Ремонт Wr426f
Модератор:Neposeda
Оце фото що Ви прикріпили, то ваше чи з интернета ?
на відео він все по меткам поставив як я з самого початку, а на форумах пишуть що потрібно на 1 зуб проти часової стрілки .
тепер я точно заплутався )
на відео він все по меткам поставив як я з самого початку, а на форумах пишуть що потрібно на 1 зуб проти часової стрілки .
тепер я точно заплутався )
- Константин 1
05.08.2010 - Откуда:Все из одного места родились
Естественно с нета, я распредвал свой ставил 12 лет назад.
Я и предупреждал что будет путаница,потому что два варианта распредов (
Я и предупреждал что будет путаница,потому что два варианта распредов (
Завтра обов"язково зберу до кінця тай буде видно .
Буду пробувати на 1 зуб вперед .
Дуже дякую за поради !
Буду пробувати на 1 зуб вперед .
Дуже дякую за поради !
Доробив підйомник , мот піднімає но мала площадка і може впасти якщо сильно шатать , доварю опору . Відразу думав що буде падать але метал так погнув що ширшу зробити не міг .
Последний раз редактировалось syxarik-2 Сб фев 18, 2017 12:14 am, всего редактировалось 1 раз.
Переставив распредвал , на один зуб вперед вихлоп , зібрав все , з 6 кіка завівся, відразу перевірив чи давить масло у головку , все в нормі .
поробив хвилин 5 , заглушив , перевірив масло , долив трішки , завівся з першого кіка .
Заводив я його раніше коли распредвал стояв по меткам то завівся з 15 того разу десь , стріляв в трубу + трохі бився ножкою )
Завтра або після завтра буде перший виїзд .
поробив хвилин 5 , заглушив , перевірив масло , долив трішки , завівся з першого кіка .
Заводив я його раніше коли распредвал стояв по меткам то завівся з 15 того разу десь , стріляв в трубу + трохі бився ножкою )
Завтра або після завтра буде перший виїзд .
І відразу напишу що був куплений ще один мотоцикл , повністю розібраний і вбитий в хлам . Мотоцикл з під Чернівців , їхати туди від мене чуть більше чим 500 кілометрів , з переляку поїхали у 4 часа вечора , а біля 12 тої ночі були на місці , продавець зустрів нас на заправці з розібраним мотом, все в коробках , насипом
оглянули що можна, перегрузили і поїхали додому , всю ніч за кермом , додому попав тільки у час дня , назад довше їхали бо дорога була набагато гірша+ як ніяк но 110 кг в багажнику відчувається.
Приїхав додому спать хочу нереально , голова болить ужас , машину повіз до гаража , поставив і пішов відсипатись , під вечір звонок від баби з дідом , кажуть машина побита , кажу Ви про що ? думаю вроді все норм було, ціла як ставив. Як потім стало ясно я її поставив, а там уклон, а з того всього ні ручник ні передачу не вткнув, сніг чуть розстав під колесами і вона покотилась прямо в гараж, мінус бампер і фара =( но нічого .. поміняв вже .
На цей мот більше запчастин :
1) всі тросики
2) гріпси
3) ручка зчеплення + тормоза
4) ремкомплект маятника
5) ремкомплект прогресії
6) перенікасиль і новий поршень
7) нові сальникі у вилку
8 ) фільтр воздушный
9) цеп + 2 зірочки
10) спиці
11) новий шатун
12) головка з того мотора що з Америки прийшов+картера і мелочовка
13) нова резина
дальше більше )
оглянули що можна, перегрузили і поїхали додому , всю ніч за кермом , додому попав тільки у час дня , назад довше їхали бо дорога була набагато гірша+ як ніяк но 110 кг в багажнику відчувається.
Приїхав додому спать хочу нереально , голова болить ужас , машину повіз до гаража , поставив і пішов відсипатись , під вечір звонок від баби з дідом , кажуть машина побита , кажу Ви про що ? думаю вроді все норм було, ціла як ставив. Як потім стало ясно я її поставив, а там уклон, а з того всього ні ручник ні передачу не вткнув, сніг чуть розстав під колесами і вона покотилась прямо в гараж, мінус бампер і фара =( но нічого .. поміняв вже .
На цей мот більше запчастин :
1) всі тросики
2) гріпси
3) ручка зчеплення + тормоза
4) ремкомплект маятника
5) ремкомплект прогресії
6) перенікасиль і новий поршень
7) нові сальникі у вилку
8 ) фільтр воздушный
9) цеп + 2 зірочки
10) спиці
11) новий шатун
12) головка з того мотора що з Америки прийшов+картера і мелочовка
13) нова резина
дальше більше )
- Эдуардович
syxarik-2, так ты металлоломщикам весь бизнес загубишь...
Пока живу - надеюсь на лучшее...
в Чірнівці їздив по першу свою ВР-ку
Ох і натерпівся, поставили на облік як Yamaha R6, потім перероблювали.
2 дні))))
2 дні))))
Хорошо что не Вятка В-150М такое ощущение что там сидят (даже не знаю какое им название придумать) а ВИН для них это такая формула аж мурашки по коже.Zippo писал(а):в Чірнівці їздив по першу свою ВР-ку
2 дні))))
Миру мир войне капец.
Перший "бойовий" виїзд
Покатались круто як для першого разу, буде пізніше відео. Ще дуже слизько багато де голий лід, навіть без снігу.
Мот валить , сторонніх шумов покищо немає і це радує
" перекур"
Покатались круто як для першого разу, буде пізніше відео. Ще дуже слизько багато де голий лід, навіть без снігу.
Мот валить , сторонніх шумов покищо немає і це радує
" перекур"
- любитель 22
.
любитель 22
Особо немає що показати , но маємо то що маємо , перший виїзд - страшно відкривати в повну "дирку"
https://www.youtube.com/watch?v=U448Lukk080
Особо немає що показати , но маємо то що маємо , перший виїзд - страшно відкривати в повну "дирку"
https://www.youtube.com/watch?v=U448Lukk080