допоможіть розібратись!!!!!
Модератор:Neposeda
проблема в тому що... завожу мот працює нормально оберти наберає супер но коли починаю їхати не розкручується починає дьоргатись! що це може бути?
- Максим Гусев
Igor1989
Нагар на свече проверь.
Сбрасывает обороты нормально?
Нагар на свече проверь.
суміш норм карбюратор відрегулірований все ок тільки під нагрузкою мотора(коли починаю їхати 1.2 передача ще їде но на 3.4.5.6 взагалі не їде починає смикати і так дальше)dimooon писал(а):бідна суміш
нагару нема з свічкою все норм!Максим Гусев писал(а):Igor1989
Нагар на свече проверь.
обороти наберає скидую супер но під нагрузкою не набирає(((!
чому ти впевнений що суміш нормальна? по чому ти це зясував?Igor1989 писал(а):суміш норм карбюратор відрегулірований все ок тільки під нагрузкою мотора(коли починаю їхати 1.2 передача ще їде но на 3.4.5.6 взагалі не їде починає смикати і так дальше)dimooon писал(а):бідна суміш
пробував замінити свічку?Igor1989 писал(а):нагару нема з свічкою все норм!Максим Гусев писал(а):Igor1989
Нагар на свече проверь.
обороти наберає скидую супер но під нагрузкою не набирає(((!
- fanatykCZ516
такая же херня на моем. На полную дыру начинает с перебоями работать. ГТЖ180 ХХ50. По мануалу 175 и 50. Думаю подсасывает где-то.
0679070037 kievstar
0679070037 Viber.
fanatykcz516 Instagram
Я не доллар.
0679070037 Viber.
fanatykcz516 Instagram
Я не доллар.
- Максим Гусев
Я ж чё спросил, нормально сбрасывает, или нет.fanatykCZ516 писал(а):Думаю подсасывает где-то.
Говорит, что нормально...
тому що ставив з робочого мото карбюратор так само працює і мій карб. на другому мот теж працює!!!dimooon писал(а):чому ти впевнений що суміш нормальна? по чому ти це зясував?Igor1989 писал(а):суміш норм карбюратор відрегулірований все ок тільки під нагрузкою мотора(коли починаю їхати 1.2 передача ще їде но на 3.4.5.6 взагалі не їде починає смикати і так дальше)dimooon писал(а):бідна суміш
- Максим Гусев
Дергатся, кстати можеи из-за траблов с искрой. То, что она есть на воздухе, не значит, что на стабильна в камере сгорания.