какое масло льёшь в CZ 125 ?
Модератор:Neposeda
І ціни я також знаю. Скажи яке це масло було КОНКРЕТНО, чи секрет?sergei 68 писал(а):После замены масла на спортивное он забыл что такое поршневая группа на ближайшие 10000км.
Це було 5 років назад і масло він тоді заливав MOBIL-1 RACING 2T.Виробництва Турції до речі.Коштувало воно приблизно 130грн.Потім появилося CASTROL POWER 2T RACING по 120грн і він почав їздити на ньому.
Так так точно MOBIL-1 RACING 2T виробництва Турції те саме що мені закрасило колінвал і поршень! І кольца поміняв на 2т.км.
А Хадо виробництва Голандії.
Спеціально ходив в гараж дивитись.
А Хадо виробництва Голандії.
Спеціально ходив в гараж дивитись.
пользуюсь маслом silkolene. тип масла можно подобрать по характеру езды и мотоцикла. у них очень большая линейка масел. пользуюсь маслами только этой фирмы уже около 6 лет, нареканий небыло. цена такого масла в пределах 90-130гр в зависимости от свойств самого масла
sergei 68
Нормальне я вибрав і по ціні і по якості.
Почитай відзиви.
http://xado.ua/masla/dlya-dvigateley-mo ... -oil-2t-fc
І в нас у авто-мото гуртовні Мобіл 50грн. а Хадо 80грн.
Нормальне я вибрав і по ціні і по якості.
Почитай відзиви.
http://xado.ua/masla/dlya-dvigateley-mo ... -oil-2t-fc
І в нас у авто-мото гуртовні Мобіл 50грн. а Хадо 80грн.
Последний раз редактировалось Vitya Сб ноя 24, 2012 9:11 pm, всего редактировалось 1 раз.
Vitya мой ЧЗ безбожно дымел и гремел на этом масле, но ездил без проблем. Правда после сдох КВ, но может это и не из-за масла. Покупал именно в такой банке, за сезон 2 банки
Последний раз редактировалось kirich Сб ноя 24, 2012 9:17 pm, всего редактировалось 1 раз.
Ти знаєш ,мені твої відзиви ні про що не говорять.Я займаюсь ремонтом мототехніки і вже перебачив як працюють різні мастила.Тому і рекомендую.А після ХАДО результат не ахті.Я ще раз наголошую ,що бачив результат не по наслишкі а своїми очима.
Вирішувати на чому їздити тільки йому самому. А наші смаки йому не допоможуть.
Я з тобою згоден повністю.Нехай народ читає і робить для себе висновки.За себе скажу тільки одне:якщо я спробував щось краще,то на щось друге заради економії грошей я не піду.Якщо я витрачаю не одну сотню зелених на свій мотор ,потім ще не одну сотню для участі в змаганнях,то економити на маслі я не буду.
я пользуюсь именно таким маслом как Vitya, но клин был..
а зараз яким мастилом користуєтесь?sergei 68 писал(а):Я з тобою згоден повністю.Нехай народ читає і робить для себе висновки.За себе скажу тільки одне:якщо я спробував щось краще,то на щось друге заради економії грошей я не піду.Якщо я витрачаю не одну сотню зелених на свій мотор ,потім ще не одну сотню для участі в змаганнях,то економити на маслі я не буду.
а зараз яким мастилом користуєтесь?[/quote]
Якщо цікавишся про спорт ,то в свій карт я використовую мастило ELF HTX-909.Aле маю намір купити ELF HTX-976.Зараз вдома лежить CASTROL A 747 і IPONE R2 STROKE.CASTROL купляв для тестів,щоб перевірити якість.Дуже добре мастило.А в скутер використовую CASTROL POWER RACING 2T.
Якщо цікавишся про спорт ,то в свій карт я використовую мастило ELF HTX-909.Aле маю намір купити ELF HTX-976.Зараз вдома лежить CASTROL A 747 і IPONE R2 STROKE.CASTROL купляв для тестів,щоб перевірити якість.Дуже добре мастило.А в скутер використовую CASTROL POWER RACING 2T.
Вибачаюся, шо вліз до чезетоводів. Будете сміятись, я на двохтактному КТМ 250 85 року випуску відїздив чотири роки на маслі до бензопил Хузкварна. Мішав 1:40. Новий хазяїн далі катає на такому ж маслі. Я купив з пробігом 4300 (не відомо, чи скручений спідометр був). Наїздив 6500, а новий хазяїн тоже тисячу докатує.
KTM MXC-450 Ездить всегда, ездить везде!
Масло для бензопил Хускварна хорошее,ведь бензопилы тоже крутят свыше 10000об.Так что смеяться здесь нет над чем.
Моя пила 13500 крутится.
KTM MXC-450 Ездить всегда, ездить везде!