РЕБЯТА ПОМОЖІТЬ
Модератор:Neposeda
у мене колесо має шат великий у боки діло в тому що у мене вилка стоїть від чизети і все колесо ходить розом з нижньою частиною вилки що робити щоб вона не ходила так до речі травеси тав не чизетовські вродіби і у травесі вилки стоять мертво ходить тільки нижня частина що робити
На скоко я знаю если всё зажато и веляет то пора заняться вилочькой!
Томейчук
прикольно читать твои перлы без запятых
прикольно читать твои перлы без запятых
Вилка яка с чізети? Я не памьятаю якщо е втулки то треба міняти!
ТАК З ЧІЗЕТИ А ВТУЛКИ СТОЯТЬ У ЯКІЙ ЧАСТИНІ ВЕРХНІЙ ЧИ НИЖНІЙ
Я не памьятаю по чезеті е вони взагалі чи немае, у пс не ма! якщо не мае то можна впринципі проточити стакан та зробити втулки, не хочю тобі зайвого наговорити принципу ціеї вилки не знаю!!! я її розбірав один раз для промивки та не звернув уваги!
у дорожной чз в вилке нету втулок, в этой тоже. Можно проточить, конечно и вставить втулки, потом развернуть. Короче помучаться надо. Сними колесо и пошатай каждай стакан отдельно, они вообще вперёд-назад изнашиваються, а тут в стороны
ну это она изношена 100%, если всё зажато!
Томейчук
реставрировать можно все,другой вопрос стоит- ли?Какова цена?Не проще ли купить хорошее б.у? И еще посмотри,она затянута хорошо в траверсах...
реставрировать можно все,другой вопрос стоит- ли?Какова цена?Не проще ли купить хорошее б.у? И еще посмотри,она затянута хорошо в траверсах...