Гаишный безпредел?
Модератор:Neposeda
Три дні тому виїхав через ліс на озеро вечером, по дорозі назад посеред лісу зустрів даішників, чим був дуже здивований мабуть так само як і вони але як вияснилось вони частенько там полюють на п"яних водіїв, що повертаються з того ж таки озера, дорога польова проторена місцевими жителями навколишніх сіл, тобто така яка не має статусу дороги загального користування. Мотоцикл в мене такий як мабуть у більшості тут хоча папірець клубний є, але в даний момент його при мені звичайно не було, тяжко собі уявити ситуацію коли можна зустрітися в чистому полі чи лісі з даішниками, на їхню скромну вимогу зупинитися (вони мабуть слабо вірили в те що я зупинюся) я зупинився на їхню вимогу показати документи я почав розповідати про всі нюанси реєстрації, що це в принципі не можливо і тд, на що вони вдповіли приблизно так: ти нам багато не розказуй про реєстрацію ми типу в курсах всіх розкладів, ти повинен нам показати "клубний техпаспорт" і це є документ який ми вимагаємо від тебе а не свідоцтво про держреєстрацію тз. Оскільки ми були приблизно в рівних умовах, при мені не було клубного папірця а вони теж були не зрозуміло де і для чого, то наша зустріч закінчилася презентацією ттх мого мотоцикла і кожен поїхав в свою сторону. Отож возіть з собою хоча б клубні документи та намагайтесь, як би там не було будувати свою розмову в позитивному настрої, не провокуючи ніяких небажаних дій з їхньої сторони. Так до теми, два роки тому вже забирав з райвідділку два арештовані на дорозі під час перевезення бусом КТМ 50SX під ті ж таки клубні документи, при чому без зайвих слів, додаткових зусиль та витрат. Не 100% але краще ніж нічого
два года назад за полтиник ментов можно, точнее нужно было посылать подальше.Rost писал(а):два роки тому вже забирав з райвідділку два арештовані на дорозі під час перевезення бусом КТМ 50SX під ті ж таки клубні документи, при чому без зайвих слів, додаткових зусиль та витрат. Не 100% але краще ніж нічого
Ты попробуй сейчас кубатуру забрать из райотдела.
Напевно не тяжко для крутих посилакIkser писал(а):два года назад за полтиник ментов можно, точнее нужно было посылать подальше.Rost писал(а):два роки тому вже забирав з райвідділку два арештовані на дорозі під час перевезення бусом КТМ 50SX під ті ж таки клубні документи, при чому без зайвих слів, додаткових зусиль та витрат. Не 100% але краще ніж нічого
Ты попробуй сейчас кубатуру забрать из райотдела.
Рiдною мовою володiю, але це потребуе перекладу.Rost писал(а):Напевно не тяжко для крутих посилак
переклад: наверное не сложно для крутых посылакIkser писал(а):Рiдною мовою володiю, але це потребуе перекладу.Rost писал(а):Напевно не тяжко для крутих посилак
вивчайте рідну мову
Снимись с ручника, учитель, так и Гугл-переводчик шо хош переведет, ты смысл донеси, если он есть.Rost писал(а):переклад: наверное не сложно для крутых посылак
вивчайте рідну мову
ручнік не передбачено заводом виготівником, а ти, якщо на пів секунди тупити перестанеш то зрозумієш в чому зміст але про всяк випадок поясню, в ситуації коли ти 100% не правий посилати не вигідно, тоді 2 р тому і опинилися мотоцикли в райвідділі, надалі якщо не маєш якоїсь корисної інформації то не загружай ефір та не давай порад якими сам би не скористався тим більше заднім числом.
Rost
Ну,так поясните,как правильно разруливать с гайцами? (может вы и ихние расценки знаете?)
Ну,так поясните,как правильно разруливать с гайцами? (может вы и ихние расценки знаете?)
Напишу и в этой теме, просто сразу её не нашел, здесь обсуждался аналогичный случай.
Снова появилась информация о проверке "Коброй" кроссовых мотоциклов через базу данных таможни. Клубные документы не спасают.
"Вы везете контрабандный товар..."(примерно так).
Непонятно как дальше быть?
Снова появилась информация о проверке "Коброй" кроссовых мотоциклов через базу данных таможни. Клубные документы не спасают.
"Вы везете контрабандный товар..."(примерно так).
Непонятно как дальше быть?
Нет никакой базы ввоза спортивной техники. Не существует.
А для гайцев нет понятия спортивная техника,для них это транспортное средство. (слышал что некоторые ввозят квадрики и мотыки как "тягач сельхоз техники")Atem писал(а):Нет никакой базы ввоза спортивной техники. Не существует.
Две темы вон исписали вдоль и поперек, а что толку. "Достаточно одной таблэтки".
Мое мнение- нужна разумная легализация уже ввезенной техники через регистрацию или растаможку(относительно минимальную, например 100уе с мота). Один раз заплатил и ездишь спокойно.
"Товарищи сдавайте валюту..."(не дословно из Мастер и Маргарита.")
Но для этого соответствующие общ. орг.(ФМУ, байкклубы,асоциации и т.д.) должны обратится в соответствующие органы(ВР, КМинистров) с предложением.
Мое мнение- нужна разумная легализация уже ввезенной техники через регистрацию или растаможку(относительно минимальную, например 100уе с мота). Один раз заплатил и ездишь спокойно.
"Товарищи сдавайте валюту..."(не дословно из Мастер и Маргарита.")
Но для этого соответствующие общ. орг.(ФМУ, байкклубы,асоциации и т.д.) должны обратится в соответствующие органы(ВР, КМинистров) с предложением.
- boris braun
привет всем нормальным ребятам мотогонам!
пока там у вас будут править дураки до тех пор вам всем суждено страдать ребята!
ничего подобного у нас в европе не существует...сколько вожу на прицепе мотик никто даже не спросил куда и зачем и откуда!
менты у вас там конкретные мафиози! дома себе отгрохали на ваших костях и слёзах!
...и продолжают унижать народ по полной программе!
ничего у вас ребята не изменится пока вы сами этих паразитов с себя не сбросите!!!
держитесь!
с ув.
борис
пока там у вас будут править дураки до тех пор вам всем суждено страдать ребята!
ничего подобного у нас в европе не существует...сколько вожу на прицепе мотик никто даже не спросил куда и зачем и откуда!
менты у вас там конкретные мафиози! дома себе отгрохали на ваших костях и слёзах!
...и продолжают унижать народ по полной программе!
ничего у вас ребята не изменится пока вы сами этих паразитов с себя не сбросите!!!
держитесь!
с ув.
борис
boris braun
Спасибо за слова поддержки! (а вы откуда про наших ментов знаете? что,то же руки крутили?)Недавно кто то на форуме правильно сказал "низы еще не готовы,а система слишком сильна"
Спасибо за слова поддержки! (а вы откуда про наших ментов знаете? что,то же руки крутили?)Недавно кто то на форуме правильно сказал "низы еще не готовы,а система слишком сильна"
Блин,ужасные вещи. А что делать тем,у кого нет бусиков?В руках таскать?Собственно говоря так и делаю зачастую. Вопрос6
Могут ли ко мне придраться гайци если я веду мот в руках по тротуару?Из документов только справка-счёт.
Могут ли ко мне придраться гайци если я веду мот в руках по тротуару?Из документов только справка-счёт.