Вісь маятника
Модератор:Neposeda
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, з якої сталі зробити вісь маятника та чи треба її обробляти (закалка, цементація)?
зачем геморойничать?!
просто купи! кто ищет тот найдет!!!
просто купи! кто ищет тот найдет!!!
Need for спирт
mt.eden
Якби мені потрібна була звичайна вісь тоді б я спробував би щось підшукати... а мені треба виготовити нестандартну вісь
Якби мені потрібна була звичайна вісь тоді б я спробував би щось підшукати... а мені треба виготовити нестандартну вісь
ааа, ты кастомишь!
сходи у токарям, они тебе смогут помочь в этом деле! они все сами найдут и сделают! с тебя только чертеж попросят и все)
сходи у токарям, они тебе смогут помочь в этом деле! они все сами найдут и сделают! с тебя только чертеж попросят и все)
Need for спирт
mt.eden
креслення у мене вже є готові, тільки токарь сказав: "принось креслення з вказаним матеріалом" Ось і цікавлюся який матеріал краще використати
креслення у мене вже є готові, тільки токарь сказав: "принось креслення з вказаним матеріалом" Ось і цікавлюся який матеріал краще використати
взагалі то я не кастомлю, просто з Яви прибираю трубчасту вісь на цільну, так як роблю дискові гальма і необхідності від валу гальмівної лапки нема. Тож хочу цільну вісь...
- Doctordeath
в чому смисл даної переробки?
Олексій
ну просто убери вал, и все! или мы чего то незнаем?!
ну просто убери вал, и все! или мы чего то незнаем?!
Need for спирт
mt.eden
якщо просто вал прибрати то боюсь що не витримає вісь, робиться Ендуро з одним амотром і довшим маятником
Doctordeath
переробки з трубчастої осі на цільну чи переробку під дискові гальма?
Народ, хтось може дати відповідь на моє питання, а не задавати свої?
якщо просто вал прибрати то боюсь що не витримає вісь, робиться Ендуро з одним амотром і довшим маятником
Doctordeath
переробки з трубчастої осі на цільну чи переробку під дискові гальма?
Народ, хтось може дати відповідь на моє питання, а не задавати свої?
Олексій
Я тебе говорю что ось выдержит! у тебя хоть какие чертежи есть по твоим идеям?! интерестно взглянуть, мож где советом помогу!
Я тебе говорю что ось выдержит! у тебя хоть какие чертежи есть по твоим идеям?! интерестно взглянуть, мож где советом помогу!
Need for спирт
мне точили с оси гусиничного трактора.
но думаю что заводская должна выдержать.
но думаю что заводская должна выдержать.
вісь буде робити токарь який працює на антонові точно не з якоїсь осі гусениці, а з того матеріалу який замовлю)
та не парся, хай стоїть рідна, а вже як гавкне, то тоді начнеш заморочуватись
Не хочеться гавкнутися самому коли вісь гавкнеться