друзі підкажіт по аморту ..
Модератор:Neposeda
- VADOKER SS
в мене витикло масло з аморта зара стукає при розгрускі
підкажіть скільки коштує ремонт хоть приблизно маю наувазі відати майстру щоб все зробив + запчастини
хочу знати на яку суму розраховувати
аморт ямаха
дякую !!!
підкажіть скільки коштує ремонт хоть приблизно маю наувазі відати майстру щоб все зробив + запчастини
хочу знати на яку суму розраховувати
аморт ямаха
дякую !!!
Все піднялось в ціні , тож сказати щось по роботі досить важко . По запчастинам треба спочатку знати що вийшло з ладу . Сальники , кільця коштують не дорого , головне що би шток , поршень і циліндр не постраждали . Додай щє й масло .
Я сам робив ремонт амортів , жодного не зламав і всі після ремонту працювали , нічого супер складного немає . Якщо є інструменти і дві руки , а мануал можна з нету скачати . Давай пиши в лічку , спробую допомогти або по телеПону 80979265735 Тіма
Якщо ж ні , то в Києві є майстер , Діма з " Ласточки " т. 80505928764 . Дзвони , він все зробить .
Р.С. З маслом до аморта , в*язкість SAE 2,5 , допоможу .
Я сам робив ремонт амортів , жодного не зламав і всі після ремонту працювали , нічого супер складного немає . Якщо є інструменти і дві руки , а мануал можна з нету скачати . Давай пиши в лічку , спробую допомогти або по телеПону 80979265735 Тіма
Якщо ж ні , то в Києві є майстер , Діма з " Ласточки " т. 80505928764 . Дзвони , він все зробить .
Р.С. З маслом до аморта , в*язкість SAE 2,5 , допоможу .
Я - Українець !
- VADOKER SS
Зрозуміло якщо нема нічого важкого то спробую зробити сам
трохи зара з фінансами скрутно , трохи пізніше .
Tima/ Дякую коли буду готовий робити зателефоную проконсультуюсь
трохи зара з фінансами скрутно , трохи пізніше .
Tima/ Дякую коли буду готовий робити зателефоную проконсультуюсь