БЕЗКОНТАКТНЕ ЗАЖИГАНІЯ НА ПС
Модератор:Neposeda
реле регулятор або щітки, або обмотка якоря...
коли йде зарядка, то магнітне поле робить опір обертанню якоря, того й тяга пропадає.
коли йде зарядка, то магнітне поле робить опір обертанню якоря, того й тяга пропадає.
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
щітки нові а якорь у мене є новий попробую поміняти буду бачити а ще зарядка ти є то нема коли нема возбуждаю появляється
і ще можна ми договоримось що ти зробиш мені зажиганія десь у вересні бо тепер з грошима не дуже а поки що нехай на контактному буде ок
то як?Томейчук писал(а): коли нема возбуждаю появляється
запростоі ще можна ми договоримось що ти зробиш мені зажиганія десь у вересні бо тепер з грошима не дуже а поки що нехай на контактному буде ок
Спицованные колеса: изготовление, центровка. Форсировка и доводка 2Т двигателей. Компьютерная вышивка. Тюнинговое электронное зажигание, ФУОЗ.
беру від генератора провода і на масу роблю невелике замиканія коротше возбуждаю і появляється залушу потім заведу зярядки знову немає може то генератор чому він не дає зарядку зразу але після того як я його возбуждаю
Постав нове реле-регулятор
міняв сьогодні якорь нічого не стало ліпше як було ток і є і якор здоймив з робочого мотика і чітки теж поміняв а релюшка ж електронна там якби щось накрилося то вопше не робило б аце само по собі то є зарядка то немає що ще може бути
то може бути якраз реле. Або десь замикання на массу
завтра попробую поміняю реле і заодно поміняю провода від генератора
ти всі провода переглянь, всю проводку.
добре але одного я не розумію я від контактів взяв новий провід до бабіни при чому тут провотка до роботи мотора обясни будь ласка
Томейчук а зарядка откуда берётся? От генератора, если в той цепи что-то не ладно, то напряжение на контактах само-собой не появиться!
ну це я розумію я що ще подумав якщо не релюшка може то генератор обмотки щось не так з ними
при тому, що якщо в тебе десь плюс на масу коротить, то воно ніфіга працювати не буде!Томейчук писал(а):добре але одного я не розумію я від контактів взяв новий провід до бабіни при чому тут провотка до роботи мотора обясни будь ласка