Первый этап Эндуро 9 мая 2009 Донецк!
Модератор:Driverok
Донецк - спасибо за лаконичность и оперативность ответов!!! Приедем обязательно! Финансирование- да, сложный вопрос! Желаем успехов!
не могу уже дождаться, когда смогу протестить новый мот в боевых условиях Донецка))
Привіт всім!
В мене виникло 2 питання до організаторів всіх етапів ЧУ з ендуро та представників федерації:
1. Правила по ендуро
пункт 1.8 Підрахунки результатів в особистому заліку та командному заліку.
Переможцем змагань у кожному класі визначається спортсмен з найбільшою сумою очок.
(Минулого року було прийняте рішення про виключення результатів найгіршого етапу для кожного спортсмена.)
Як буде цього року?
2. Кожен етап буде проходити в режимі 2 чи 3 днів (макс кількість за етап 50 чи 75 очок)?
В мене виникло 2 питання до організаторів всіх етапів ЧУ з ендуро та представників федерації:
1. Правила по ендуро
пункт 1.8 Підрахунки результатів в особистому заліку та командному заліку.
Переможцем змагань у кожному класі визначається спортсмен з найбільшою сумою очок.
(Минулого року було прийняте рішення про виключення результатів найгіршого етапу для кожного спортсмена.)
Як буде цього року?
2. Кожен етап буде проходити в режимі 2 чи 3 днів (макс кількість за етап 50 чи 75 очок)?
444 Enduro School
https://www.facebook.com/444EnduroSchool
- Владимир Дадасов
в Донецке планируются 3 гоночных дня.
1-й день - Пролог,
2-й день 300 км
3-й день 150 км
а их как будут считать?
и где можно разобраться в нормативах по переносу опоздания на определенный КВ (КЧ)? Мы приглашаем для подсчета результатов судейство из ралли-рейдов со спецпрограммой для скорости обсчета результатов. Там при опоздании на КВ смещается весь график на время опоздания спортсмена на время опоздания. Например расчетное время прибытия на КВ2 11-01, а я опоздал на КВ1 на 5 мин, так что время на КВ2 уже 11-06, и так далее на последующие КВ +5 мин.
И расчетная средняя скорость как считается на расчета траффика. Средняя по всей дистанции или по участкам она может быть разная? У нас длинные прямики, так что отстаиваться на них будет толпа народу, а трудные участки потянут среднее время по дистанции.
1-й день - Пролог,
2-й день 300 км
3-й день 150 км
а их как будут считать?
и где можно разобраться в нормативах по переносу опоздания на определенный КВ (КЧ)? Мы приглашаем для подсчета результатов судейство из ралли-рейдов со спецпрограммой для скорости обсчета результатов. Там при опоздании на КВ смещается весь график на время опоздания спортсмена на время опоздания. Например расчетное время прибытия на КВ2 11-01, а я опоздал на КВ1 на 5 мин, так что время на КВ2 уже 11-06, и так далее на последующие КВ +5 мин.
И расчетная средняя скорость как считается на расчета траффика. Средняя по всей дистанции или по участкам она может быть разная? У нас длинные прямики, так что отстаиваться на них будет толпа народу, а трудные участки потянут среднее время по дистанции.
0537@mail.ru xvipx.com.ua
Ассоциация ярких впечатлений
Два три дня на усмотрение организаторов! Правила-http://www.motokarpaty.at.ua/Enduro/Prav_enduro.html А то,некоторые гонщики, заговорили, что первый день не обязательный, можем не участвовать -Бить моты на эндуро- тесте !!! Думаю ошибаются???
Ходять чутки, що в цьому році гірші результати одного з етапів враховуватись не будуть в загальному підсумку очок. Тобто будуть сумуватись очки трьох кращих етапів гонщика.
Я вважаю що це не правильно, бо гонщик який пройшов всі гонки має мати перевагу над тим який пропустив один з етапів (або зійшов).
Прошу спростувати або підтвердити ці чутки.
Я вважаю що це не правильно, бо гонщик який пройшов всі гонки має мати перевагу над тим який пропустив один з етапів (або зійшов).
444 Enduro School
На жаль в новому положенні по цьму питанню була допущена механічна помилка, яка буде виправлена в найближчий час. Слідкуйте за змінами на сайті м.к. Карпати.BohdanRSK писал(а):Ходять чутки, що в цьому році гірші результати одного з етапів враховуватись не будуть в загальному підсумку очок. Тобто будуть сумуватись очки трьох кращих етапів гонщика.
ARBEIT MACHT FREI.
- motokarpaty
А як командний залік?
Як має формуватись команда?
Чи має команда бути від офіційного клубу, чи може формуватись із незалежних гонщиків, які не входять до жодного офіційного клубу.
Як має формуватись команда?
Чи має команда бути від офіційного клубу, чи може формуватись із незалежних гонщиків, які не входять до жодного офіційного клубу.
444 Enduro School
1,5 месяца до старта КРИЗА НА ДВОРЕ!!!!! Перекличка кто едет- кто изменил планы и пропускает 1 этап по эконом. соображениям?????? А може е новички?????
- Владимир Дадасов
baiker61 Не понятна Ваша суета... Или можете чем-то конкретно помочь?
Владимир- помочь всегда готов! Но, в виду удаленности в 1200 км.- советом и добрым словом! Суета прекращена. Удачно ВАМ провести этап.
- Владимир Дадасов
Спасибо. На самом деле трасса практически прописана.baiker61 писал(а):Владимир- помочь всегда готов! Но, в виду удаленности в 1200 км.- советом и добрым словом! Суета прекращена. Удачно ВАМ провести этап.
Как понимаю, должна трасса быть сдана комиссии по эндуро не позднее 9 апреля.
Процедура четко не прописана, поэтому направим письмо на приемку трассы на Якимчука, но членам комиссии по эндуро, посещающим сей сайт милости просим к нам на приемку трассы.
Сообщите, когда будет удобно и приезжайте - посмотрите что у нас получилось.
Кстати, криза не у нас на дворе, а у тех кто не гоняет)))))
Смотреть телевизор - вредно для здоровья!!!!
Ще раз уважно прочитав пости учасників обговорення, але не можу зрозуміти,що ми можемо обговорювати при затверджених Правилах, Положенні по Ч.У. з ендуро, Регламентом Ч.У. з ендуро, які являються оновними регламентуючими і правовими документами ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ з ендуро на всі без виключення етапи і затвердженні Федерацією мотоциклетного спорту України, під егідою і юрисдикцією якої проводяться всі змагання з мотоциклетних видів спорту в Україні і кожен член ФМСУ, тобто людина яка має ліцензію ФМСУ повинна дотримуватись цих документів, стосується також організаторів, спонсорів, членів оргкомітетів і т.д. Ці документи були розроблені комісією з ендуро при ФМСУ на основі європейських регламентуючих документів і адаптованих під дійсний рівень розвитку ендуро у нас в Україні. До складу комісії входять авторитетні люди в ендуро з різних регіонів України.
Чому я так детально зупинився на цьму? В 2009 році вперше з часів відродження ендуро ми маємо затверджений пакет документів і просто зобов"язані дотримуватись цих документів, бо інакше у нас буде, щось на зразок першості спілки сантехніків давно розваленого і проданого заводу Коломиясільмаш( або якогось іншого) де кожен поступає, як йому забагнеться, а не Чемпіонат України і я хочу запевнити всіх, що організаторами, суддівською бригадою, яка теж затверджена буде докладено максимум зусиль для того, щоб Ч.У. пройшов на максимально високому організаторському, спортивному і суддівському рівні. Тому різні речі, які суперечать Правилам, Положеню чи Регламенту повинні відпасти ще в зародиші, щоб не розводити бардак і хаос, це стосується різних прологів, показух і різних речей, які виходять за рамки регламенту.
Ще хочу порадити організаторам не орієнтуватись на початківців, а на тих хто задає темп, сприяє розвитку і популяризації, хай слабші тягнуться до сильніших, а тоді будемо ускладнювати траси. Перше, це мінімалізація травматизму і заходи безпеки, то над чим потрібно загострити свою увагу. Тим більше, що перший етап буде в Донецьку і там буде багато новачків.
З повагою до всіх Сергій.
Чому я так детально зупинився на цьму? В 2009 році вперше з часів відродження ендуро ми маємо затверджений пакет документів і просто зобов"язані дотримуватись цих документів, бо інакше у нас буде, щось на зразок першості спілки сантехніків давно розваленого і проданого заводу Коломиясільмаш( або якогось іншого) де кожен поступає, як йому забагнеться, а не Чемпіонат України і я хочу запевнити всіх, що організаторами, суддівською бригадою, яка теж затверджена буде докладено максимум зусиль для того, щоб Ч.У. пройшов на максимально високому організаторському, спортивному і суддівському рівні. Тому різні речі, які суперечать Правилам, Положеню чи Регламенту повинні відпасти ще в зародиші, щоб не розводити бардак і хаос, це стосується різних прологів, показух і різних речей, які виходять за рамки регламенту.
Ще хочу порадити організаторам не орієнтуватись на початківців, а на тих хто задає темп, сприяє розвитку і популяризації, хай слабші тягнуться до сильніших, а тоді будемо ускладнювати траси. Перше, це мінімалізація травматизму і заходи безпеки, то над чим потрібно загострити свою увагу. Тим більше, що перший етап буде в Донецьку і там буде багато новачків.
З повагою до всіх Сергій.
ARBEIT MACHT FREI.
\\\Тому різні речі, які суперечать Правилам, Положеню чи Регламенту повинні відпасти ще в зародиші, щоб не розводити бардак і хаос, це стосується різних прологів, показух і різних речей, які виходять за рамки регламенту. \\\ Сергей - в правилах написано 2-3 дня на проведение гонки. А как называется 1 день в Косово 2008 открытие ,а потом реальная гонка с препятствиями до лагеря с легендой! Ну,в Коломыи ,не разрешили 1 день из-за наводнения! Черновцы провели открытие и прокат по трассе в 1день. \\\Пункт1.1-- Технічні умови і правила змагань встановлені цими «Правилами...», Правилами змагань з мотоциклетного спорту і спортивним кодексом. Додаткові правила можуть мати деякі відмінності, що вносятся ФМС України, місцевою владою і повинні бути означені в «Додатку до Положення про змагання». \\\ т.е. если местная власть решит провести открытие на центральной площади города с возвратом в лагерь через препятствия\КАК в Косове2008\ и внесет это ,в додаток до Положення - это не будет нарушением регламента??? Популяризация ЭНДУРО происходит в 1 день на открытии! С Уважением Константин!