як зробити більше оборотів в пс
Модератор:Neposeda
хочу вам всім подякувати за поради тепер я знаю що робити і як особливо подяка дестроеру за поради і підказки гарно дякую
Томейчук, радий, що зміг допомогти:)
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
до речі мене весь час мучіло любопицтво для чого придназначін лепестковий клапан яка його роль відіграє на планеті і ще що самоделка чи що якщо не лінь відпишіть будь ласка
Клапан на впуску блокує зворотній виброс суміші з підпоршневого простору назад в карбюратор, тим самим зібльшує наповнення циліндра і підвищує тиск у кривошипній камері. Результат - підняття крутного моменту на низьких і середніх обертах.
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
а на пса як ти думаєш можна класти чи не рекомендуєш
рекомендую...
http://dotheton.ru/2011/01/20/izh-ps-40 ... ne-tuning/
http://dotheton.ru/2011/01/20/izh-ps-40 ... ne-tuning/
класно зробив так де можна дістати цей клапан на пса у тебе часом ніде не завалявся
Я з Німеччини замовляв... Тут на форумі бачив хлопці продавали.
а який треба марку чи то немає різниці і чи буде скорий износ двигуна його надовго стане чи треба буде щось переробляти
любе форсування то зменшення ресурсу) треба підбирати, щоб січення проекції вікон клапана було більшим чим січення карбюратора.
чесно кажучи толком нічого не поняв скажи простими словами чи буде капурт моєму моторові скорше з клапаном ніж без клапана
та скоріше навернеться, але з веселішим життям :D
тепер поняв а яка приблизно ціна клапана і розхід тоді мабуть підвищиться
Розход там на оборот вроде уменьшаеться! А клапан парень отделом выше продаёт за 500грн. Но он по ходу б.у
ого так дорого дешевше такого задоволення немає ніде