Реставрація вихлопної труби ИЖ ПС
Модератор:Neposeda
Короче таке дело є в мене труба стан якої мяко кажучи "як після війни"
![Изображение](http://s019.radikal.ru/i603/1501/1f/539e8b1e9541.jpg)
Нову трубу купляти не хочу бо дуже дорого,а трохи кращу за цю не має сенсу.
Я думаю так:купити на базарі кусок жесті або нержавейки приблизно 120 x50 і вирізати з неї накладку на всю трубу(не частинами і без латок) зігнути її по формі труби і приварити .Ну а далі шліфанути,полірнути і може бути нормально.
Ви як думаєте?
![Изображение](http://s019.radikal.ru/i603/1501/1f/539e8b1e9541.jpg)
Нову трубу купляти не хочу бо дуже дорого,а трохи кращу за цю не має сенсу.
Я думаю так:купити на базарі кусок жесті або нержавейки приблизно 120 x50 і вирізати з неї накладку на всю трубу(не частинами і без латок) зігнути її по формі труби і приварити .Ну а далі шліфанути,полірнути і може бути нормально.
Ви як думаєте?
Кросс
- CZ 250 513
-
sashko17
думаю що т о буде колхоз, дорого то скільки?
думаю що т о буде колхоз, дорого то скільки?
Бачив за 800 грн з коліном(в місці де заводна лапка деколи черкає трубу трохи зліз хром,а так труба бомба.І бачив абс.нову новодел 1750.
Кросс
Вот ти кажеш шо то буде колхоз,але все одно краще,як є зараз.
Кросс
находиш товстостінну трубу діметром десь 50 мм, зажимаєш в тіски, надягаєш на неї вихлопну ііііі мутлошиш молотком до поки не прийме товарного виду, а потім баллон сєрєбрянки і як новьйо - бюджет: баллон сєрєбрянки термостойкої 65 грн (в ружичнянському є, або на проспекті біля СВ в магазині фарб)
Ой Рома,не знаю чи так вийде,як ти кажеш,бо труба від початку і до кінця різна по діаметру і ще й загнута доверху.Чи я не так поняв?
Кросс
да, ти не так поняв. бери трубу+пиво, звони приїжай зробимо
А ти вже так робив на таку ж трубу?Якщо да то скинь фотку,хотів би побачити результат.А то я вже з батьою тоже пару ідей придумали.Коли появиться час думаєм почати робити,але якшо скинеш фотки і буде норм, то може приїду до тебе я пиво і труба ![:-D](./images/smilies/ag.gif)
![:-D](./images/smilies/ag.gif)
Кросс
то було 15 років назад, но зроблю точно
Я 15 років назад попід столами гасав
Но мені б хотілося самому зробити.Ти не міг би докладніше розказати![:-[](./images/smilies/ah.gif)
![*atv*](./images/smilies/atv.gif)
Но мені б хотілося самому зробити.Ти не міг би докладніше розказати
![:-[](./images/smilies/ah.gif)
Кросс
- alex666-2009
-
Будь добр, подскажи, где видел? Интересует абсолютно новая труба.sashko17 писал(а):Бачив за 800 грн з коліном(в місці де заводна лапка деколи черкає трубу трохи зліз хром,а так труба бомба.І бачив абс.нову новодел 1750.
ідеально не буде, але трошки покращиться. все досить просто, головне зрозуміти саму процедуру і правильно все робити.
діаметр коліна в ПСа десь 54 якшо я не помиляюсь, знайди трубу на 50, шоб проходила в отвір шо на вході глушника. на трубі зроби відмітку, відмірявши на глушникові відстань від входу до ізгіба, щоб вичиканити сам згиб. труба понятне дєло має бути намертво закріплена в тісках, лушак прокручуєш на трубі і молотком рівняєш. ми те все робили на стовпчику від забора.
а ше можна занести на якусь рихтовку, і шоб там шпотом витягнули))) но то вже загроші
діаметр коліна в ПСа десь 54 якшо я не помиляюсь, знайди трубу на 50, шоб проходила в отвір шо на вході глушника. на трубі зроби відмітку, відмірявши на глушникові відстань від входу до ізгіба, щоб вичиканити сам згиб. труба понятне дєло має бути намертво закріплена в тісках, лушак прокручуєш на трубі і молотком рівняєш. ми те все робили на стовпчику від забора.
а ше можна занести на якусь рихтовку, і шоб там шпотом витягнули))) но то вже загроші
Я бы сделал так: вырезал бы гнутую часть трубы, а на ее место вварил бы ровную часть.
Будь добр, подскажи, где видел? Интересует абсолютно новая труба.alex666-2009 писал(а):
http://moto.kiev.ua/forum/?trid=saleadd ... =show&vp=1
Кросс
І шо буде так як є.Ця латка заварена і так поверх гнутогоsergei 68 писал(а):Я бы сделал так: вырезал бы гнутую часть трубы, а на ее место вварил бы ровную часть.
![:-D](./images/smilies/ag.gif)
Кросс