питання по КТМ
Модератор:Neposeda
доброго дня, шановні, прошу вашої допомоги, у мене КТМ ЕХС 525 2005 року, на задній частині мотора є такий болт на шестигранний ключ з мідними шайбами, проблема полягає в тому що з під нього підтікає масло, пробував дотягувати, але не допомогло, розкручувати не хочу, бо не знаю, яку він функцію виконує, будьласка, порадьте щось, ДЯКУЮ...
yamaha wr 250 f 2005, ktm 525 exc 2005,
Медные шайбы одноразовые, и подтягивание мало чем поможет, нада новую шайбу
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь (с)
а ви не знаєте, яку функцію виконує болт? якшо я буду міняти шайбу, чи не відвалиться шось в середині?
- razvedchik
kubi
Це редукційний клапан масляної системи.Заміна шайби тільки на таку саму по товщині.Будеш там ,перевір пружину , довжина повинна бути 23,5мм.
Dmitry090
не всі шайби однакові, не впевнений краще промовчи
Це редукційний клапан масляної системи.Заміна шайби тільки на таку саму по товщині.Будеш там ,перевір пружину , довжина повинна бути 23,5мм.
Dmitry090
не всі шайби однакові, не впевнений краще промовчи
Гори — це таки ж хвилі, тільки дуже повільні
втомився - відпочинь , але тоді ти ніколи не будеш першим
дякую, друзі) Тобто, якщо я відкручу болт, то нічого страшного не станеться, і там ще має бути пружина під болтом?
- razvedchik
Секрети в лічку.
Гори — це таки ж хвилі, тільки дуже повільні
- Нановский Серега
Шайбу менять не обязательно,её можно просто обжечь
Последний раз редактировалось Нановский Серега Сб янв 19, 2013 1:45 pm, всего редактировалось 1 раз.
з понеділка буду пробувати, дякую...