Амортизатор YZ (помогите,я впервие розбираю)
Модератор:Neposeda
Життя заставило розібрать свій амортизатор,так як потікло мастило по його штоку.....
Мотоцикл Yamaha yz250 94р.
Амортизатор вже розібрав,тільки от не можу зрозуміти як сальника достать....
Не хочітся нічого поломать,тому прошу вашої поради
Хто знає,хто розбирав підскажіть як достать того сальника і при цьому не наробить біди....
Було б дуже добре якби хтось поділився б мануалом де детально все описано і показано на картинках кожну деталь....
І ще підскажіть скільки масла повинно лить в аморт,і масло як я розумію те ж саме що і у вилку..!?
Мотоцикл Yamaha yz250 94р.
Амортизатор вже розібрав,тільки от не можу зрозуміти як сальника достать....
Не хочітся нічого поломать,тому прошу вашої поради
Хто знає,хто розбирав підскажіть як достать того сальника і при цьому не наробить біди....
Було б дуже добре якби хтось поділився б мануалом де детально все описано і показано на картинках кожну деталь....
І ще підскажіть скільки масла повинно лить в аморт,і масло як я розумію те ж саме що і у вилку..!?
------YAMAHA------
How to Rebuild a Motorcycle Shock
How to service a piggyback atv sled motocross KYB shock found on CRF CR YZ YZF KX RM
Масла лить до краев, лишку выдавит, главное выгнать весь воздух
Масло типа SHOCK OIL
Еще нужно в компенсаторный бачек закачать азота или воздуха (78% азота) ~10 атмосфер.
Чтобы разбираться, нужно ковыряться , пока раз 5 не разберешь-соберешь, ничего не поймешь.
How to service a piggyback atv sled motocross KYB shock found on CRF CR YZ YZF KX RM
Масло типа SHOCK OIL
Еще нужно в компенсаторный бачек закачать азота или воздуха (78% азота) ~10 атмосфер.
Чтобы разбираться, нужно ковыряться , пока раз 5 не разберешь-соберешь, ничего не поймешь.
Хлопаки вітання всім.
ТС вибачте що в Вашій темі.
Хто знає скільки масла треба в моноамортизатор ямахи вайзет250еф?
2008 рік.В мануалі нема,і ще питання в мануалі вказана кількість масла в одне перо чи в два?
З повагою,Ігор.
ТС вибачте що в Вашій темі.
Хто знає скільки масла треба в моноамортизатор ямахи вайзет250еф?
2008 рік.В мануалі нема,і ще питання в мануалі вказана кількість масла в одне перо чи в два?
З повагою,Ігор.
Дякую за відео,питання по моноамортизатору знято.MAX(CZ) писал(а):
Залишилось по кількості масла в пера.