МАСТЕР ДЯДЯ СЕРЕГА!!!

Негативные отзывы о покупателях и продавцах на этом и других сайтах

Модератор:Neposeda

Автор Сообщение
Dar_romani

#1 Сообщение Dar_romani » Вт май 22, 2018 5:13 pm

Усім доброго дня! Я бажаю публічно звернутися до шановного ГУРУ, майстра своїх справи,
та просто людина з великої літери а саме шановний "sergei 68" звертаюся до ВАС,
запитання стоїть пряме! Коли я отримаю свої двигуни? скільки мені потрібно просити, надзвонювати,
нервуватися, і слухати ваші ВЕЛЕКОЛЕПНІ басні про те як у вас все хірово, і вас відривають від роботи.
якщо так багато роботи маєте, то навіщо приймаєте наступні замовлення і кажете людям що це робиться
день-два...???

Про "sergei 68"
Людина яка вмієте:
1)ідеально підтасовуватися під клієнта
2)Розповідати "реалістичні історії" з свого життя як йому не вистачає часу.
3)Виманювати гроші на перед! (не зробивши а ніграмма роботи)
4)робити те що по його словах робиться цитую:
Новою поштою туди-сюди воно буде довше їздити, ніж я це зроблю. роботи на день півтора.
(але чомусь я вже 1 рік чекаю на своє замовлення, і ні слуху ні духу P.S. Я незнав що в нас
пошта так довго доставляє товар)

Моя історія
був 2017 рік місяць травнь. придбав собі мотоцикл, ну і оскільки я не є високо-кваліфікований
спеціаліст по двигунах, і я не люблю коли двигун працює не стабільно та з різними нюансами, мною
було вирішено віддати двигун майстрові який в цім знає лад. так склалась НАЖАЛЬ доля, що попав я до
цієї людини. Коли я його набрав він сказав мені висилай
без проблєм зробимо, буде як часікі, будеш довольний, не пожалієш! багато історії розказував які він двигуни робить,
я як любий молодий мотоцикліст запалився, вислав йому 2 двинуни комплектні, + счеплення, КПП. і ще там
багато запчастин які мав, в тому числі нові вали КПП та заводної, лапки переключення, дуже багато
чого, все віддправив, щоб мені склали 2 класних бодрих двигуна. Домовленість була наступна він
робить два двигуни, 1 зразу, інший коли буде мати час, оскільки мені було не спішно з другим двигуном
а ось за перший двигун я казав, максимально швидко зробіть тому що я пішоход. я розрахуюся з вами все як скажете, тільки
пришліть, тому що початок сезону вже відкрито, а двинуна немає, він відповідав не переживай 2-3 дня двигун в тебе.
відправив я числа десь 16 23 травня но памятаю добре що відправлення було у вівторок, і у четвер
він отримав посилку, вечором він зателефонував мені сказав що отримав, все розібрав, зранку (пятниця) буде
займатися і до кінця тижня пришле двигун, а інший на наступному тижні. у понеділок 29 травня він робить
дзвінок в якому каже, все практично готово потрібно заїхати на завод, дещо зробити але я не маю коштів
скинь пару гривень бо зупиниться робота, і затягнеться все. я не думаючи скидую 800 грн на картку
його матері, він отримав, подякував і сказав все очікуй скоро будеш кататися... пройшло два дні
опять дзвінок від нього це вже 31 число, та сама картина, все готове для зборки треба на ЦПГ росточку
заплатити, і на бензин мені, бо немаю чим їздити. Ми домовилися що він облегчить колінвал, і зробить цпг
за все про все 1700 грн. і тут я кажу скільки потрібно? - він каже ну скільки можеш... (зрозуміли
який трюк). я опять не довго вагаючись скидую опять 800 грн. оскільки 900 не було для повної проплати
він сказав ок, супер, бомба!!! і тут починається саме веселіше...
я звонив кожного дня по 1 разу запитувати, як там робота йде, у відповідь спочатку казав що доробляє
потом, літо, із завода люди пішли у отпуск на 14 днів, потом після 14 днів від перестав трубку брати
а коли я почав наярювати, він вовсі виключив телефон на 3 тижня, коли включив сильно вибачався, казав
у понеліок відправлю, я ще не очікував що то буде. казав ок... і так він мене кормив "понеділками"
аж до нового року. тут після того що я проходив цілий мотосезон пішком, на що був дуже сильно обурений
перед новим роком, а точніше десь на миколая, я позвонив і запитав що там? на що він відповідав
круглий рік.... - труджуся! я сказав що мене це вже бісить, і те що він не майстер а розводіла,
бо забрати 2 двигуни, гроші ща один двигун скільки часу робити, так не робиться!!! прошу вишліть
мені те що є, яке є, розібране, недороблене мені без різниці, пришліть мої речі мені назад!!!
на що я почув колосальну відповіть, я нічого не буду висилати поки не зроблю до кінця.
і вибив. після чого я опять почав визванювати, і він був на морозі, аж до квітня місяця. 1-2 квітня
він підяняв трубку, дуже сильно просив пробачення, давив на психіку, обіцяв що зробить потужний
двигун, + подарунок якийсь буде, лиш його пробачити за те що він стільки часу робить. я опять
повівся на його ПІ**** він сказав 5 я тобі вишлю, щоб до Великодня ти був на колесах. кажу ок!!!
тут він нічого не вислав, я святкував, потом навчання + робота, особисті справи, і я до нього
набрав на початку травня він не брав трубку, через хв 15 я набрав з іншого номера після 2 гудків
він бере трубку, кажу що за мороз? де мої двигуни? зкидуйте все в коробку і висилайте мені!!!!
на що він почав наїзджати на мене, мов, мені пох... на твої двинуни я ними возитися не
буду на мопеді, а мащини немаю, такщо жди... і вибив. вже сьогодні орієнтовно річницю можу святкувати
як я не бачив своїх двигунів і грошей.

Чому це я пишу сюди!!!
Шановні відвідувачі цього форуму, просто хочу застерегти Вас, та попередити про цю людину,
бачу на форумі він пише що займається, все робить, навіть послідні записи в нього 18,13 травня
він пропонує підставки для мото, цпг дороблені, і приймає замовлення, не виконуючи ті що має.
Ця людина крайні не надійна, якщо бажаєте з нею звязатися, працюйте виключно наложеним платежем,
НІЯКИХ ПРЕДОПЛАТ, бо кидане Вас!!! І зразу орієнтовно себе можете настроювати на те що буде
портити вам настрій, і вигтовляти не в срок, це ще якщо він виконає. Я описав тільки поверхневу
ситуацію, за рік скільки було з цією людиною проблем, які розписати просто, не вистачить нервів
та часу читати.
Квитанціїї та останній телефонний дзвінок я прикріплю сюди.
Дякую усім за увагу. будьте обачні!!!

Розмова остання 3 травня 14:37
https://drive.google.com/open?id=1wysFS ... SCyDRplxbb
квитанція оплати за 29.05.2017
https://drive.google.com/open?id=1EtIqs ... z0iHRIEdSa
квитанція оплати за 31.05.2017
https://drive.google.com/open?id=1KGfme ... b3eIhIYKRS

Zippo
мастер

#2 Сообщение Zippo » Вт май 22, 2018 6:16 pm

Прикольно, была тут же про него ветка, пропала куда-то. Что хоть за моторы?

MAX(CZ)
мастер

#3 Сообщение MAX(CZ) » Вт май 22, 2018 6:41 pm

Как и писал, раз на раз не приходится.

Dar_romani

#4 Сообщение Dar_romani » Вт май 22, 2018 8:49 pm

Zippo писал(а):Прикольно, была тут же про него ветка, пропала куда-то. Что хоть за моторы?
Та прості Мінсовські, але якіб не були, вони чиїсь, і хто на них розраховує як не як :-(

sergei 68
мастер

#5 Сообщение sergei 68 » Ср май 23, 2018 1:34 am

Рома, якщо ти почав писати про мене гадості ,то пиши будь-ласка правду , а не те ,що тобі вигідно написати. Ти мені прислав два прості мотори мінськ убиті і захотів,щоб я зробив Так сказати тюнінг цим моторам. Треба було облегчити колінвал,поставити лепестковий клапан. Ти розказуєш тут, що вислав купу нових запчатин. Особливо мене здивували твої майже нові китайські вали кпп переключання передач,про які я тобі відповів, що їх треба викидати в мусор. Ще можу розказати про розтовчені картера, які прийшлося підварювати і фрезерувати. Потім ти подзвонив і сказав , що є клієнт на коленвал і поршневу.давайте продамо мої , ви мені потім зробите ,а яще трохи почекаю. Потім ти дзвониш і кажеш, ой давайте бігом робіть мені мотор. Потім через день - два дзвониш не спішіть. Потім тобі треба ще генератор поставити, потім ще карбюратор найдіть дядя Сірьожа,потім заведіть його ,настройте щоб я зміг тільки поставити на раму залити бензину ,завести і поїхати. І дядя Сірьожа ганяє по заводах варить ,фрезерує точить. Зробив в серпні поршневу і коленвал отправив клієнту і знову ноги вруки і огонь по заводах. робити все заново. Ой дядя Сірьожа ви ж мені тільки ж поставте хороші запчасті ,а не мої китайські. Рома і я тобі казав про нову почту по поводу скутерного мотора а не моторів з мінська. А то тут получається, що я прямо супер майстер форосирую мотори за один-два дні. Розмова з тобою велася про мотор зі скутера хонда. Твої мотори лежать зібрані і скоро поїдуть до тебе. Єдине,що я їх ще не заводив іне настроював,немає на чому завести поки -що. Так що Рома ,якщо пишеш гадості ,то пиши всю правду ,а не те,що тобі вигідно.

ЗаУРАЛец
мастер

#6 Сообщение ЗаУРАЛец » Чт май 24, 2018 9:05 am

Как можно в современных условиях браться за тюнинг моторов "Минск" для человека который купил мотоцикл "Минск"?!
Сразу назвал примерные цены и у клиента вмиг пропадает желание к форсировке.
:-)

Riobi
мастер

#7 Сообщение Riobi » Чт май 24, 2018 4:13 pm

ЗаУРАЛец писал(а):Как можно в современных условиях браться за тюнинг моторов "Минск" для человека который купил мотоцикл "Минск"?!
Полностью соглашусь с этим высказыванием. :-)

Я вот боюсь спросить у топика, а что это за умопомрачительные суммы ты здесь озвучил, это за весь тюнинг и сборку с настройкой двигателя или просто на мороженное..? :-[ :-D
Не берусь виновника этого безобразия защищать, но могу с уверенностью сказать следующее - что для тех кто думает что можно сделать пулю из гамна и при этом не потратиться, это утопия, а тюнинговать минские моторы за такие "безумные деньги" как здесь озвучили - это утопия в квадрате... :-[

P.S. Переделка минского мотора и его тюнинг стоит столько же, сколько покупка фирмы с водяным охлаждением и кто тут интересно из вас способен на такой аттракцион невиданной щедрости..? *JOKINGLY*

Митронин
мастер

#8 Сообщение Митронин » Чт май 24, 2018 8:26 pm

Riobi
Думаю это цена за хранение двигателей ( ну пока тюнятся :-D ) а уж за тем счёт! Либо на эту сумму такие же переделки! :-D Всё сходится ;-) Удачи топику в " прохвате" , а Сергею в работе :-) ( побольше таких ездунов)

MAX(CZ)
мастер

#9 Сообщение MAX(CZ) » Чт май 24, 2018 8:51 pm

А сколько годков интересно автору?
Так понять, это юношеский максимализм или что-то другое...

Dar_romani

#10 Сообщение Dar_romani » Чт май 24, 2018 11:58 pm

Riobi писал(а):
ЗаУРАЛец писал(а):Как можно в современных условиях браться за тюнинг моторов "Минск" для человека который купил мотоцикл "Минск"?!
Полностью соглашусь с этим высказыванием. :-)

Я вот боюсь спросить у топика, а что это за умопомрачительные суммы ты здесь озвучил, это за весь тюнинг и сборку с настройкой двигателя или просто на мороженное..? :-[ :-D
Не берусь виновника этого безобразия защищать, но могу с уверенностью сказать следующее - что для тех кто думает что можно сделать пулю из гамна и при этом не потратиться, это утопия, а тюнинговать минские моторы за такие "безумные деньги" как здесь озвучили - это утопия в квадрате... :-[

P.S. Переделка минского мотора и его тюнинг стоит столько же, сколько покупка фирмы с водяным охлаждением и кто тут интересно из вас способен на такой аттракцион невиданной щедрости..? *JOKINGLY*
Такзваний ,,Тюнинг,, це щам Сергій сказав. Я Вас всіх прекрасно розумію, і з вами цілком згідний, що з какашкі робити канфєту немає смислу. Я написав що я не люблю коли двигун працює не стабільно тощо, коли я просто ще телефонував і узнавав хто перебрати двигун може (без грамма тюнінга, простий сток!!!) мені розказували що можна робити і т.п. Тіпа вже про реальнитй тюнінг, там я в курсі що робиться дуже багато переробок з двіжком, і ціна не 1700 грн, а 400 зелених як мінімум, і залежить що там роблять. але коли я звернувся до сергія, він сказав що можна підпиляти ЦПГ, і мотор буде крутити вищі обороти, і.т.п. не буду вам всім обясняти, (не яйцям, кури вчити. Як в народі кажуть :-) ) всі ви все розумієте, потом він сказав а якщо легкий вал, мотор зовсім інший, я йому казав що я знаю що роблять, але ціна кусається, ним було запропоновано, що він мені зробить легкий вал, і цПГ, ну і двигун до купи збере, що я і телефонував з самого початку. я його попросив оголосити ціну він сказав все про все 1700 + я буду підганяти клієнтів оскільки в наших краях про тюнінг минск (даж про елементарний клапан) ніхто не шарить ... я коли в нашій місцевості сказав що можна клапан поставити, так мєсні майстри мене питали де він у головці ставиться? :-D ... такщо до суті. я телефонував до нього, просто пересипати мотор, тобто відбалансувати кл., розточити ЦПГ, і зібрати, людиною яка вміє це робити грамотно!!! от і все кіно!!! але коли ми домовлялися про пересипку почали говорити, що і як, він проявив ініціативу, і САМ, сказав таку ціну. мені звісно стала цікава пропозиція, тим більш за такі кошти. На даний час я розумію що він ніфіга і не робив з цими моторами, я просто ХОЧУ ВЕРНУТИ ЇХ НАЗАД, і кошти звісно.
P.S. Шановні відвідувачі, я розумію що ви всі катаєте на хорошій імпортній техніці! повірте я теж бажаю кататись на хорогий надійних, потужних мотах, але нажаль ситуація така, що маю те маю. я не заробляю по 500-1000 доларів, і складаю їх на кучю, щоб купити мот. на даний час, як я написав я студент, з грошима ---- маю старого друшпачка, в якому цілу ніч їздиш, а цілий день крутиш. але на даний час яка в мене є техніка, ту і експлуатую. Такщо попрошу Вас віднестись до мене з розуміням. Я не бажаю на когось наїхати, виливати грять тощо. просто хочу забрати своє, більше мені не потрібно, чужого не надо!!!

sergei 68
мастер

#11 Сообщение sergei 68 » Пт май 25, 2018 12:47 am

Первый мотор(лёгкий коленвал уменьшенного диаметра щек до 115мм,вставки в картер,цилиндр совдеп с лепестковым клапаном,поршень тот ,что ты прислал ямаха БВС 100куб диаметром 52.5мм,новые подшипники ,сальники,корзина сцепления,диски новые.)Цилиндр доработанный ,то-есть обработанные окна цилиндра убраны заступы гильзы в рубашке.
Второй мотор (коленвал стандарт с новым шатуном,цилиндр без лепесткового клапана шлифованный совдеп доработанный,поршень ямаха ,новые подшипники,сальники,диски сцепления) Доработанный цилиндр это я имею ввиду подпиленные окна гильзы убраны заступы в окнах между гильзой и рубашкой цилиндра.Цилиндры шлифованные и доведены притиром в нужный размер. Оба двигателя собраные. Коробки работают исправно як книжка пише. Буду отправлять в первых числах июня.

Dar_romani

#12 Сообщение Dar_romani » Пт май 25, 2018 12:47 am

sergei 68 писал(а):Рома, якщо ти почав писати про мене гадості ,то пиши будь-ласка правду , а не те ,що тобі вигідно написати.
Ух як ви сюди швидко відписуєте, не те що на телефонні дзвінки відповідаєте. Зрозумійте мене ШАНОВНИЙ. якщо все булоб добре, яб сюди не писав, це раз. по друге, що я написав у вище написаннім тексту неправду? ні на кого я нічого не ллю, пишу як є, просто якщоб створив тему, ВЕРНІТЬ МОТОРИ, ніхто б не зрозумів, а так я розписав все як було, і люди в курсі в чім йде суть.
Ти мені прислав два прості мотори мінськ убиті і захотів,щоб я зробив Так сказати тюнінг цим моторам.
По перше які мав, ті і прислав, і сказав чи щось з них може бути, ви сказали це все робиться не переживай!!! Таке було чи я опять бочку гоню??? за тюнінг, я просив тільки цпг, і то вихлопне підняти, а з вашої ініціативи були запропоновані заманчиві ціни, від яких я не встояв, і сказав вам робити легкий вал і цпг.
треба було облегчити колінвал,поставити лепестковий клапан.
ну да, за клапан, там була теж розмова. один двигун з інший без. виж самі казали щоб я відчув різницю.

Ти розказуєш тут, що вислав купу нових запчатин. Особливо мене здивували твої майже нові китайські вали кпп переключання передач,про які я тобі відповів, що їх треба викидати в мусор.
Що це значить майже нові? це раз, по друге да вони китайські, я тут не спорю. якщо потрібно ставте якісні, я все оплачу, якщо ціну не залупите, ці верніть, нехай стоять, а то ви викидати лише вмієте, так як і мої мотори напевне.
Ще можу розказати про розтовчені картера, які прийшлося підварювати і фрезерувати.
Ось а за це я чомусь узнаю лише тепер, скільки ми з вами спілкувалися ви це не казали. Добре що це зробили, буде на роки. тут респект, (якщо це правда, а не опять піздь....)
Потім ти подзвонив і сказав , що є клієнт на коленвал і поршневу.давайте продамо мої , ви мені потім зробите ,а яще трохи почекаю.
Так все вірно було таке. Але нажаль ви все перекручуєте щоб зараз вийти сухим з води, але я вище написав цитую
Домовленість була наступна він
робить два двигуни, 1 зразу, інший коли буде мати час, оскільки мені було не спішно з другим двигуном
Отож вся ця мова була про другим двигун, і я сказав що перший як умога швидше, а то ніфіга бо виж самі написали
Зробив в серпні поршневу і коленвал отправив клієнту і знову ноги вруки і огонь по заводах.

отож мова була за другий мотор не спішний, а перший мав бути як умога швидше, відправка була у травні, а у серпні ви лише зробили колінвал і цпг це я так зрозумів першого мотору.... їдемо далі

Потім ти дзвониш і кажеш, ой давайте бігом робіть мені мотор.
ну да, бо вже був як не як місяць серпень, а першого мотора то немає!!!!
Потім через день - два дзвониш не спішіть.
Ви серйозно???? не перекручуйте історію!!!! бо такого не було. яж написав, як найшвидше!!!!
Потім тобі треба ще генератор поставити, потім ще карбюратор найдіть дядя Сірьожа,
ТАк тут ви праві! я немав генератора, і попросив вас, якщо ви маєте щоб поставили, і виставили запалення по прибору, а не так як я яб робив ,, на око,, за карб аналогічна ситуація, тому що один був з китайським карбом від вайпера, інший немав взалагі ніякого.

потім заведіть його ,настройте щоб я зміг тільки поставити на раму залити бензину ,завести і поїхати. І дядя Сірьожа ганяє по заводах варить ,фрезерує точить.
І тут є правда, але нажаль частина. тому що ось ця бесіда була про другий мотор, який робиться не спішно!!! а точніше робився!!!!
Ой дядя Сірьожа ви ж мені тільки ж поставте хороші запчасті ,а не мої китайські.

Якщо мені моя молода память не підводить, після того що ви сказали що вали фігові і їх злиже за місяць, я сказав ставте хороші якщо є, я що мав я все відправив,. а відправив навіщо? щоб ви передивилися пересипали і зробили лад. а то получаєтсья, ніфіга нема, лише проблєм кучю з вами!!!
Рома і я тобі казав про нову почту по поводу скутерного мотора а не моторів з мінська.
та ви і той скутерний мотор, за день і за два не зробили, поки мужик не почав наїзджати то за півтора місяця віддали.
А то тут получається, що я прямо супер майстер форосирую мотори за один-два дні.
ну яж з неба це не взяв? я просто за скільки часу, вже зрозумів, що мова йже не про день, а про рік. і получається все орієнтовно сходиться.
Розмова з тобою велася про мотор зі скутера хонда.
було і таке діло.
Твої мотори лежать зібрані і скоро поїдуть до тебе.
Зауважте УСІ!!!! написано моторИ... тобто їх два!!! складені!!!. значить ок. висилайте їх завтра, і ТТН будь ласка сюди скинете, щоб всі бачили що не фейк, і дійсно мотори є зібрані, а не в ящиках як вони приїхали.
Єдине,що я їх ще не заводив іне настроював,немає на чому завести поки -що.
ОК. Я публічно заявляю, Висилайте, такі як є зібрані, зробленні, не РЕГУЛЬОВАНІ!!! висилайте. до вас притензій не буде.
Так що Рома ,якщо пишеш гадості ,то пиши всю правду ,а не те,що тобі вигідно.
Гадость є одна, це те що ви не тримаєте слова, і робите двигуни роками, я пишу правду, якщо щось я тут написав не так, будемо обсуждати, і доводити хто тут правий а хто ні, але думаю тут і так все зрозуміло! (без обід) мені вигідно лише одне!!! щоб я отримав те що відправив, і ВСЕ!!!!

P.S. Закладаюся що мотори не зібрані, і лижать в ящиках, як і лежали, а це все що писали просто ЛЄПІТ!!!! такщо зкидуйте все в коробку і до мене, в якому є стані, яж ітак знаю що ви їх не робите!!! нафіга їх тримати, і псувати собі і мені нерви???!!!! такщо чекаю ТТН, або ви нічого не варті, ні ви ні ваші слова, навіть ці що ви написали тут. що вони зібрані...

Dar_romani

#13 Сообщение Dar_romani » Пт май 25, 2018 12:50 am

sergei 68 писал(а):Первый мотор(лёгкий коленвал уменьшенного диаметра щек до 115мм,вставки в картер,цилиндр совдеп с лепестковым клапаном,поршень тот ,что ты прислал ямаха БВС 100куб диаметром 52.5мм,новые подшипники ,сальники,корзина сцепления,диски новые.)Цилиндр доработанный ,то-есть обработанные окна цилиндра убраны заступы гильзы в рубашке.
Второй мотор (коленвал стандарт с новым шатуном,цилиндр без лепесткового клапана шлифованный совдеп доработанный,поршень ямаха ,новые подшипники,сальники,диски сцепления) Доработанный цилиндр это я имею ввиду подпиленные окна гильзы убраны заступы в окнах между гильзой и рубашкой цилиндра.Цилиндры шлифованные и доведены притиром в нужный размер. Оба двигателя собраные. Коробки работают исправно як книжка пише. Буду отправлять в первых числах июня.
ВАУ, БРАВО!!! Трішки радує те що ви почали шевелитися. лише одне просте питання. Чому з перших числів місяця? якщо мотори зібрані?

sergei 68
мастер

#14 Сообщение sergei 68 » Пт май 25, 2018 1:10 am

Рома ты так ничего не понял. Я отправлю тебе моторы в первых числах июня и точка.Я когда буду оправлять,то опишусь.А за скутерный мотор:ты скажи кому ты его на ремонт отдавал мне или...

Dar_romani

#15 Сообщение Dar_romani » Пт май 25, 2018 1:22 am

sergei 68 писал(а):Рома ты так ничего не понял. Я отправлю тебе моторы в первых числах июня и точка.Я когда буду оправлять,то опишусь.А за скутерный мотор:ты скажи кому ты его на ремонт отдавал мне или...
Все я прекрасно зрозумів. Буду дуже радий, побачити ТТН в перший числах ИЮНЯ а не ИЮЛЯ. А хто крутив його я? Кароч за скутер все скінчено. він не їде!!!! але мотор від нього є. а от по моїх я жду.

Ответить

Вернуться в «Черное»