2 етап Ч.У. з ендуро 28-30.06 2013р. перевал Німчич.
Модератор:Driverok
Попередня інформація по 2 етапу.
Місце проведення: перевал "Німчич" Вижницький район Чернівецької обл., 28-30 червня 2013 року.
Маршрут прокладений, залишились деталі. Орієнтовна довжина кола 55-60 км, з слів організатора траса дуже технічна, багато підйомів і спусків, русел річок, кам"янистих участків, гарних краєвидів і т.д. Швидше за все рух буде в одну сторону в 2 і 3 день. Для ветеранів і аматорів буде полегшення маршруту, звичайно-ж в розумних межах.
тел. організатора: 0509046552- Скрипніков Олег.
Місце проведення: перевал "Німчич" Вижницький район Чернівецької обл., 28-30 червня 2013 року.
Маршрут прокладений, залишились деталі. Орієнтовна довжина кола 55-60 км, з слів організатора траса дуже технічна, багато підйомів і спусків, русел річок, кам"янистих участків, гарних краєвидів і т.д. Швидше за все рух буде в одну сторону в 2 і 3 день. Для ветеранів і аматорів буде полегшення маршруту, звичайно-ж в розумних межах.
тел. організатора: 0509046552- Скрипніков Олег.
ARBEIT MACHT FREI.
приемно чути що етап таки буде.Але ще хотілось би знати склад судівської колегії. Особливо хто головний суддя і секретар?
Головний суддя- Сергій Сарабай м.КоломияБТР писал(а):приемно чути що етап таки буде.Але ще хотілось би знати склад судівської колегії. Особливо хто головний суддя і секретар?
Спортивний комісар- Михайло Ротар м.Чернівці
Гол. секретар- Басараба Олександр м. Чернівці
Тех. комісар-Глибицький Юрій м. Чернівці
Секретар- Махрова Євгенія- м. Чернівці
ARBEIT MACHT FREI.
Большая просьба к организаторам - вменяемо отхронометрировать трассу.
Ибо и прошлогодний Нимчич, и Балаклавский этап этого года - 15 минут стояния на КП - это слишком!
Ну и хотелось бы афишу с анонсом, информацией для размещения на сайте.
Ибо и прошлогодний Нимчич, и Балаклавский этап этого года - 15 минут стояния на КП - это слишком!
Ну и хотелось бы афишу с анонсом, информацией для размещения на сайте.
Настоящих буйных мало...
Вот и нету Мужиков!!!
Вот и нету Мужиков!!!
Зі слів організатора:
Трасса получилась бомба! Романьяки прячуться. За все 8 лет эндуро в Украине, я такой трассы не видел. Сама природа красивая и гуцулы помогли с чисткой леса. Будут и длинные подъемы в гору по ручью, и спуски длинные по водопадам, прошлогодние грязевые ванны, вообщем с старта до финиша- сплошной эндуро тест!!! Не скоростная, но рабочая, я думаю мы все уже подошли к этому уровню.Физуха, ой как нужна.
УВАГА!
В зв"язку з тим, що траса проходить по приватних територіях і по території національного парку тренування на трасі до середи 26 червня не бажані. 26 червня буде організовано ознайомлення з трасою.
Трасса получилась бомба! Романьяки прячуться. За все 8 лет эндуро в Украине, я такой трассы не видел. Сама природа красивая и гуцулы помогли с чисткой леса. Будут и длинные подъемы в гору по ручью, и спуски длинные по водопадам, прошлогодние грязевые ванны, вообщем с старта до финиша- сплошной эндуро тест!!! Не скоростная, но рабочая, я думаю мы все уже подошли к этому уровню.Физуха, ой как нужна.
УВАГА!
В зв"язку з тим, що траса проходить по приватних територіях і по території національного парку тренування на трасі до середи 26 червня не бажані. 26 червня буде організовано ознайомлення з трасою.
ARBEIT MACHT FREI.
26 будет ознакомительный...
А 27??? Покажут?
А 27??? Покажут?
Настоящих буйных мало...
Вот и нету Мужиков!!!
Вот и нету Мужиков!!!
28-30 июня 2013, ІІ этап Чемпионата Украины по эндуро
Черновицкая область, Вижницкий район, перевал Немчич
Расписание
Пятница 28 июня
- регистрация с 9.00 до 15.00 на туристической базе Немчич
- торжественное открытие соревнований 17.00 на туристической базе Немчич
расписание на суботу 29 июня и воскресенье 30 июня будет оглашено
на брифинге со спортсменами.
сайт туристической базы Немчич http://mtrkpn.com/
Организатор 050-904-65-52 Олег Скрипников
- razvedchik
Надіюсь цего року таке не станетьсяБТР писал(а):О якщо є САРАБАЙ то 100% буде порядок.
Гори — це таки ж хвилі, тільки дуже повільні
втомився - відпочинь , але тоді ти ніколи не будеш першим
Буде електронний хронометраж-буде гарантія, не буде "хімій", збоїв і т.д.
На жаль людям властиво помилятись, а помилились дуже досвідченні судді, за що вибачились і отримали п.... . Тому, будем з оптимізмом дивитись вперед аналізуючи минулі помилки.
Я особисто впевнений, що спільними зусиллями все пройде добре.
На жаль людям властиво помилятись, а помилились дуже досвідченні судді, за що вибачились і отримали п.... . Тому, будем з оптимізмом дивитись вперед аналізуючи минулі помилки.
Я особисто впевнений, що спільними зусиллями все пройде добре.
ARBEIT MACHT FREI.
- razvedchik
можна докладніше, невже збулось........?Буде електронний хронометраж-буде гарантія,
Гори — це таки ж хвилі, тільки дуже повільні
Нажаль ні, це тільки мрії.
ARBEIT MACHT FREI.
Я впевнений що ПАН САРАБАЙ буде працювати як завжди відмінно бо поки що має репутацію людини яка дійсно старається все зробити по правилам .
Попередня інформація по 2 етапу:
Довжина кола для юніорів, Е1, Е2, Е3 приблизно 60 км, час на 1 коло 2-2.15 год., кількість кіл для юн. 2 день- 2 кола, 3 день- 2 кола, к-ть швидкісних участків 4 на 1 колі, також є зони обов"язкового проїзду.
Для класів Е1, Е2, Е3: 2 день- 3 кола, 3 день- 2 кола по 4 швидкісних на одному колі.
Аматори, жінки і ветерани їдуть по спрощенному і коротшому маршруту 2 кола на 2 день, 2 кола на 3 день змагань, час кола і к-ть швидкісних поки-що розробляється.
Рух на 2 і 3 день в одному напрямку.
На 3 день організатор розробив дуже цікавий маршрут заключного тесту для всіх класів.
Довжина кола для юніорів, Е1, Е2, Е3 приблизно 60 км, час на 1 коло 2-2.15 год., кількість кіл для юн. 2 день- 2 кола, 3 день- 2 кола, к-ть швидкісних участків 4 на 1 колі, також є зони обов"язкового проїзду.
Для класів Е1, Е2, Е3: 2 день- 3 кола, 3 день- 2 кола по 4 швидкісних на одному колі.
Аматори, жінки і ветерани їдуть по спрощенному і коротшому маршруту 2 кола на 2 день, 2 кола на 3 день змагань, час кола і к-ть швидкісних поки-що розробляється.
Рух на 2 і 3 день в одному напрямку.
На 3 день організатор розробив дуже цікавий маршрут заключного тесту для всіх класів.
ARBEIT MACHT FREI.