Комутатор на минск

Вопросы\ответы по ремонту и модернизации мотоциклов

Модератор:Neposeda

Автор Сообщение
sashko17
мастер

#16 Сообщение sashko17 » Чт фев 05, 2015 6:38 pm

sashko17 писал(а):Хочу зробити 3 канал,поршень від yamaha bws 100 або yb 100,переробити воздухан,ну і комутатор.Сильно форсірувати не хочу,але різницю відчути хочу.
.Я ж не написав шо хочу тільки комутатор.Розкошилитись я готовий.А робити з мінска ЧЗ мені не треба.Я хочу підняти ресурс за щот поршня з нормальними,тонкими стальними кольцами,3 канал для кращої продувки,зробити норм воздухан ато в мене просто гавно і поставити комутатор для незначного підвищення оборотів.А нащот комута від джога,то він підключається,як мінский,чи з переделками?
Кросс

Рамирос
мастер

#17 Сообщение Рамирос » Чт фев 05, 2015 7:52 pm

ООООййй мать!
хочеш розкошолитись - http://www.motocross.ua/forum/viewtopic.php?t=38800 і не заморачуйся. хочеш заморочитись - то тільки заміна комутатора це як мертвому припарки, оберти не піднімуться тільки від комутатора, все шо получиться це тільки злегка відчутне покращення розкрутки мотора, тобто чуть краще буде реагувати на "газ".
третій канал без лєпєсткового клапана, як козі баян. раз вже ставити клапан то тоді вже резонатор т оже, раз резонатор то до колінвалу тоже треба добратись...... і т.д. - в ітогє - вот тобі чізовський мотор))))) не замарачуйся, проточи третє кольцо і буде тобі форсіровка!!)))

sashko17
мастер

#18 Сообщение sashko17 » Чт фев 05, 2015 8:10 pm

Я не буду спорити бо це канешно всьо так,но буду робити так,як писав вище+відкапіталити мотор.Думаю шо від кожного елемента,шо я хочу поставити буде якась польза і в результаті получиться краще чим сток-чого мені і треба.Думайте шо хочете,роблю як знаю,може я й трохи туповатий в деяких ділах,но мені ше навіть нема 17 років,я ше далеко не СПЕЦ :-[
Кросс

Рамирос
мастер

#19 Сообщение Рамирос » Чт фев 05, 2015 8:41 pm

sashko17, дай Бог тобы стільки само здоровья як напористості. якшо ш - пиши, поможемо. хотя з третім каналом не спіши.

sashko17
мастер

#20 Сообщение sashko17 » Чт фев 05, 2015 9:01 pm

Ок спс Рома і тобі здоровя.З третім каналом я ше пока не дуже спішу,бо нема чим зробити :-D
А нащот напористості-я просто баран по гороскопу(овен) :-D
Кросс

Ответить

Вернуться в «Ремзона»