Чоловік загинув у ДТП
Модератор:Neposeda
<b>24 липня чоловік, 1985 р. н. на мотоциклі Kawasaki потрапив під колеса автобуса Mercedes Sprinter.</b>
ДТП відбулося на трасі "Стрий-Бережани".
На жаль, наслідки такого зіткнення виявилися летальними. Від отриманих травм мотоцикліст помер, повідомили в управлінні МНС України в Тернопільській області.
http://te.20minut.ua/news/10202528
Коментарі з цього сайту
lenchak 26/07/2011 08:57
Не 24, а 25, 6 червня. Це був мій друг. Сьогодні на 15:00 год. похорон. Шкода <b>Соколова.</b>
Гость: - имя не указано - 26/07/2011 19:56 +3
Да... <b>Володя</b> жив на швидкості, і помер на швидкості.... Нехай земля йому буде пухом...
Гость: - имя не указано - 28/07/2011 23:36 0
Над бережанами прокляття.. Задумайтесь люди. Повісився мєнт на колінах в садку дитячому, і пішло.
Через пару днів збивають мєнат моциком. <b>Вова соколов</b> загинув, сьоня знову мужика в машині здавили.. Кажуть що повішений сімох забирає.... Хто наступний?????
<b>Нехай земля йому буде пухом...</b>
ДТП відбулося на трасі "Стрий-Бережани".
На жаль, наслідки такого зіткнення виявилися летальними. Від отриманих травм мотоцикліст помер, повідомили в управлінні МНС України в Тернопільській області.
http://te.20minut.ua/news/10202528
Коментарі з цього сайту
lenchak 26/07/2011 08:57
Не 24, а 25, 6 червня. Це був мій друг. Сьогодні на 15:00 год. похорон. Шкода <b>Соколова.</b>
Гость: - имя не указано - 26/07/2011 19:56 +3
Да... <b>Володя</b> жив на швидкості, і помер на швидкості.... Нехай земля йому буде пухом...
Гость: - имя не указано - 28/07/2011 23:36 0
Над бережанами прокляття.. Задумайтесь люди. Повісився мєнт на колінах в садку дитячому, і пішло.
Через пару днів збивають мєнат моциком. <b>Вова соколов</b> загинув, сьоня знову мужика в машині здавили.. Кажуть що повішений сімох забирає.... Хто наступний?????
<b>Нехай земля йому буде пухом...</b>
и правда ,это не он случайно?
можно хоть тысячу раз сказать слово халва,но во рту, от этого слаще не станет...
Ну я сокилу писал 9 августа досе не ответил!!! и в его городе!! Мож совпадение!!
Кстати насколько я знаю что сокила вова звали
не ужели ето Сокил((((
не ужели ето Сокил((((
да, нормальний хлопець був... Хоть його не бачив, але часто по телефону спілкувався... Жаль..
- Self Killer
Жаль радителей скока эму било
Ніщо нікуди не зникає і не звідкиля не береця P.S (Ломоносов)
Там сверху написано!! 26!!!
- Self Killer
извени не заметил
Ніщо нікуди не зникає і не звідкиля не береця P.S (Ломоносов)
Черт Вовка...
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
Доводилось спілкуватись з Вовкою , гарний був хлопець ... ((( Дуже шкода ...(((
Земля йому пухом . Царство Небесне і Вічний Спокій .
Земля йому пухом . Царство Небесне і Вічний Спокій .
****, я не могу в себя прийти... Как же так((( Мы еще в Яремче на слете должны были встретиться... Это же еще в июле месяце случилось, а узнал только сегодня... Почти месяц не мог к нему дозвониться... Земля ему пухом пусть будет... Хороший человек был.
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
вот так вот...
ребята мотогоны берегите свою жизнь,она ценна не только для вас...
ребята мотогоны берегите свою жизнь,она ценна не только для вас...
можно хоть тысячу раз сказать слово халва,но во рту, от этого слаще не станет...
класный был парень пусть отдыхает с Богом.Пацаны скорость ето класно но будте осторожны.Пожалейте своих близких они веть думают о вас и переживают.Всем удачи на дорогах.....