ЛК на К-16.
Модератор:Neposeda
хочеш чтото вылить, вылей лучше поршень, результата больше будет
нормально делай нормально будет
0638259818
0638259818
може ви і правду кажите,шо краще не мучитися з тим ліпоенням ЛК,А купити готовий
Кросс
100% гемороя и потом развалится на хрен побьет поршень будеш сидеть и думать на--я оно мне надо было потратил денег,сил и нервов лучше бы купил готовый.sashko17 писал(а):може ви і правду кажите,шо краще не мучитися з тим ліпоенням ЛК,А купити готовий
Миру мир войне капец.
Выльть это одно а вот грамотно точнуть это проблема.boltun писал(а):хочеш чтото вылить, вылей лучше поршень, результата больше будет
Спрашивал на заводе где льют алюминий в том числе и заготовки поршней сказали нет проблем вобще только кто тебе точить будет 2-3 поршня там надо делать спец приспособу она стоить будет как 10 поршней.
Миру мир войне капец.
Короче почав я ліпити клапан на мій К-16,но пока з картону.
За основу брав клапан CR 250,тільки свій я сробив на 14мм ширший(104 мм вийшло) і не на 4 лепестки,а на 6.
Тільки вот тепер думаю про сам домік,як його зробити,чи болтами кріплення всередину вот так
чи зробити вот так
но на цій фотці домік під CR 250,а в мене получився трохи ширший,того так вже не вийде.
Но впринципі з кртону мені ніхто не мішає зробити копію хондовського,і домік під нього як на фото.
Хто шо думає?
І ше одне чи прийдеться після цього спилювати перегородку в цилінді 5 каналу,но на гільзі лишити?
За основу брав клапан CR 250,тільки свій я сробив на 14мм ширший(104 мм вийшло) і не на 4 лепестки,а на 6.
Тільки вот тепер думаю про сам домік,як його зробити,чи болтами кріплення всередину вот так
чи зробити вот так
но на цій фотці домік під CR 250,а в мене получився трохи ширший,того так вже не вийде.
Но впринципі з кртону мені ніхто не мішає зробити копію хондовського,і домік під нього як на фото.
Хто шо думає?
І ше одне чи прийдеться після цього спилювати перегородку в цилінді 5 каналу,но на гільзі лишити?
Кросс
Но вот на 2 фото мені кажеться,шо ЛК шириною далеко не 80мм(чи скільки там оригінальний ЛК від CR 250?),а десь приблизно 65-70мм,вот я і думаю чи це не мало?
І не знаю як може повліяти на наповнення циліндра домік на 1 фото.
Вот і думаю як краще зробити великий ЛК під домік з болтами всередині,чи меньший ЛК без ступеньок на впуск
І не знаю як може повліяти на наповнення циліндра домік на 1 фото.
Вот і думаю як краще зробити великий ЛК під домік з болтами всередині,чи меньший ЛК без ступеньок на впуск
Кросс
На CR250 клапаны шли разной ширины. 66-67мм и 80мм на последних поколениях.
Широкий клапан нужен для впуска в продувку. На ПС это неареализуемо, поэтому и нет смысла заморачится с огромными клапанами. От старых 250-к самое то. Как на последнем фото.
Широкий клапан нужен для впуска в продувку. На ПС это неареализуемо, поэтому и нет смысла заморачится с огромными клапанами. От старых 250-к самое то. Как на последнем фото.
Маленький отчет,по ЛК.Вот зробив з пінопласту домік і сам клапан.Клапан ні з чого не копірував,з розмірами експерементував.А вот домік зробив такий,як на 2 фото.Лишається тільки зробити міні-кузню.Домік і лк будуть засипатися піском,таким чином алюміній виплавить пінопласт,а на його місці буде готова деталь.Як вам?
Кросс
на счет то го что алюминий выплавит пенопласт- думаю будет херня! получится не самого лучшего качества, предпалагаю что деталь будет карявая и с пузырьками воздуха! думаю можно сделать по другому, залить заготовку гипсом, а потом в гипсовую - алюминий
но тогда нужно делатть с двух частей, разборной
но тогда нужно делатть с двух частей, разборной
нормально делай нормально будет
0638259818
0638259818
Може і так,но це геморно,а з пінопластом попробую,якшо не получиться,то хрен з ним.
Кросс
Алюминий не выплавит пенопласт. Ничего из этого не получится. Сделать из гипса или цемента матрицу - оптимальное решение. Плюс ко всему, если грамотно сделать матрицу, можно будет и не один такой клапан вылить.
Делать нужно из воска заливать гипсом, потом в печь чтоб воск выплавить вот и все. Я себе сварил железный с 2.5 мм бока и флянцы с 4 нефик херней страдать с литьем один хер не получится если нет опыта.
Миру мир войне капец.
- retro motokross
sashko17
Полюбому пробуй,Тільки прибиль зроби чим побільшу,щоб був хоть якийсь тиск і була підпітка алюмінія!
Полюбому пробуй,Тільки прибиль зроби чим побільшу,щоб був хоть якийсь тиск і була підпітка алюмінія!