Ремонт Wr426f
Модератор:Neposeda
Їздив на змагання у Жобрин, траса дуже важка, пісок. Навиков дуже мало, 3 рази виїжджав покататись по лісам, загальний "пробег" 2.5 моточаса, не більше .
Поїхав в аматорах, скажу я вам там такі аматори були що можуть їхати в опені сміливо. Після першого заїзду я їхав 10 тим із 20 ти учасників, в другому заїзді на першому повороті вліво мене підбили у заднє колесо і я впав на праву сторону і мот прижав мені ногу так що не міг вилізти, хтось в прямому смислі проїхався по моєму мотоциклі, коли мені допомогли піднятись я вже був останнім, обида душила і я крутив ручку як не крутив в першому заїзді, за 2 круга я обігнав 5 райдерів і потім почав антифриз валить з радіатора на ноги і в лице , я зійшов з траси , коли проїхались по мотоциклі то надламали патрубка на радіаторі. Ітог я 13-тий із 20-ти .
Опит отримав нереальний, настроїли мені подвеску, переставили руль, дуже багато розповіли про уход за мотоциклом після гонки .
Якщо буде все добре і буде транспорт то поїду на наступні .
Поїхав в аматорах, скажу я вам там такі аматори були що можуть їхати в опені сміливо. Після першого заїзду я їхав 10 тим із 20 ти учасників, в другому заїзді на першому повороті вліво мене підбили у заднє колесо і я впав на праву сторону і мот прижав мені ногу так що не міг вилізти, хтось в прямому смислі проїхався по моєму мотоциклі, коли мені допомогли піднятись я вже був останнім, обида душила і я крутив ручку як не крутив в першому заїзді, за 2 круга я обігнав 5 райдерів і потім почав антифриз валить з радіатора на ноги і в лице , я зійшов з траси , коли проїхались по мотоциклі то надламали патрубка на радіаторі. Ітог я 13-тий із 20-ти .
Опит отримав нереальний, настроїли мені подвеску, переставили руль, дуже багато розповіли про уход за мотоциклом після гонки .
Якщо буде все добре і буде транспорт то поїду на наступні .
Последний раз редактировалось syxarik-2 Ср мар 15, 2017 6:00 pm, всего редактировалось 1 раз.
Трасса классная, как раз для 450
Ничего, накаташь опыт, будешь как Стефан Эвертс, он тоже на махе жарил во второй половине карьеры
Ничего, накаташь опыт, будешь как Стефан Эвертс, он тоже на махе жарил во второй половине карьеры
стартовый номер у тебя шикарный...как для начала...
Я народився 13 того, виступав на картингу під 13 тим , подав заяву до РАГС 13 і одружився 13 того, все життя повязано з 13.
В "латинском" алфавите М 13 я ( марихуана)syxarik-2 писал(а):Я народився 13 того, виступав на картингу під 13 тим , подав заяву до РАГС 13 і одружився 13 того, все життя повязано з 13.
Ендуро день, більше сотки кілометрів кружок, пора замовить масло .
300V буде жирно ? 7100 на мою думку хватить . А як Ви вважаєте ?
300V буде жирно ? 7100 на мою думку хватить . А як Ви вважаєте ?
- arthurmoto1
300в
підтримую!arthurmoto1 писал(а):300в
- arthurmoto1
Едь на гонку в Оженино- понравится!
Думаю поїхати у Оженино, не знаю чи з мотом =( можливо глядачем.
Немає компанії , а так дуже хочу прийняти участь .
Мот сьогодні обслужив , перевірив зазори клапанов , глянув постелі распредвалов , змінив масло , помив фільтра .
Дуже не сподобались "коцкі" від цепа на зірочках распредвала , раніше вроді не було або не помічав . Мабуть заміню цеп .
[/quote]
Немає компанії , а так дуже хочу прийняти участь .
Мот сьогодні обслужив , перевірив зазори клапанов , глянув постелі распредвалов , змінив масло , помив фільтра .
Дуже не сподобались "коцкі" від цепа на зірочках распредвала , раніше вроді не було або не помічав . Мабуть заміню цеп .
[/quote]
- Эдуардович
Молодцы! Так у вас ,там,"целая банда" !
Пока живу - надеюсь на лучшее...
Привіт всім, давненько не писав про ямаху , ось настав час )
Построїли більш менш нормальну трасу , тренеруюсь час від часу, накатав 50 годин на тому поршні де був зазор 0.08 чи 0.09 навіть , при ліміті 0.1 , останій раз ендурив і вкінці вже так почав поршень брязкати що думав додому не повернусь . Змінив поршень , зробив хон , змінив цеп грм . ямаха далі радує , слідкую за всім , вроді не сипеться покашо )
Хочу ще настроїти подвеску під "себе"
Построїли більш менш нормальну трасу , тренеруюсь час від часу, накатав 50 годин на тому поршні де був зазор 0.08 чи 0.09 навіть , при ліміті 0.1 , останій раз ендурив і вкінці вже так почав поршень брязкати що думав додому не повернусь . Змінив поршень , зробив хон , змінив цеп грм . ямаха далі радує , слідкую за всім , вроді не сипеться покашо )
Хочу ще настроїти подвеску під "себе"