БЕЗКОНТАКТНЕ ЗАЖИГАНІЯ НА ПС
Модератор:Neposeda
НЕДАВНО БАЧИВ Я У ДРУГА НА ПЛАНЕТІ 5 БЕЗКОНТАКТНЕ ЗАЖИГАНІЯ ВІД АВТОМОБІЛЯ ВАЗ ХТО ЗНАЄ ЯК ЗРОБИТИ І ЯКЩО МАЄТЕ РИСУНКИ ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА Я ХОТІВ БИ ПОСТАВИТИ СОБІ НА ПЛАНЕТУ СПОРТ
Я знаю і можу зробити. А ще можна ФУОЗ поставити, мотоцикл зміниться в роботі ще більше.
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
скільки воно буде коштувати і коли ти зможеш мені зробити
Та в принципі з того шо ти сам можеш купити це комутатор і датчик холла. модулятор з кріпильною площадкою зроблю я.
ФУОЗ буде коштувати 250грн, модулятор 50 і площадка теж десь 50.
ФУОЗ буде коштувати 250грн, модулятор 50 і площадка теж десь 50.
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
зустрічне питання,а на коли треба?
треба як найскорше і як думаєш що може бути мотоцикл роби без зарядки чудово возбуждаю генератор появляється зарядка мотоцикл робить вже з перебоями що може бути
Destroyer
Это ты имеешь в виду фуоз под акамулятор? Или на этом зажигании без него? Мне тоже интересен фуоз но без акамулятора!!!
Это ты имеешь в виду фуоз под акамулятор? Или на этом зажигании без него? Мне тоже интересен фуоз но без акамулятора!!!
фуоз с аккумулятором. без аккумулятора не будет работать, так как комплектующие зажигания работают при постоянном 12 напряжении.Томейчук, у тебе яке запалювання? У мене є комплект запалювання для мого ПСа, що я робив собі. поставив підключив і поїхав. фуоз за пару днів зроблю.
і скільки це все коштуватиме безконтактне запалювання
фуоз 250грн, кріпильна пластина з модулятором і шпилькою з латуні 120грн. ну і коммутатор з датчиком холла і фішками десь 120-125грн.
фотку генератора бажано ще, бо невідомо чи моє кріплення до твого генератора піде.
Ок
ПІДСКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЩО МОЖЕ БУТИ У МЕНЕ НА СПОРТІ СТОЇТЬ КОНТАКТНЕ ЗАЖИГАНІЄ ЗАРЯТКА САМА ПО СОБІ ТО Є ТО ПРОПАДАЄ АЛЕ БІДА У ТОМУ ЧО КОЛИ НЕМА ЗАРЯДКИ МОТИК ПРОСТО ЗВІР А ПОЯВЛЯЄТЬСЯ ЗАРЯДКА ПОЧИНАЄ ДЕКОЛИ ПОСІПУВАТИ І ТЯГА ВЖЕ НЕ ТА НЕМА ТОЇ АГРЕСІЇ ЩО МОЖЕ БУТИ І ЩО РОБИТИ ХТО ЗНАЄ СКАЖІТЬ ЩО МОЖЕ БУТИ