Ural vs Chezet
Модератор:Neposeda
В Калуші трасу втому році перенасипали так, шо каляскам особливо не особо пригающім там смерть, трампліни некоректні багото однотипних дзюбчиків з приземленням на площину, тупо, всі почки відбивае, а стіл той, шо біля лісу взагалі криво випльовуе , втому році на трініровці погупав там, розстроївся, навіть на гонку не поїхав Тим більше невідомо чи в цьому році в Калушу будуть коляски, в позатому були, в 2008 шось непригадую! Так шо хитрий вуйко треба двигати на Львів!
Пеес: телефон скинув в приват!
Пеес: телефон скинув в приват!
хитрий вуйко
Так що ти з тим Уралом хочеш зробити?На сьогоднішній день це дуже дорого і часу займе багатєнно. То вже більше не спорт а коллекціювання. А їздить коли будеш? Мій друг з напарником 6 років Уралодніпрок750 трактороСZ робили і зробили.Ураган а не мотик, розривав коробки,мости ,елластичні муфти. руки.ноги і другі частини тіла. А потім приварили до СZ коляску, вилку замінили і першу ж горку виграли, але це було 20 років тому назад.Хай ті Урали молоді начинающі байкери роблять, до техніки привикають. Залиш цю дурну затію, але якщо ти садомазохіст то в бій. Давай лучше імпорт сідлай. мотори на вибір. хоть 2-х тактовий, хоть 4-х.
Так що ти з тим Уралом хочеш зробити?На сьогоднішній день це дуже дорого і часу займе багатєнно. То вже більше не спорт а коллекціювання. А їздить коли будеш? Мій друг з напарником 6 років Уралодніпрок750 трактороСZ робили і зробили.Ураган а не мотик, розривав коробки,мости ,елластичні муфти. руки.ноги і другі частини тіла. А потім приварили до СZ коляску, вилку замінили і першу ж горку виграли, але це було 20 років тому назад.Хай ті Урали молоді начинающі байкери роблять, до техніки привикають. Залиш цю дурну затію, але якщо ти садомазохіст то в бій. Давай лучше імпорт сідлай. мотори на вибір. хоть 2-х тактовий, хоть 4-х.
ДРЫН-ДЫН-ДЫН-Ы-Ы-Ы-ЫН
До речі. У Львові не буде колясок. якщо щось зміниться то я потереджу. Треба двигати по всій Україні. -Даёш пробегом Уралов по трассам родной страны!!!
ДРЫН-ДЫН-ДЫН-Ы-Ы-Ы-ЫН
Всегда были, а тут небудет? Ето как так? А то правда, шо у колясочного идёт 3 комплекта памперсов за гонку, а якшо на урале то и все 4 ? Просто я сечас занимаюсь подщотом бюджета кросово-колясочной уралокоманды на 1 гонку нужно знать все тонкостьи, ато вон видь как
BIKER
Что-то не ладится с организацией. Я у Димки Гречанюка спрашивал, он то точно знает. Это по первому вопросу.А по второму то мелко береш, по 3 за заезд, а в Пирогово лучше и на тратится на них, всех не посчитаеш
Что-то не ладится с организацией. Я у Димки Гречанюка спрашивал, он то точно знает. Это по первому вопросу.А по второму то мелко береш, по 3 за заезд, а в Пирогово лучше и на тратится на них, всех не посчитаеш
ДРЫН-ДЫН-ДЫН-Ы-Ы-Ы-ЫН
Сьодня открыл для себя новые горизонты, оказалось, что ЧЗ может поломатся даже если на ньом не ездить Решыл запустить валяющийся в гараже ЧЗ125, и немного "вспомнить молодость", я его коп-коп, а то нема! я искру- искры нет, оказалось вышел изстроя мотоплат! (хотя перед установкой на консервацыю, всё было ок!) Поменял-заработало, поехал на тренировку - теперь весь болю
Отсюда вывод: шоб ЧЗ не ломался на нём нужно ездить а шоб всё неболело нада ехать на фирме
Отсюда вывод: шоб ЧЗ не ломался на нём нужно ездить а шоб всё неболело нада ехать на фирме
Де той хренів вуйко, чи хитрий. То давай йому душевну бесіду, то десь счезає. Ото якBIKER на ЧЗеті то так і на Уралі.Все болить а швидкості нема, або швидкість є, а грошей і часу нема!!!
ДРЫН-ДЫН-ДЫН-Ы-Ы-Ы-ЫН
- хитрий вуйко
говорити- не мішки тягатиW.P. писал(а):Де той хренів вуйко, чи хитрий. То давай йому душевну бесіду, то десь счезає. Ото якBIKER на ЧЗеті то так і на Уралі.Все болить а швидкості нема, або швидкість є, а грошей і часу нема!!!
хитрий вуйко
Ти що тільки що мішки тягав? Давай на Урала і в бій. Якщо в Орєхово далеко то 9 травня буде Корець.
Ти що тільки що мішки тягав? Давай на Урала і в бій. Якщо в Орєхово далеко то 9 травня буде Корець.
ДРЫН-ДЫН-ДЫН-Ы-Ы-Ы-ЫН
Ну шо Вуйку коли стартуем? Може на Корець попробуем я можу тобі ліцензію з страховкою пробити
Ты на моего колясочного ненаежжай! То он може так тренируетсаW.P. писал(а):хитрий вуйко
Ти що тільки що мішки тягав?
BIKER
Дивлячись на фоточку здається що мішки по 50 кг. це робота для крана. Ну якщо так тренується то в Корці нам хана, розірвете або всіх, або хитрий вуйко порве дугу коляски, так що дугу привари з труби якнайменш 1,5 дюйми і стінка десь 3-4 мм. Бо буде лихо, (как пить дать) порве дугу. А ну мішки в 12 годин ночі тягать. це не сміх...чки.
Дивлячись на фоточку здається що мішки по 50 кг. це робота для крана. Ну якщо так тренується то в Корці нам хана, розірвете або всіх, або хитрий вуйко порве дугу коляски, так що дугу привари з труби якнайменш 1,5 дюйми і стінка десь 3-4 мм. Бо буде лихо, (как пить дать) порве дугу. А ну мішки в 12 годин ночі тягать. це не сміх...чки.
ДРЫН-ДЫН-ДЫН-Ы-Ы-Ы-ЫН
W.P.
Спакуха , мы Вуйка ремнями пристигнём и 2-3 мешка для баласта в коляску бросим, а дугой он будет от соперников отбиватса!
Спакуха , мы Вуйка ремнями пристигнём и 2-3 мешка для баласта в коляску бросим, а дугой он будет от соперников отбиватса!
Та деж він дівся тойхитрий вуйко, а був такий балакучий?
ДРЫН-ДЫН-ДЫН-Ы-Ы-Ы-ЫН