тему можна закривать!!!!! посоветуйте крепкий руль.
Модератор:Neposeda
Все что удалось прочитать не снимая руля:"Renthal 812 KTM bend."Romak писал(а):vadikus
ну як би да варто задуматись...
але у мене вони щось ну дуже часто ломаются,гнутся... от і думаю щось покрепше взять.
назву руля гляньте обов"язково!
дякую Вам того же
Слова Twinwall нет,руль без перекладины (да она там и не нужна) Я так понимаю это стандартный КТМовский руль на 28мм.
Twinwall- труба в трубе. тобиш двойная стенка.Очень крепкий руль,но как по мне не очень удачная геометрия.
Привіт , є руль Twinwall , чорний , бу , в гарному стані . Фото скину пізніше в лічку
Що до геометрії то в Twinwall бувають різні варіанти , тобіш - вищі , нижчі , з різними кутами нахилу як в верх так і на себе . Ті що в мене можна по кутам порівняти зі стандартними 28 Renthal и ProTaper без перемичок .
Що до геометрії то в Twinwall бувають різні варіанти , тобіш - вищі , нижчі , з різними кутами нахилу як в верх так і на себе . Ті що в мене можна по кутам порівняти зі стандартними 28 Renthal и ProTaper без перемичок .
Я - Українець !
vadikus
ну по надпису КТМ напевно він і є стандартним КТМовським
вирішив буду брати Twinwall,але хочу вибрати тільш прямий,високий (у мене зріст 185см)
zexaf
на рахунок геометрії я теж думаю що є з чого вибрати (по висоті,вигіну рукоятнок вигіну вверх...)
Tima
жду фото
ну по надпису КТМ напевно він і є стандартним КТМовським
вирішив буду брати Twinwall,але хочу вибрати тільш прямий,високий (у мене зріст 185см)
zexaf
на рахунок геометрії я теж думаю що є з чого вибрати (по висоті,вигіну рукоятнок вигіну вверх...)
Tima
жду фото
------YAMAHA------
Тима,я тут вспоминал тебя добрым словом. Еще раз благодарю за руль!Tima писал(а):Привіт , є руль Twinwall , чорний , бу , в гарному стані . Фото скину пізніше в лічку
Tima Я говорю за twinvall которые идут с завода.
всім дякую за поради купив twinvall
тему можна закривать!
тему можна закривать!
------YAMAHA------