як правильно тримати ноги на підножках ?
Модератор:Neposeda
після покупки бот виникла дуже значна проблема яка мені не дає нормально їздити
якшо ноги ставлю по центру підошви на підножку то при відтяжці виключається передача, я вже і лапку кп вигинав, і піднімав настільки шо аж важко увімкнути передачу, всеодно при відтяжці вимикається передача
в когось була така проблема ? бо я вже не маю сил з цим розмір 45
якшо ноги ставлю по центру підошви на підножку то при відтяжці виключається передача, я вже і лапку кп вигинав, і піднімав настільки шо аж важко увімкнути передачу, всеодно при відтяжці вимикається передача
в когось була така проблема ? бо я вже не маю сил з цим розмір 45
запи на чз +38о964663о3о Вова
- Yurchik 80
когда начинают учиться ездить, то прежде учатся правильно сидеть,вставать,расположение рук,оттяжки,балансирование тела и м.д. Извени \ты\ не ходил в 1й класс надо начинать с подготовки.
стоять на носках. переключалка паралельно подножке
ясно, просто я раніше ноги тримав по центру, так мені краще виходить приземлятись та тримати мотоцикл між ногами
якшо стояти на носках, то при приземленні значно більша нагрузка на ноги йде ніж коли підножки по центру ноги...
якшо стояти на носках, то при приземленні значно більша нагрузка на ноги йде ніж коли підножки по центру ноги...
ноги нужно в тренажерном зале качать
можно хоть тысячу раз сказать слово халва,но во рту, от этого слаще не станет...
Ти переключалку не задирай, навпаки опусти...
mishko писал(а):Ти переключалку не задирай, навпаки опусти...
тепер так і зроблю, якшо спереді ноги ставатиму на підножку то буде все супер
до речі, писали вище що лапка кп має бути горизонтально до підножки
на чз 125/516 прийшлось на два шліца підняти лапку, боти не влазили між підножкою і лапкою переключення кп
Влазять! Вал перемикання КПП на ЧЗ вище підножки, знач лапка повинна "дивитись" дещо вниз...
в мене бот не влазить коли лапка горизонтально, якшо в низ то взагаліmishko писал(а):Влазять! Вал перемикання КПП на ЧЗ вище підножки, знач лапка повинна "дивитись" дещо вниз...
- VADIM RIVNE
американские гонщики ездять стоя на носках ето секрет их успеха!
MOTOCROSS
ПО Центру нога має бути які носки, навіть на мотоботах спеціально середня часть підошви міняється на серйозних конешно, чайніки насоветують тобі . Я переключаку вище ставиш або спулюєш сам кінчик тророхи робиш таку як на фірмі
yanek13
чайнік помойему тут ти а не ми
чайнік помойему тут ти а не ми
MOTOCROSS