Yamaha xt600 Вартує брати????
Модератор:Driverok
Люди добрі підскажіть хтось мав або стикався з таким апаратом....?????
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... e%2003.htm
Або підскадіть що взяти такого плану....
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... e%2003.htm
Або підскадіть що взяти такого плану....
Ты б описал для каких целей... Может тебе вообще водняку проще взять....
В лесу все лишнее и так обсыпиться....
Цілі!!!
- на роботу
- по вихідних ліс, поле.
- дальняки по Україні но хочеться не поцинтралльним дорогам, глухими селами.....
- Гори Карпати точно, крим під питанням
- на роботу
- по вихідних ліс, поле.
- дальняки по Україні но хочеться не поцинтралльним дорогам, глухими селами.....
ну как минемум тебе 4 мота надо разныхDiniska писал(а):Цілі!!!
- на роботу
- по вихідних ліс, поле.
универсального мота не существует
как говорица рыбку съесть и кое куда сесть не выйдет!
Важкуватий для Карпат... а для решти варіантів дуже непоганий вибір.
KTM MXC-450 Ездить всегда, ездить везде!
Я не відказався від 4 мотів но бабла чучуть не хватає
А з приводу затяжкий для карпат то ясно но я ж розумно планую на говерлу, піп івант точно дертися небуду, просто по неавальованій дорозі а там їх багато в низовинах тим більше з кофрами на взлот і непідеш
А з приводу затяжкий для карпат то ясно но я ж розумно планую на говерлу, піп івант точно дертися небуду, просто по неавальованій дорозі а там їх багато в низовинах тим більше з кофрами на взлот і непідеш
В мене довго вибір стояв Honda XRV750 Africa Twin, Yamaha XTZ660 - XTZ750, BMW F650
Но вони я так поняв добры для дальнякыв по нашик класним дорогах лыс, поле затяжкий ы масивний
Но вони я так поняв добры для дальнякыв по нашик класним дорогах лыс, поле затяжкий ы масивний
толстяк писал(а): я так поняв в тебе KTM є ???
Як вони вцілому???
Що скажиш KTM LC4 640 тоже розглядаю як свого коня....
КТМ трохи легше. Кожен своє болото хвалить, та я пробував і хонду і ямаху, і каджіву і китайців. Але з КТМа не пересяду.
А чому саме така кубатура? Удвох їздити?
Згадав, кавасакі ще була зручна мені, але, кажуть, із запчастинами важко.
А чому саме така кубатура? Удвох їздити?
Згадав, кавасакі ще була зручна мені, але, кажуть, із запчастинами важко.
KTM MXC-450 Ездить всегда, ездить везде!
Кубатура да ні не удвох свою одну рідненьку дупцю возити хочу
а до КТМ як запчастинами
а до КТМ як запчастинами
Доречі в мому списку в якому я ще і сам до кінце не оприділився який мот я хочу, кава також присутня Kawasaki KLR 650
Я можливо багато хочу як пацани писали 4 мота воно то добре, от власне тому і звернувся з питанням щоб пісказали , порадили бач ти кажиш що до КАВИ запчастинами напряг, а хочиться як омога менше втратити в процесі есплуатації. Я розумію що всьо рано чи пізно ремонтувати треба але треба ті запи щоб замінити достати меньшою кровю.
В мене толком і іномарки мота не було
Турист 1973р.в батін достався непродам ріарітєт.
мав 2 Яви, зараз маю Чезу 513
Я можливо багато хочу як пацани писали 4 мота воно то добре, от власне тому і звернувся з питанням щоб пісказали , порадили бач ти кажиш що до КАВИ запчастинами напряг, а хочиться як омога менше втратити в процесі есплуатації. Я розумію що всьо рано чи пізно ремонтувати треба але треба ті запи щоб замінити достати меньшою кровю.
В мене толком і іномарки мота не було
Турист 1973р.в батін достався непродам ріарітєт.
мав 2 Яви, зараз маю Чезу 513