выводы,так как эта трасса помимо всего выше сказанного по моему субъективному мнению требует от спортсмена определенного уровня подготовки.

Tara
мастер

#11 Сообщение Tara » Вт янв 26, 2010 2:26 pm

Молодец что в БСП решил заехать, первый признак что туда ехать надо если не можешь от боли защиту снять. Выздоравливай скорее.

Павел

#12 Сообщение Павел » Вт янв 26, 2010 10:52 pm

Изображение
Изображение
Изображение
Вот фотки рентгенов:)
Я кстати уже передвигаюсь на своих двух:) к весне собираюсь снова сесть на мот!!!!!!!!!
Скоро доделаю видеоклип и выложу ссылочку!!!!

Kat
профи

#13 Сообщение Kat » Вт янв 26, 2010 11:01 pm

Павел писал(а):
Я кстати уже передвигаюсь на своих двух:) к весне собираюсь снова сесть на мот!!!!!!!!!
Скоро доделаю видеоклип и выложу ссылочку!!!!
Молодец. Выздоравливай. Ну и видео давай.
Маленького кто хочешь обидит

YULIK

#14 Сообщение YULIK » Вт янв 26, 2010 11:24 pm

Скорейшего выздоровления.Береги себя.

pejudlo
мастер

#15 Сообщение pejudlo » Ср янв 27, 2010 11:45 am

Швидче виздоровлюй :-) *THUMBS UP*

Ответить

Вернуться в «Курилка»