4й этап ЦР, Житомир 06.10.2019
Модератор:Neposeda
Добрый вечер, делитесь кадрами с гонки, господа ;)
Яка позитивна атмосфера, братерський спортивний дух і висока культура спілкування! А який професіоналізм судді! Браво! Аж захотілося в Житомир на гонку.
What doesn't kill me makes me stronger.
- Александр Липинский
Шановні спортсмени! В першу чергу прошу вибачення, за земляків своїх!
Вибачте будь-ласка!!!
Да неприємно, інцидент спалахнув в мить, але це не суддя, це батько цього хлопця якому пошкодили мот,
емоції взяли верх, да й наші недопрацювання: дуже не зручний і малий (закритий парк), допрацюємо обовязково!
Усі ми люди і маємо вибачати, і вчасно вибачитися!
Бажаю щастя, здоров'я, багатства усім
Вибачте будь-ласка!!!
Да неприємно, інцидент спалахнув в мить, але це не суддя, це батько цього хлопця якому пошкодили мот,
емоції взяли верх, да й наші недопрацювання: дуже не зручний і малий (закритий парк), допрацюємо обовязково!
До організації змагань питань не виникає, ми приїхали прийняти участь, та отримати задоволення віл цього процесу. Мене більше турбує здоров'я Івана, яке могло постраждати у випадку, якщо б він вдарив по шолому і наговорив образ такій же імпульсивній людині як його батько, сподіваюся що всі винесли з цього урок, і побачили зі сторони як божевільно це виглядало.Александр Липинский писал(а): ↑Пт окт 11, 2019 8:39 amШановні спортсмени! В першу чергу прошу вибачення, за земляків своїх!
Вибачте будь-ласка!!!
- Александр Липинский
Макс, приємно що ви і інші приїхали до Житомира на змагання)) Так, ти правий на 100%, якщо не зроблять висновок і не візьмуть цей урок до уваги , то в майбутньому будуть складні наслідки!
Я впевнений, що жалкують над вчиненим і незабаром
самостійно вибачаться!
Дякую за розуміння!!!
Я впевнений, що жалкують над вчиненим і незабаром
самостійно вибачаться!
Дякую за розуміння!!!