Ендуро 2012
Модератор:Driverok
- motokarpaty1
В цьому році в абсолюті залишилось тільки три спортсмени, це ті які проїхали всі етапи і немали сходів:
1- місце Костін Олександир, Ялта
2- місце Уржумцев Сергій, Коломия
3-місце Корольов Володимер, Ялта
1- місце Костін Олександир, Ялта
2- місце Уржумцев Сергій, Коломия
3-місце Корольов Володимер, Ялта
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
- razvedchik
Бачу на своє запитання я відповіді не дістану, доведіть що я не правий пане Михайле.motokarpaty1
А як тоді бути з учасниками які стартували другий день, і відразу заїхали в в закритий парк?
Цитата:
27.3 Обовязки і права учасників змагань
Спортсмен,що навмисне знижує швидкість, щоб дати себе обігнати,що невикористовує своїх можливостей для досягнення кращого результату (або такий що ухиляеться від спортивної бородьби),може бути виключений зі змагань і покараний.
В усіх випадках виключення зі змагань супроводжуються анулюванням всіх результатів спортсмена.
<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-TC_99rcqWk?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-TC_99rcqWk?ve ... p;hl=ru_RU" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Гори — це таки ж хвилі, тільки дуже повільні
втомився - відпочинь , але тоді ти ніколи не будеш першим
- razvedchik
Последний раз редактировалось razvedchik Ср авг 15, 2012 1:28 pm, всего редактировалось 1 раз.
- Вячеслав 377
razvedchik писал(а):motokarpaty1
А як тоді бути з учасниками які стартували другий день, і відразу заїхали в в закритий парк?
Цитата:
Спортсмен,що навмисне знижує швидкість, щоб дати себе обігнати,що невикористовує своїх можливостей для досягнення кращого результату (або такий що ухиляеться від спортивної бородьби),може бути виключений зі змагань і покараний.
В усіх випадках виключення зі змагань супроводжуються анулюванням всіх результатів спортсмена.
Давай свой адрес и я вышлю тебе свою медальку, тебе я вижу очень
она нужна.
Друзья, я всех поздравляю с тем, что Чемпионат Украины по эндуро состоялся!
Более того, он вышел, как мне кажется, на качественно новый уровень! Я не был на других чемпионатах, но мне кажется, именно в этом году у нас началось настоящее Эндуро!
К сожалению, Чемпионат не смог набрать в количестве участников до былых времен (а было у нас и по 70 с лишним участников). Но, я надеюсь, это временно!
Да, были огрехи, недостатки. Но не ошибается тот, кто ничего не делает!
А сделано в этом году многое! Проведено 3 шикарных этапа. Никто не остался равнодушным к трассам и преодоленным сложностям. Огромное спасибо ОРГАНИЗАТОРАМ, СПОНСОРАМ, ПАРТНЕРАМ, ВОЛОНТЕРАМ и всем людям, которые подарили нам этот Чемпионат!
Очень хочется, чтобы у нас расширилась география этапов. Львов, Крым, Донецк... В чемпионате практически не представлены спортсмены Восточной Украины, слабо представлен Центр. Друзья, дадим бой Горнякам (людям с гор)!!!))))
Очень хочется, чтобы было меньше склок, слухов, непорядочности и домыслов! Этого и в обычной жизни каждый из нас получает сполна!
Поэтому вспомню слоган одной спортивной ГДРовской передачи из детства:
"Будьте с нами, Будьте как мы, Будьте лучше нас!"
Более того, он вышел, как мне кажется, на качественно новый уровень! Я не был на других чемпионатах, но мне кажется, именно в этом году у нас началось настоящее Эндуро!
К сожалению, Чемпионат не смог набрать в количестве участников до былых времен (а было у нас и по 70 с лишним участников). Но, я надеюсь, это временно!
Да, были огрехи, недостатки. Но не ошибается тот, кто ничего не делает!
А сделано в этом году многое! Проведено 3 шикарных этапа. Никто не остался равнодушным к трассам и преодоленным сложностям. Огромное спасибо ОРГАНИЗАТОРАМ, СПОНСОРАМ, ПАРТНЕРАМ, ВОЛОНТЕРАМ и всем людям, которые подарили нам этот Чемпионат!
Очень хочется, чтобы у нас расширилась география этапов. Львов, Крым, Донецк... В чемпионате практически не представлены спортсмены Восточной Украины, слабо представлен Центр. Друзья, дадим бой Горнякам (людям с гор)!!!))))
Очень хочется, чтобы было меньше склок, слухов, непорядочности и домыслов! Этого и в обычной жизни каждый из нас получает сполна!
Поэтому вспомню слоган одной спортивной ГДРовской передачи из детства:
"Будьте с нами, Будьте как мы, Будьте лучше нас!"
Настоящих буйных мало...
Вот и нету Мужиков!!!
Вот и нету Мужиков!!!
Повністю підтримую Сашу.
На початку року думали, що гонок не буде, але завдяки зусиллям Попелюка, Пащинського, Скрипнікова і багатьом іншим, ми отримали 3 прекрасні етапи.
Ендуро в цьому році вийшло на новий рівень.
Хочеться відмітити основні моменти
1. Ускладнення трас, що збільшує інтерес до гонок
2. Менша довжина кола 50км і більша їх кількість, а відповідно більше допів.
3. Багато медіа матеріалів.
4. Видовищність. На третьому етапі організатори подбали про глядачів. Полоса перешкод, стімкий підйом з річки були розташовані в зручномудля глядача місці.
5. Інфраструктура. Відмінна організація проживання, харчування та умов для обслуговування техніки.
На наступний сезон пропоную наступні доповнення
1. Ускладнювати трасу для профі, але зпрощувати для аматорів (обїзд складних ділянок)
2. Клас абсолют рахувати по системі очок від 1 до 25 за день. Якщо в спортсмена схід, то від заробляє 0 очок але не вилітає зі списку.
3. Можна робити пролог в пятницю і включати його як доп на суботу.
На початку року думали, що гонок не буде, але завдяки зусиллям Попелюка, Пащинського, Скрипнікова і багатьом іншим, ми отримали 3 прекрасні етапи.
Ендуро в цьому році вийшло на новий рівень.
Хочеться відмітити основні моменти
1. Ускладнення трас, що збільшує інтерес до гонок
2. Менша довжина кола 50км і більша їх кількість, а відповідно більше допів.
3. Багато медіа матеріалів.
4. Видовищність. На третьому етапі організатори подбали про глядачів. Полоса перешкод, стімкий підйом з річки були розташовані в зручномудля глядача місці.
5. Інфраструктура. Відмінна організація проживання, харчування та умов для обслуговування техніки.
На наступний сезон пропоную наступні доповнення
1. Ускладнювати трасу для профі, але зпрощувати для аматорів (обїзд складних ділянок)
2. Клас абсолют рахувати по системі очок від 1 до 25 за день. Якщо в спортсмена схід, то від заробляє 0 очок але не вилітає зі списку.
3. Можна робити пролог в пятницю і включати його як доп на суботу.
444 Enduro School
https://www.facebook.com/444EnduroSchool
https://www.facebook.com/444EnduroSchool
- razvedchik
Вячеслав 377 писал(а):Діло не в медальці а всправедливості. . А по друге я маю своє тверде місце в чемпіонаті. А медальок в мене ціла вішалка в гаражі можу поділитись, тобі яке місце?razvedchik писал(а):motokarpaty1
Цитата:
Давай свой адрес и я вышлю тебе свою медальку, тебе я вижу очень
она нужна.
Я говориться після бою руками не махають.
Хотілось подякувати організаторам змагань, за проведену роботу. Все було на найвищому рівні.
- motokarpaty1
razvedchik
Пояснюю ситуацію (може бути виключений зі змагань і покараний. ) а може і небути покараний в жалежності від ситуації.Коли головний суддя підійшов до спортсмена і задав йому питання чому він неведе бородьбу а зійшов з дистанції,була дана така відповідь:Я як спорцмен зробивши старт доїхавши до першого підйому незмігши його подолати з першого разу зрозумів що вести подальшу бородьбу неможу . В цьому небачу жодного порушення правил.Якщо у представників команд були більш вагомі докази по цій справі вони могли подати протести у відведений на це термін на розгляд ГСК.Тоді можливо рішення булоб другим.
Пояснюю ситуацію (може бути виключений зі змагань і покараний. ) а може і небути покараний в жалежності від ситуації.Коли головний суддя підійшов до спортсмена і задав йому питання чому він неведе бородьбу а зійшов з дистанції,була дана така відповідь:Я як спорцмен зробивши старт доїхавши до першого підйому незмігши його подолати з першого разу зрозумів що вести подальшу бородьбу неможу . В цьому небачу жодного порушення правил.Якщо у представників команд були більш вагомі докази по цій справі вони могли подати протести у відведений на це термін на розгляд ГСК.Тоді можливо рішення булоб другим.
Последний раз редактировалось motokarpaty1 Ср авг 15, 2012 7:48 pm, всего редактировалось 1 раз.
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
- Нановский Серега
присоединяюсь к подякуваннямrazvedchik писал(а): Я говориться після бою руками не махають.
Хотілось подякувати організаторам змагань, за проведену роботу. Все було на найвищому рівні.
Вопросов нет! Есть пожелания для людей имеющих отношение к созданию и коррекции правил.
1.При отсутствии телеметрии либо других средств объективного контроля, трассы как таковой не должно существовать. обязательными должны быть отметки на КП и КЧ и прохождение зон обязательного проезда.
Это снимает массу не приятных вопросов.
Пример - первый доп кто-то брал скользкий подъем "в лоб" кто-то спокойно проезжал с левой стороны по лугу.
В первый (точнее второй день) подьем по лугу был вне закона, во второй на такого рода маневры смотрели лояльно.
2. Не должно быть искусственных (рукотворных) препятствий даже
от главного судьи так можно попросту свернуть шею. Либо после ознакомления и тренировок на трассе она не меняется либо она держится в тайне от всех участников.
С Уважением к организаторам и участникам.
1.При отсутствии телеметрии либо других средств объективного контроля, трассы как таковой не должно существовать. обязательными должны быть отметки на КП и КЧ и прохождение зон обязательного проезда.
Это снимает массу не приятных вопросов.
Пример - первый доп кто-то брал скользкий подъем "в лоб" кто-то спокойно проезжал с левой стороны по лугу.
В первый (точнее второй день) подьем по лугу был вне закона, во второй на такого рода маневры смотрели лояльно.
2. Не должно быть искусственных (рукотворных) препятствий даже
от главного судьи так можно попросту свернуть шею. Либо после ознакомления и тренировок на трассе она не меняется либо она держится в тайне от всех участников.
С Уважением к организаторам и участникам.
STOP and THINK
- motokarpaty1
БЕЛАЗ 99
Думаю что шею свернуть можна и не на гонках а припятствий хватало и в лесу .Что касается электронной системы слижения за спортсменами в организаторов небыло, хотя в прошлом году она была но погрешности которые она выдавала были 50-70 метров.Изучить и потренироватся на трасе была возможность у каждого учасника соревнований.Я щитаю такие вопросы шкурные: РАЗ Я НЕПОБЕДИЛ ЗНАЧИТ КТО-ТО ВИНОВАТ.
Пример - первый доп кто-то брал скользкий подъем "в лоб" кто-то спокойно проезжал с левой стороны по лугу. Пожалуста назовите кто-то пофамильно.
Думаю что шею свернуть можна и не на гонках а припятствий хватало и в лесу .Что касается электронной системы слижения за спортсменами в организаторов небыло, хотя в прошлом году она была но погрешности которые она выдавала были 50-70 метров.Изучить и потренироватся на трасе была возможность у каждого учасника соревнований.Я щитаю такие вопросы шкурные: РАЗ Я НЕПОБЕДИЛ ЗНАЧИТ КТО-ТО ВИНОВАТ.
Пример - первый доп кто-то брал скользкий подъем "в лоб" кто-то спокойно проезжал с левой стороны по лугу. Пожалуста назовите кто-то пофамильно.
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
- motokarpaty1
Згідно правил змагань зони обовязкового проїзду розмічаються з двох сторін лентами і там присутні судді які контролюють цей процес,напрямки руху по трасі розмічаються знаками а також кусочками ленти привязаної до дерев де додатково необговорюеться з якої сторони чи на якій відстані вони мають право проїзду, основне це відмітка на КП чи КЧ.
Пример - первый доп кто-то брал скользкий подъем "в лоб" кто-то спокойно проезжал с левой стороны по лугу.ВІдповідь: Зони обовязкового проїзду небуло.
Пример - первый доп кто-то брал скользкий подъем "в лоб" кто-то спокойно проезжал с левой стороны по лугу.ВІдповідь: Зони обовязкового проїзду небуло.
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
- motokarpaty1
Миша ты не прав это не притензии к организаторам, а пожелания! И если бы у меня был шкурный интерес я бы подал ПИСЬМЕННЫЙ протест в уставленное правилами время, спорные моменты были! Я не сделал это только из уважения к финишировавшим во второй день спортсменам и организаторам.motokarpaty1 писал(а):БЕЛАЗ 99
STOP and THINK
Юра Левицкий!
Славик Педченко!
Андрющенко Андрей!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Славик Педченко!
Андрющенко Андрей!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Настоящих буйных мало...
Вот и нету Мужиков!!!
Вот и нету Мужиков!!!