МАСТЕР ДЯДЯ СЕРЕГА!!!

Негативные отзывы о покупателях и продавцах на этом и других сайтах

Модератор:Neposeda

Автор Сообщение
sergei 68
мастер

#16 Сообщение sergei 68 » Пт май 25, 2018 1:34 am

Скутерный мотор ты отдавал на ремонт брату. Потом присылал китайский типа тюнинг коленвал и ещё какие -то запы сейчас не помню. Коленвал без доработок не становился. Брат его разобрал ,а собрать не смог ,попросил меня и я его собрал. А потом ты его ещё неделю завести не мог звонил консультировался. А то что он не едет ,ты сам знаешь почему объяснять не буду.

iKex_Pro|

#17 Сообщение iKex_Pro| » Ср май 30, 2018 12:49 pm

Ну точно такая ситуация была, наверно у него проблемы с минсками) Мой картер от ежика так и лежит у него, сделал только половину обещенного, денег в итоге запросил столько же как и в первый раз(1000грн)

Dar_romani

#18 Сообщение Dar_romani » Пт июн 01, 2018 10:22 am

sergei 68 писал(а):Оба двигателя собраные. Коробки работают исправно як книжка пише. Буду отправлять в первых числах июня.
Ось і підкралися перші числа ИЮНЯ, щось звісточки не чую ніякої [:-}. чим порадуєте? що на цей раз напишете?

MAX(CZ)
мастер

#19 Сообщение MAX(CZ) » Пт июн 01, 2018 7:36 pm

Dar_romani писал(а):Ось і підкралися перші числа ИЮНЯ, щось звісточки не чую ніякої [:-}. чим порадуєте? що на цей раз напишете?
Здается мне, что первые числа имелось ввиду после 10го, но это не точно :-[

Dar_romani

#20 Сообщение Dar_romani » Пн июн 04, 2018 11:15 am

MAX(CZ) писал(а):
Dar_romani писал(а):Ось і підкралися перші числа ИЮНЯ, щось звісточки не чую ніякої [:-}. чим порадуєте? що на цей раз напишете?
Здается мне, что первые числа имелось ввиду после 10го, но это не точно :-[
Чесно кажучи то не здається, то так і є!
Тим більше що цей дєд тут лапшу на вуха вішає, втирає що мотори зібрані але відправляти не буду!!! ДЕ ЛОГІКА??? а логіка проста, він просто запизд**ся, і ніфіга він не скрутив. тому що я не можу уявити картину. сидить мужик, чеши свої ФАБЕРЖЕ і втикає на мотори, які він ахуєнно склав. НЕПОВІРЮ!!!!! казав у перших числах. так доведу до відома, що цей чудік з першого числа телефон виключив і тепер він ПО ЗА ЗО НОЮ недосяжності.і добратися до нього ні как. Ось такий Уманський СЕРГІЙ КИДОК І РОЗВОДІЛА!!! і Нехай сюда не пише і не виправдовується, А ПРИСИЛАЙ МОТОРИ!!!

Dar_romani

#21 Сообщение Dar_romani » Вт июн 12, 2018 3:48 pm

ось вже 12 день цього місяця, все без змін!!! на форум не заходить чи не відписує, телефон виключений один, інший не знаю. раніше коли телефонував трубку не піднімав! Прошу хто не байдужий, якщо може хтось наберіть його може від Вас трубку візьме, запитайте коли він все вишле :-(. хотяб 10 чоловік щоб позвонило по 1 разу, нехай трішки дідок пришвидшиться, а то вже білет планую брати на УМАНЬ!!! буду дуже вдячний хто мені допоможе На сам перед дякую :-) :-[
звязок з ним 068 862 77 96. 073 405 54 75 Сергей.

Dar_romani

#22 Сообщение Dar_romani » Пт июн 29, 2018 1:45 am

Всім доброї ночі, шановне товариство:))) УМАНЬ ПРИВЕТ *BRAVO* . ось і закінчується місяць ,,ИЮНЬ,, хочу
підбити підсумки місяця та поділитися з вами цікавими новими історіями. після останього повідомлення яке я написав
сюди 12 червня о 15:48 до мене в той ж день був поступив дзвіночок, правда пізно вечором о 23:11
і неповірете хто телефонував!!!! ДА ДА ДА ДЯДЯ СЕРЖІО, но не з хорошими новинами а з ахірєнними наєздами,
Хочу нагадати, що ця людина взяла рік і 1 місяць назад мотори, взяла гроші, весь час тіпа робить їх,
весь цей час вішав лапшу на ВУХА, і тепер замість того щоб мотори прислати, він наєзди робить, бо як бачити
йому не подобається чому я не телефоную до нього а пишу сюди, такі ГАДОСТІ про нього!!!
чому я не виставив цей аудіозапис в той день ?
- скажу так. Я надіявся що він пришле до 20 числа хоть щось!!! і не хотів це сюди заливати. але приходиться, бо він по хорошому я так бачу не хоче жити!
ось дзвінок за 12 червня хочу ще наголосити, як
він цікавиться моїм здоровям, ще наглості хватає так говорити =-O
https://drive.google.com/open?id=1hKhTm ... dmrld11b88

18 червня! пройшло 6 днів, майже тиждень! я зателефонував до нього з адекватним настроєм, і нормальним тоном запитав
як успіши на що він відповів наступне прошу, запис дзвінка прикладаю.
https://drive.google.com/open?id=1MzsY7 ... Ha2pmDdldR

і починаючи з 23 червня, шановний ЧЄЛОВЄК! упав на всім відомий морозець!!! не піднімає трубки від мене, нічого
не обяснює і не висилає. 28 червня тобто вчора, зателефонував я до нього з іншого номер, і ви не здивуєтеся
з першого разу підняв трубочку, но розмова ну....не склалася, 10 секунд розмови, і які я почув слова... після
чого скільки яб не телефонував він телефон не піднімав
https://drive.google.com/open?id=150fkS ... ZfcygukRAQ

ось так любі друзі, так мене зустрів, обслужив, і забив болт, шановний УМАНСЬКИЙ Краснов СЕРГІЙ Олександрович
Хочу Вас всім сказати, не звязуйтеся з ним, самі бачити що це Не є людина слова, немає йому що вірити ні одному
його словові, він вище писав ще в травні, що мотори зібрані, буде відправляти на початку місяця, а тут мороз як все,
самі бачити як воно є, як він чудово вміє замилювати очі! будьте обачні, наполеглево рекомендую немати з цією людиною
нічого спільно, а якщо вирішилися на такий крок, тоді будьте дуже обачні.

Sledopyt
мастер

#23 Сообщение Sledopyt » Пт июн 29, 2018 8:35 pm

И после того как на этого дядю потратили целую тему форума ещё есть желающие к нему обращаться? Люди вы смешные. Вы хоть чем то думаете?
Дорога возникает под ногами идущего

FLAMMER

#24 Сообщение FLAMMER » Пн июл 02, 2018 4:00 pm

Обратись в правоохранительные органы . Может найдутся рабочие варианты решения этой проблемы .Тем более кой какая доказательная база есть . Или на крайний случай будешь знать адрес .

iKex_Pro|

#25 Сообщение iKex_Pro| » Чт июл 05, 2018 1:11 am

его адрес можно достать. если кто будет звонить, спросите за мой картер от ежика)

Dar_romani

#26 Сообщение Dar_romani » Пт июл 06, 2018 7:39 am

FLAMMER
Спасибі за пораду, вже підготовлюю все що потрібно, будемо йти на радикальні міри, якщо він не хоче ні говорити ні віддавати нічого, думає що на нього управи немає!!!??? Він глибоко помиляється.

Dar_romani

#27 Сообщение Dar_romani » Пт июл 06, 2018 7:49 am

iKex_Pro|
Адреса не проблема, на скільки мені відомо живе біля Уманя с. Родниківка живе з мамою, точну адресу не буде складати проблем пробити по базі. З приводу картера наскільки мені стало відомо то ваш картер стоїть у зварщика, з того що я взнав то вами було відправлено картер на доробку чи ремонт. Варив майстер аргоном Сергій сказав Вас що потрібно доплатити за зварку аргоном оскільки цей момент не врахували там ціна 500 грн. Ви відмовилися платити, а картер так і стоїть у зварщика. Як мені сказали, дану проблему вирішити можна тим що заплатити людині за зварку і картер буде на руках у вас. Но це те що мені стало відомо стосовно картера йожик.

louis
мастер

#28 Сообщение louis » Пт июл 06, 2018 8:27 am

Автору... с 4й минуты...)
https://ru-clip.com/video/zp7S8hF2S2Y/% ... D0%B8.html
почитал за угрозы и т.д.... задумался... а что нужно было мне сделать с тем существом, которое впарило мне за 6000$, конченый(как и сам)) мопед..? При этом божился и песни пел ну как и положено...) Видимо и мы, вислоухи, в чем то виновны...
Не нужно никого проклинать и "доганять"! Каждый получит по заслугам...
уж поверьте...))

Ответить

Вернуться в «Черное»