Колесо
Модератор:Neposeda
Підкажіть, будь-ласка, від якого мотоцикла підійде по ширині диска колесо до Яви 350-634, тільки колесо не з барабанним гальмом а дисковим заднє.
і може хтось підкаже як на переднє колесо від CZ крос можна поставити також дискосві гальма чи можна також підібрати аналог?
Дякую!
Будь-ласка не пишіть зайвих питань навіщо на Яву ззаду дискові гальма і тому подібне це всеодно потрібно не мені а другу у якого нема інета.
Дякую!
і може хтось підкаже як на переднє колесо від CZ крос можна поставити також дискосві гальма чи можна також підібрати аналог?
Дякую!
Будь-ласка не пишіть зайвих питань навіщо на Яву ззаду дискові гальма і тому подібне це всеодно потрібно не мені а другу у якого нема інета.
Дякую!
Може хтось підкаже мот з дисковими гальмами де на заднє колесо розмір гуми не більше за 110/80 або ще краще 100/80
А надо ли?!Олексій писал(а):Підкажіть, будь-ласка, від якого мотоцикла підійде по ширині диска колесо до Яви 350-634, тільки колесо не з барабанним гальмом а дисковим заднє.
Дякую!
Дякую!
Высылаешь подвеску с колесом,тормозной диск,(суппорт я тебе беушнинький найду) 500гр,и через два дня я тебе все отсылаю обратно!
шланг и главный т.ц. твои проблемы,я закреплю тормозной диск на Явовское колесо,установлю суппорт,втулки ,получишь все в сборе!
0996447473 Вадим.
а як ти плануєш поставити диск дна Явовське колесо замість барабана?
Як на мене, то варто зробить тільки передній дисковий тормоз,
прийдеться замінить вилку, траверси, колесо.
На CZ крос стає такий комплект від Honda CR125
http://forum.jawaold.su/viewtopic.php?t=18210&start=30
прийдеться замінить вилку, траверси, колесо.
На CZ крос стає такий комплект від Honda CR125
http://forum.jawaold.su/viewtopic.php?t=18210&start=30
(097)5966l67 Игорь
просто задній маятник стоїть довший і трос не дістає
тому і вирішив поставити колесо з дисковими гальмами і заодно на перед якось переробити, але так як передні працюють задовільно то першочергова задача заднє колесо зробити доки двигун в процесі збірки)
а є фото яви щоб побачити як і де стоїть головний гальмівний циліндр???
просто цікаво
просто цікаво
Олексій
Гофры или пыльники на вилочку надобно поставить! На ЧЗ 6V (стальные перья и ява12v дюралевые, суппорт ставил,на чз кросс ставил еще 20лет назад,(я тогда и не знал что такое аргон ) Если чо надо выточить,или аргоном заварить,не стесняйся,звони.
Гофры или пыльники на вилочку надобно поставить! На ЧЗ 6V (стальные перья и ява12v дюралевые, суппорт ставил,на чз кросс ставил еще 20лет назад,(я тогда и не знал что такое аргон ) Если чо надо выточить,или аргоном заварить,не стесняйся,звони.
Ок, в понеділок передзвоню, з роботи з робочого дешевше)))
Проти гофрів я б не проти але з ними дефіцит(((
Проти гофрів я б не проти але з ними дефіцит(((
Мужики подскажите-хочу поставить на колесо CZ кросс на 21(переднее) дисковый тормоз.Как?????!!!может кто сталкивался?????!!!!
Нормально делай-нормально будет.