як зробити більше оборотів в пс
Модератор:Neposeda
від чого колесо? Зібрати і відцентрувати коштуватиме десь 100гривень.
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
колесо від матадор 18 ка але движок японский і шпиці заслабкі лопають треба потужніші покласти у тебе є шпиці
довжина спиць яка?
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
з одного боку на 17 см а з другого на 18 см товщина 3.5мм але я думаю аби не ломило треба ставити на 4 мм там запас є що мали би піти
Destroyer
спицы там вообще никуда.Для этого колеса я остановился на укороченных от МТ.
спицы там вообще никуда.Для этого колеса я остановился на укороченных от МТ.
скільки все буде коштувати твої шпиці робота все повністю і коли ти це зможеш зробити
Робота я написав скільки. А спиць таких немає. Треба брати від Урала на 206мм і укорочувати.
НУ ТАК ТИ СКАЖИ СКІЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ АБИ ТИ КУПИВ ШПИЦІ УКОРОТИВ І ПОКЛАВ ТАК ЩОБ Я ПОКЛАВ І ПОЇХАВ
ти їх знайди спочатку))) Вони дефіцитні, якщо десь є то по 5грн штука. Укорочувати буду віддавати завод, там скільки захочуть не знаю.
Буде коштувати так:
100грн+спиці+укорочення.
Якщо знайдеш спиці - зробимо.
Буде коштувати так:
100грн+спиці+укорочення.
Якщо знайдеш спиці - зробимо.
пошукай, я не знаю. і то мабуть треба нову тему створити, щось не в тему вона тут)
У нас на КМЗ ураловские по 1,50 гр штука,но сделать спицу по размеру будет проблема там резьба не нарезается а накатывается,диаметр спицы 4,5мм если нарезать то родные нипеля держать не будут.
можно с головкой побороться, укоротить со стороны головки. Нужно искать родные и не ипать моск.
рідні лопають не витримують нагрузок так що родних на місяці 3 стане