як зробити більше оборотів в пс
Модератор:Neposeda
мені хадо не сподобалось тим що воно (сухе)
Хадо гівно... Хоч і викатав літрів 10 його. Нагар інтенсивний і димить.
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
отже що ти надумав робить з движком?
ой ще сам не знаю бомбити його і переточувати під чж точити вал щось не дуже мені хочеться думаю можливо таке ні ще сам не знаю підточити під 2 ремонт оскільки я поняв що він погано розточений або кольца підберати під циліндр проблема в тому що я його купив після ремонту як його робили не знаю катався 2 тижні стало клином розібрав лопнуте кольцо
поміняв тепер опять лопнуло а чо ти порадиш робити чоб не точоти вал
поміняв тепер опять лопнуло а чо ти порадиш робити чоб не точоти вал
Томейчук, зроби нормально циліндр з поршнем рідні й катайся собі...
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
мабуть я так і зроблю що скажеш про зажиганія контактне воно добре чи ліпше електронне
електронее... це очевидно.Томейчук писал(а):мабуть я так і зроблю що скажеш про зажиганія контактне воно добре чи ліпше електронне
є у друга треба буде забрати а що на рахунок циліндра розточувати цей чи купити новий що скажеш
Куда вже його розточувати... Хіба під 82мм, а він не дешевий
Інший точити.
Інший точити.
коротше розібрали ми сьогодні з майстром движок і приговор був такий браковані кольца з циліндром все ок завтра він поїде підбирати кольца під циліндр але я че думаю міняти карбіратор який ліпше робить на псі микуні чи к 62 підскажіть будь ласка
Для мощи иков, но жрать будет, если хорошый микуни ставь его.!
я поки що немаю ні того ні того хочу купити мікуні не підскажите де є хороший карб