Не можу завести чз
Модератор:Neposeda
техничесский прогресс обошел его стороной я молотком пользуюсь только когда по ударной отвертке бить надоroma92511 писал(а):https://www.youtube.com/watch?v=pnsFjuwzkrc
Гоняю на 11 номере,объем тарелка борща.
калянну про інструмент мовчу , а послідовність зборки така сама!! а вот через відсутність правого підшипника під час затяжки гайки могло служити поводом для тертя щоки кв в картер???
511---верь в мечту, у нее есть приятная особенность-СБЫВАТЬСЯ)))))
без одного подшипника не собирал,не знаю.но гайку тяну до жопы, сколько могу.все крутиться
короче провіряю жигу, якшо не канає то глиста там!!!коли затягав то не рвав сильно!!!!
жалко популярность вялая,я бы наснимал видео вплоть до перепрессовки квroma92511 писал(а):https://www.youtube.com/watch?v=pnsFjuwzkrc
Последний раз редактировалось калян Вс май 18, 2014 9:24 pm, всего редактировалось 1 раз.
знімай, зробим тут тему з твоїми відами, хуже від того точно не буде!!!
калян
Извините что влажу . была проблема с выставлением зажиг. все зделал как писал колян. Теперь заводится четко но работает 5-10 мин и глохнет.пропадает искра
Извините что влажу . была проблема с выставлением зажиг. все зделал как писал колян. Теперь заводится четко но работает 5-10 мин и глохнет.пропадает искра
мотоплат?костет писал(а):калян
костет
трохи не по темі, в мене на іж була така сама фігня, як нармально нагрівався, то напросто глох, проблема була в бабіні, при нагріванню вона переставала робити!
трохи не по темі, в мене на іж була така сама фігня, як нармально нагрівався, то напросто глох, проблема була в бабіні, при нагріванню вона переставала робити!
roma92511 ты получил посылку?
калян
Посилку отримав, спасіба, думаю на тому тижні буду пробувати!!Головне шоб час найшовся!!
Посилку отримав, спасіба, думаю на тому тижні буду пробувати!!Головне шоб час найшовся!!
- любитель 22
Ну завёл?имей совесть напиши-всем интересно в чем причина была?
Совість є, нарешті вибрався в село, відразу пробував затягнути гайку кв, нічого не вийшло, кв вперався в картер, розколов мотор, вже незнаю в який раз, а там втулка шо йде під сальник з ліваї корнівої, шатається(закоротка), кшм вся в маслі, позвонив каляну, зясувалось шо моя втулка коротша на 4мм, вона має 11мм, а має мати 15мм, симптоми сходяться, думаю причина зясована, лишилось найти втулку, і найти знову час вибратись в село!
Вже найшов втулку, взяв пару сальників про запас, скоро буду складати! Про результат відпишу!
Сьогодні з дівчиною зібрали мотор, все крутиться чудово, кв затяг сильно, сальники новесинькі! Під целіндер прокладочку поставив! Двічі толкнули але не завили, в карбі нова заслонка жикльор на 155, почав з більшого! Починаєм історію заново!