Выбор Viper 150 cross pro
Модератор:Neposeda
Подскажите пожалуйста по поводу этого аппарата,стоит его брать?продавцы говорят что тоже самое что geon и kayo.комплектация cross pro с дюралевым маятником и ободами.и по вашему опыту что лучше взять?бюджет 1400 уе!!спасибо
есть kayo140, 17Х14, новый в коробке, 1200уе.
и никакого гемора с вайпером.
и никакого гемора с вайпером.
Вайпер чимось гірший ніж Кайо або Геон? На вигляд такий самий. Друг збирається купувати,тому цікавлюсь.
Подождите еще недельку и возьмите Геон х-райд150. Моя темка ниже. Почитайте.
Х-райд150 не підходить.Цікавить саме Вайпер тому,що його можна купити зараз і коштує він дешевше ніж Геон. Питаня тільки в якості Вайпера,він з вигляду такий самий,тільки наклейки іньші.
Ну тогда вам решать. Удачи в покупке. Почитайте отзывы сравните с Кайо. Мне Кайо больше нравится. И геон тоже ничего так.
Я катаю на Кайо. Подивився фото та відео обзор Вайпера , різниці,окрім наклейок і комплектації взагалі не побачив.
Вайпер один в один что и кайо! соберают на одном заводе только с разными наклейками, а в Украине уже под другим брендом
Ну от, такий самий як Кайо або Геон, не зрозуміло тільки,чому Геон коштує дорожче при такій самій комплектації, мабуть на них наклейки дорожчі
Геон стоит дороже так как его можна поставить на учет!
Хм... вроде вайпер тоже ставитьсян на учет...
Хм... вроде вайпер тоже ставитьсян на учет...
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь (с)
Геон ето совсем другой завод + там подвеска луче и багатая комплектация
Dmitry090,звідки така інформація,розкажи детальніше? На скільки мені відомо,то усі піти ,Кайо,Геон,Вайпер,Пітсер та інші,виготовляє завод Кайо(заснований 1999р),у якого різні компанії,на зразок СвітМото в Україні(Геон),з різних країн світу замовляють потрібні їм комплектації і продають під своїм лого та зі своїми наклейками. У Кайо є такаж комплектація як і у Геона Про з такою ж підвіскою,двигуном і всім іншим. Також читав на одному з форумів(зараз не знайду) ,що в документах на Геон вказаний завод виробник Кайо,не знаю чи це правда. Виправте якщо не правий.
правда.Add.Mor. писал(а): в документах на Геон вказаний завод виробник Кайо,не знаю чи це правда..
Вайпер тоже есть бумаги на постановку на учет
Катаюсь на вайпері, правда 125. з 14 року вони йдуть із двигуном на якому вибито кайо :) отож різниці між ними не має.
Коли собі шукав то також обирав між вайпером і геоном. З того що помітив, різниця лише у наявності електростартера у геона. Ті ж ручки що загинаються, ті ж гнучкі поворотники, гнучкий пластик. Хоча в топовій комплектації геона ще був аморт і вилка з налаштуваннями.
Свій поставив на облік без проблем.
Коли собі шукав то також обирав між вайпером і геоном. З того що помітив, різниця лише у наявності електростартера у геона. Ті ж ручки що загинаються, ті ж гнучкі поворотники, гнучкий пластик. Хоча в топовій комплектації геона ще був аморт і вилка з налаштуваннями.
Свій поставив на облік без проблем.