Питання по формі для ендуро
Модератор:Driverok
Всім привіт! Таке питання, як правильно підібрати мотоштани для ендуро
по таблицях не завжди зрозуміло який розмір твій, наприклад по талії підходить, а по довжині короткуваті будуть, але тут можна компенсувати якщо високі боти, але чи на потрібному місці будуть наколінники (кишені під них)
Просто хочу замовити, а з розміром ніяк не визначуся, десь сходити приміряти теж можливості не випадає(
У мене зріст 183, талія 90-92 (вага 70)
по таблицях не завжди зрозуміло який розмір твій, наприклад по талії підходить, а по довжині короткуваті будуть, але тут можна компенсувати якщо високі боти, але чи на потрібному місці будуть наколінники (кишені під них)
Просто хочу замовити, а з розміром ніяк не визначуся, десь сходити приміряти теж можливості не випадає(
У мене зріст 183, талія 90-92 (вага 70)
твой размер 32
Нет у тебя человек ничего......кроме души
oleg1
Та як сказати в таблицях одного виробника 32 у іншого 30,
мене цікавить більше як штани повинні сидіти? Головне, щоб в талії не були великі, а довжина через боти не сильно зіграють різницю і захист колін який там є або кишені під них будуть там де треба а не вище? ось що цікавить)
Та як сказати в таблицях одного виробника 32 у іншого 30,
мене цікавить більше як штани повинні сидіти? Головне, щоб в талії не були великі, а довжина через боти не сильно зіграють різницю і захист колін який там є або кишені під них будуть там де треба а не вище? ось що цікавить)
На талии всегда регулировка, с длинной так же будет все нормально. Не взрывай мозг людям. Твой размер 32.
Нет у тебя человек ничего......кроме души
- polzovatel
Бери те которые по талии подойдут. но не меньше чем нужно. меньше 90-92 не бери!!! длине подойдут, а если будут коротковаты, так у тебя есть боты, они прикроют!!!
Олексій
У Вас чёткий 34 размер штанов!
У Вас чёткий 34 размер штанов!
Нужна экипировка?
тогда тебе к нам!
тогда тебе к нам!