Боротьба з можновладцями за трасу на Троєщині

Здесь можно поделиться свежими новостями

Модератор:Neposeda

Автор Сообщение
bogdansmc
участник

#1 Сообщение bogdansmc » Вс мар 22, 2015 9:42 pm

І знову наша “нова” влада тільки і вміє що козиряти своїми корочками і посадами.
Всім демонструють що влада у нас “нова”, але методи у неї залишилися все тими ж старими.

На даний момент, це моє особисте бачення ситуації, яке може не співпадати з думкою всіх, хто входить в громадську організацію Кий-Мото (я не маю повноважень высловлюватись за всіх).

Опишу сьогоднішній інцидент (який правда почався ще раніше). Передісторія.
Я з товаришами займаюся мотокросом, входимо в громадську організацію Кий-мото. Є у нас для цього траса за селом Троєщина, якій вже майже 10 років і яку роблять і підтримують ентузіасти на власні кошти без будь-якої допомоги з боку держави. На ній проводяться любительські змагання, минулі пару років вони “доросли до рівня” кубку деснянського району. Тренуються у нас всі вікові групи - від дітей 6-7 років до ветеранів, від початківців до професійних спортсменів.
Але чомусь наша непопулярна Троєщина приглянулася українським вельможам. Судячи з інформації в інтернеті в 2011му році на місці урочища Старе село розпочалося будівництво елітних котеджів для суддів Верховного Суду. Наскільки я розумію, як мінімум частина вже заселилася і їхньому “раю на землі” заважає наше хоббі. Почалося все минулого року, але якось воно тоді затихло. Але вот почався новий виток.
Нам запропонували “по-хорошому піти геть”. Тому що активісти з депутатів київради і судді з прокурорами для себе постановили що “з них досить”. Довести до нас цю думку приїхав Чернихов Олександр Миколайович, депутат київради від партії Удар. Довів до нашого відома, що ми порушуємо всі мислимі і немислимі норми, запросив з”явитися до нього в київраду, куди будуть запрошені представники прокуратури, міліції, гаі, санстанції і тд які нам пояснять що ми порушуємо. Також розповів що він не один, в нього багато впливових сусідів які навіть розмовляти з нами не хочуть і будуть нас звідти виживати будь-якими способами, а він як би по-хорошому вирішив нас попередити.
На пряме запитання чи готові вони нам запропонувати інше місце, де ми могли б проводити тренування була одержана пряма відповідь - “це ваші проблеми”. Тобто, нашу владу і надалі цікавить виключно їх особисте життя і власні діти, але абсолютно не цікаві ні ті хто їх обрав ні їхні діти.
Я розумію, що купивши машину за 100тис$ та будиночок за 300+, ставши при владі не хочеться щоб мішали жити. Але моє бачення “жити по новому” - це приїхати, поцікавитися хто що і як (це було зроблено минулого року), потім маючи доступ до нашого владного апарату знайти хто відповідає у нас за спорт, хто відповідає за землю, знайти куди можна було би перемістити людей, приїхати і тоді можна по-нормальному розмовляти на тему - ось вам варіанти, давайте ми перемістимо вас туди де ви не будете нікому заважати. Але всім абсолютно байдуже до того, що в нас уже скоро не буде місць де займатися будь-яким хоббі (якщо на ньому не заробляє гроші хтось із привладних вельмож).
Не будьте байдужими, розповсьюдьте дану інформацію. Давайте боротися з несправедливісью якщо не заради нас, то заради наших дітей, в яких ще є шанс пожити в нормальній країні, де можна стати спортсменом чи просто аматором.
Сподіваюся ми не одні, хоча поки не зрозуміло до кого саме звертатися.

Пропоную боротися до одержання офіційно місця для тренування будь-кого бажаючого і підтримуючого український мотокрос!
Буду вдячний за репост поста https://www.facebook.com/bogdan.pankiv/ ... 6713264438

Astaldo
мастер

#2 Сообщение Astaldo » Вс мар 22, 2015 10:11 pm

та ладно, что за х-рня? нахождение трассы одобрялось деснянским районо вроде как, уже всё?
Тем временем, вмсто трека на московском мосту собираются возвести парковочку.
Последний раз редактировалось Astaldo Вс мар 22, 2015 10:37 pm, всего редактировалось 1 раз.

xFreakx

#3 Сообщение xFreakx » Вс мар 22, 2015 10:15 pm

Можно скинуть фотку детских тренировок или соревнований ?
Для размещения в паблике.

bogdansmc
участник

#4 Сообщение bogdansmc » Вс мар 22, 2015 10:24 pm

В мене є якась частина фотографій зі змагань останніх 2х років. Там є і дитячі фотки, але це явно не все (це в основному фотки з мого ж фотоапарата):
https://plus.google.com/photos/+BogdanP ... 3916625409
https://plus.google.com/photos/+BogdanP ... 9026870737

Tara
мастер

#5 Сообщение Tara » Вс мар 22, 2015 11:20 pm

Бодя, Вова мені вже розповів про сьогодні. Пропоную спалити хати, і немає проблеми.

bogdansmc
участник

#6 Сообщение bogdansmc » Вс мар 22, 2015 11:23 pm

За трек на московському мосту треба боротися також однозначно!
Як же задовбали ці "слуги народу", яким би тільки відкат за черговий деребан землі в карман положити.

xFreakx

#7 Сообщение xFreakx » Пн мар 23, 2015 1:09 am

Приймальня Борислава Берези працює з Пн. по Птн. , 10 -00 до 18-00, тел. 044 227 27 44 , 067 601 96 06. Зателефонуйте, або завітайте. Будемо разом боротись за нашу землю, громада району сама вирішить, що і кому потрібно!

BendeR
мастер

#8 Сообщение BendeR » Пн мар 23, 2015 8:00 pm

земля киевская - шансов нет :'( предлагается переехать на окружную за Броварами или в Требухов :-[

Вован25
участник

#9 Сообщение Вован25 » Вт мар 24, 2015 7:28 am

Можу порадити вам ЗМІ, хлопці, звертайтесь на телебачення. Влаштуйте змагання або відкрите тренування, обов"язково з участю дітей, нехай все це знімуть, покажуть, можливо щось заворушиться і хтось на це зверне увагу... ;-)
ГАЗ ДО УПОРА

vladimir ktm 450

#10 Сообщение vladimir ktm 450 » Ср мар 25, 2015 10:00 pm

Закон украины о физическом спорте . Стаття 48. Матеріально-технічне забезпечення сфери фізичної культури і спорту

Матеріально-технічне забезпечення сфери фізичної культури і спорту здійснюється шляхом будівництва та використання спортивних споруд, створення, придбання та використання фізкультурно-спортивного спорядження та обладнання, іншого майна, призначеного для занять фізичною культурою і спортом. Центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері фізичної культури та спорту, визначає нормативи матеріально-технічного забезпечення сфери фізичної культури і спорту в Україні.
{Частина перша статті 48 із змінами, внесеними згідно із Законом № 5460-VI від 16.10.2012}

Вимоги до спортивних споруд щодо будівельних норм і правил, санітарних норм, інших норм у сфері охорони здоров'я та дотримання безпеки їх відвідувачів встановлюються відповідно до закону.

Земельні ділянки, на яких розташовані спортивні споруди, належать до земель рекреаційного призначення.

Центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері фізичної культури та спорту, відповідні структурні підрозділи місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування в межах повноважень здійснюють контроль за ефективністю використання спортивних споруд.

BendeR
мастер

#11 Сообщение BendeR » Чт мар 26, 2015 12:29 am

Изображение

AlexxD
мастер

#12 Сообщение AlexxD » Чт мар 26, 2015 2:06 pm

Забудь! Если взялись, то не будет у вас трассы...
Пример как было у нас в Днепре. На фотках было и стало...
Руководил лично вилкул
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Изображение

renz
участник

#13 Сообщение renz » Пн мар 30, 2015 7:15 pm

ну у нас несколько попроще, лично Вилкул не руководит!

Деснянская РДА соревнования на 10,05 пока не отменяла . Своё решение РДА должна вынести до 11,04. Очень многое зависит от нашей настойчивости и желания отстаивать интересы, потому как доводы опонентов в целом надуманы и являються не чем иным как проявлением личных амбиций.

BendeR
мастер

#14 Сообщение BendeR » Пн мар 30, 2015 7:21 pm

AlexxD
то ж за вас и беспокоятся :-( под высоковольтной линией даже ходить нельзя ]:-> особенно если в дождь куча пепла останется хоронить нечего будет не дай бог......
Изображение

renz
участник

#15 Сообщение renz » Пн мар 30, 2015 8:24 pm

зато можно гаражи строить , стоянки и бабки стрич

Ответить

Вернуться в «Новости»