Тріщини в циліндрі! !!!ПРОБЛЕМУ ВИРІШЕНО!!! Історія + ФОТО
Модератор:Neposeda
Збулась мрія! Прикупив CZ 125 / 516.
Попередній власник сказав що слабка компресія, потрібно всього на-всього поміняти кольцо.
Розібрав і побачив якісь тріщини в циліндрі. Підкажіть чи погано це, на скільки і що можна зробити.
З кросами я новачок, до того були тільки скутери, тому буду вдячний за зрозумілі відповіді!
Фото:
Проблему вирішено!
Прислухався до поради про перегільзовку. Допомогу запропонував форумчанин sergei 68
Після уточнення деяких запитань висилаю циліндр Новою поштою.
Через тиждень готовий циліндр повернувся назад (тиждень, я думаю, це дуже малий термін для токої роботи).
результат:
Крім того прикупив у sergei 68 ще кілька запчастин (колінвал, поршень, кільце, сепоратор і палець )
Фото:
Також отримав багато цінних порад що до ремонту та експлуатації
Хочу подякувати sergei 68 і порекомендувати його тим у кого виникли проблеми з двигунами CZ.
Ще важливий момент!: не варто витрачати зайві гроші на "наложені платежі" цій людині можна довіряти, набагато зручніше перекинути гроші на картку.
Попередній власник сказав що слабка компресія, потрібно всього на-всього поміняти кольцо.
Розібрав і побачив якісь тріщини в циліндрі. Підкажіть чи погано це, на скільки і що можна зробити.
З кросами я новачок, до того були тільки скутери, тому буду вдячний за зрозумілі відповіді!
Фото:
Проблему вирішено!
Прислухався до поради про перегільзовку. Допомогу запропонував форумчанин sergei 68
Після уточнення деяких запитань висилаю циліндр Новою поштою.
Через тиждень готовий циліндр повернувся назад (тиждень, я думаю, це дуже малий термін для токої роботи).
результат:
Крім того прикупив у sergei 68 ще кілька запчастин (колінвал, поршень, кільце, сепоратор і палець )
Фото:
Також отримав багато цінних порад що до ремонту та експлуатації
Хочу подякувати sergei 68 і порекомендувати його тим у кого виникли проблеми з двигунами CZ.
Ще важливий момент!: не варто витрачати зайві гроші на "наложені платежі" цій людині можна довіряти, набагато зручніше перекинути гроші на картку.
Последний раз редактировалось redb Вт июн 05, 2012 3:29 pm, всего редактировалось 5 раз.
- CZ 250 513
новий циліндр купи
ого! Вовремя разобрал . Меняй гильзу.
и правда жепь...
меняй гильзу...
меняй гильзу...
можно хоть тысячу раз сказать слово халва,но во рту, от этого слаще не станет...
Думаю гільза буде дешевше.
От тільки як її міняти??! Темний ліс) та спеціаліста який може це зробити я не знаю.
Розкажіть або киньте лінки про вибір гільзи та її заміну
Хто знає у Львові толкового майстра який може взятись за цю роботу?
От тільки як її міняти??! Темний ліс) та спеціаліста який може це зробити я не знаю.
Розкажіть або киньте лінки про вибір гільзи та її заміну
Хто знає у Львові толкового майстра який може взятись за цю роботу?
Stiv писал(а):fanatik 516 он сделает!!!
Маєш на увазі
http://www.motocross.ua/forum/profile.p ... ile&u=2921
??
Тільки він здається не зі Львова
ČZ 125/516 ---->HONDA CRF 250
- fanatykCZ516
redb
мне тоже кажется что я не из Львова(
мне тоже кажется что я не из Львова(
0679070037 kievstar
0679070037 Viber.
fanatykcz516 Instagram
Я не доллар.
0679070037 Viber.
fanatykcz516 Instagram
Я не доллар.
Шкода, мені зараз не помішає знайомий толковий спеціаліст!!)
- хитрий вуйко
у Львові позакривали всі віділення грузовозів ?
Не зрозумів?хитрий вуйко писал(а):у Львові позакривали всі віділення грузовозів ?
Як я розумію, тут є два варіанти: гільзувати або купити інший циліндр. А що краще, і що бюджетніше?
Где-то была тема, как делает фанатик, почитай.Stiv писал(а):fanatik 516 он сделает!!!