Реставрація вихлопної труби ИЖ ПС
Модератор:Neposeda
Я наверно не так поняв,ви маєте на увазі вирізати повністю передню частину від початку і до кінця,а замість неї приварити з іншої,чи як?
Кросс
Я имел ввиду вырезать помятую часть и вместо нее приварить свежую ровную.
только нержавЭйка будет стоить шо мама не горюй
Ну це я вже вияснив.Рамирос писал(а):только нержавЭйка будет стоить шо мама не горюй
Я то думаю так,взяти трубу від юпітера чи планети(ліву),розрізати її надвоє розрівняти,підігнати під мою трубу і прихватити сваркою в декількох місцях або взяти на закльопки тоже в деяких місцях,але я думаю шо через дирки для закльпок буде сочити масло,но це не дуже страшно,так як зверху буде це й же кусок.
Кросс
- alex666-2009
Большое спасибо! Вряд ли то объявление актуально. Оно датировано июнем 13го года. Тем не менее, я решил попытать счастья и отрыл телефон того человека, который продавал трубу. Когда я позвонил, к сожалению мне никто не ответил.sashko17 писал(а):Будь добр, подскажи, где видел? Интересует абсолютно новая труба.alex666-2009 писал(а):
http://moto.kiev.ua/forum/?trid=saleadd ... =show&vp=1
мож боится мобилизации))))к сожалению мне никто не ответил.
- alex666-2009
Может быть. )))
Я десь ше бачив,треба пошукати,якшо найду,то скину.
Кросс
- alex666-2009
Ок. Спасибо, конечно, только чего ж ты себе не прикупишь трубу более лучшего состояния, а хочешь геморроиться с этой?
800 грн-це зараз для мене трохи багацько,бо я і так за останні 2 місяці потратив багато грошей тільки за самі запчастини+доставка.Може десь через пів року чи більше може й куплю.
Кросс
нууу, секас с мотыком, прямопропорционально заменяэт обычный секас))))
Да це точно.Ше й вчора лоханувся .Короче найшов передню резину на свій ПС оригінальну,дзвоню на 095(мтс) мені кажуть:на даний момент абонент не може прийняти ваш дзвінок,ну думаю ладно.Через 5 минут передзванюють мені з другого номера (093) і кажуть:ви дзвоили тільки що на 095.Я кажу да по поводу резини на ПС,він каже шо є(на фотках вроді норм),я питаю скільки,він за 100 віддам новою поштою відправлю.А я якраз до цього в неділю заказав собі ше інші запи,з продавцьом договорилися 50 на 50(половину відправляю на ПБ,половину при получені товару),всьо норм получилось,але за пересил іншої половини взяли 25 грн).Ну я говорячи з цим КІДАЛОЮ за резину думаю:шо знову платити за пересил якшо схочу наложеним платежом-не не буду,і ше й він каже тіпа скинь мені бабки на карту,я дивлюся і зразу відправляю.Я думаю ок.Я відправив,дзвоню знов та сама фігня,ніхто не перезванює,ну думаю може забув скинути чи ше не відправив.Дзвоню сьодні тоже саме,дзвоню на(093),з якого перезванювали,кажу: можна до телефону такого то такого,кажуть: не знають такого,я:то домене з цього номеру дзвонили по поводу резини,мені:нікого не знаєм,ніхто не дзвонив.
КІДАЛИ паршиві.100 грн це канешно не 1000,але все одно шкода
КІДАЛИ паршиві.100 грн це канешно не 1000,але все одно шкода
Кросс
- alex666-2009
Сочувствую. К сожалению от подобных кидал никто из нас не застрахован.