Двигун мінск 3.221
Модератор:Neposeda
- Игорь-к-16
Цена ему 3500 максимум, хлам 30-летней давности, день ездишь день перебираешь разве что на полку положить
- Игорь-к-16
Так чого ж ви на цей розділ форума зайшли , тут по вашій логіці все хлам який стоїть і просто збирае пилюку , може вам краще взагалі не заходить на цей форум.
Ці мотоцикл це по-перше історія, спогади, і багато чого іншого , деякі люди вигосли з цими мото, брали участь в змаганнях , а ви так "Хлам" не треба так, це не повога до людей які його зробили і до історії мотоциклів , на свій час це був не Хлам а ключ для багатьох спортсменів які з них починали і досяги виликий успіхів.
Так що ведіть себе скромніше.
Ці мотоцикл це по-перше історія, спогади, і багато чого іншого , деякі люди вигосли з цими мото, брали участь в змаганнях , а ви так "Хлам" не треба так, це не повога до людей які його зробили і до історії мотоциклів , на свій час це був не Хлам а ключ для багатьох спортсменів які з них починали і досяги виликий успіхів.
Так що ведіть себе скромніше.
немає нічого не реально, просто цього треба хотіти
0668217574
0668217574
На этом хламе виликі успіхи? А как же на той час були ЧЗ125-250-500, Восток 125, Восходы СК-СКУ, вот это действительно история.
А этот полудорожник, 3 канала, легкий вал и другие фазы и больше ничего нормально не доделали.
Сцепление отстой, коренные подшипники как у дорожного да еще и после манжет стоят, смазка их из коробки,
проблема с поршневым кольцом на выхлопе, перегревается 2 перемычки приходиться поршень дорабатывать для охлаждения данных перемычек, палец нгш на 21, короче в стоке этот двигатель на одну гонку.
А этот полудорожник, 3 канала, легкий вал и другие фазы и больше ничего нормально не доделали.
Сцепление отстой, коренные подшипники как у дорожного да еще и после манжет стоят, смазка их из коробки,
проблема с поршневым кольцом на выхлопе, перегревается 2 перемычки приходиться поршень дорабатывать для охлаждения данных перемычек, палец нгш на 21, короче в стоке этот двигатель на одну гонку.
- Игорь-к-16
Я згоден що есть недоліки, а на все свій час , взяти нові китайці де 28-32 сили то вони складають не погаку конкуренцію всим вище перерахованим
0668217574
0668217574
Китая не фанат, но может быть вы правы. Ну насчет Восток 125, Восходов СК и СКУ думаю китай покурит в сторонке
- Игорь-к-16
Точно не скажу, СК і Ску просто феноменальні розробки свого часу , і Китай не стоїть на місці, хоча вони це репліки фірми , Хонда
0668217574
0668217574
- Doctordeath
Уважаемый, так пожалуйста купите себе двигатель с чз125-250 или 500, а вот Восток или СКУ вряд-ли вы найдете, а если и найдете то не купите это 1000%, так что нечего здесь разводить базар и портить продавцу настроение!Crime писал(а): ↑Сб ноя 16, 2019 2:44 pmНа этом хламе виликі успіхи? А как же на той час були ЧЗ125-250-500, Восток 125, Восходы СК-СКУ, вот это действительно история.
помню эпизод в далеком 1974-ом.наш клуб от СТК Ильичевского р-на находился в большом гараже расположеном в проходном дворе между улицами Мясоедовской и Мечникова.Мы пацаны повыкатывали мотоциклы и крутим гайки.ковровци макаки чз ижи.Проходит мимо нас тело.остановился долго смотрел.а эмблемы были только на баках чз.И вдруг он выдает фразу которая потом стала сокроментальной у нас в клубе."ЧЗ-это отстой а вот Харлей-это машина"
покупаю спортивные мотоциклы времен ссср запчасти к ним
- Игорь-к-16
Шановні колеги, однодумців, і просто люди не далекі і далекі від мотоциклів не сваріться , в кожного своя точка зору на все , і її треба поважати, не подобається людині мінск , чз, СК , Ску , Харлей, ну і нічого страшного, ті кому вони якось подобаються з різних причин, розуміють що техніка в вроках вже і не витримує конкуренції з новим апаратами, це розуміють всі , вроді не дурні на форумі зібралися.
Але я хочу спитати одне у автора під ніком "Crime" а що тоді по вашому не Хлам ?
Але я хочу спитати одне у автора під ніком "Crime" а що тоді по вашому не Хлам ?
0668217574
0668217574
Как по мне, ездил на наших ЧЗ 125-250, К-16 хорошие мотоциклы, если смотреть на фирму то отдаю предпочтение Хускварнам и КТМамИгорь-к-16 писал(а): ↑Вс ноя 17, 2019 8:05 amШановні колеги, однодумців, і просто люди не далекі і далекі від мотоциклів не сваріться , в кожного своя точка зору на все , і її треба поважати, не подобається людині мінск , чз, СК , Ску , Харлей, ну і нічого страшного, ті кому вони якось подобаються з різних причин, розуміють що техніка в вроках вже і не витримує конкуренції з новим апаратами, це розуміють всі , вроді не дурні на форумі зібралися.
- Игорь-к-16
Так я згоден за фірму , але ціна питання і цільове використання, чз і Іж це вже не ті мото що на результат а більше для колекції та і так для душі
0668217574
0668217574
- Игорь-к-16
- Игорь-к-16
Ціна на резонатор 2000 але поки що бронь
0668217574
0668217574