Ендуро 2012
Модератор:Driverok
- motokarpaty1
Абсолют
1 357 Костін Олександр КМС м.Ялта "Яліта - Спорт"
2 285 Уржумцев Сергій МС м.Київ "MOTO INFO"
3 455 Башмаков Максим 1 м.Ялта "Яліта - Спорт"
4 450 Корольов Володимир КМС Ендуро - клуб м.Севастополь
5 377 Педченко Вячеслав 3 м.Ірпінь СТК "Сона"
6 311 Клапко Олег 3 м.Київ "MOTO INFO"
7 354 Заворицький Петро МС Ендуро - клуб м.Севастополь
8 299 Андрющенко Андрій 3 Ендуро - клуб м.Севастополь
9 312 Семашко Денис 3 м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
10 489 Яковенко Віталій 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
11 314 Сметана Олександр МС м.Ялта "Яліта - Спорт"
12 410 Скрипніков Олег МС м.Чернівці
13 322 Бацик Богдан МС м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
14 288 Лічев Микита КМС м.Ялта "Яліта - Спорт"
15 276 Левицький Юрій 3 м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
16 454 Антипов Дмитро 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
17 404 Рущак Руслан 2 Команда Ів-Франківської обл ФМС
18 477 Кодін Олександр КМС м.Ялта "Яліта - Спорт"
19 291 Божук Юрій 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
20 352 Гаврилюк Євген 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
21 353 Камушкін Володимир 1 Ендуро - клуб м.Севастополь
22 378 Крепак Євген 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
23 467 Федоренко Віталій 3 м.Київ
24 444 Шакула Денис 3 м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
1 357 Костін Олександр КМС м.Ялта "Яліта - Спорт"
2 285 Уржумцев Сергій МС м.Київ "MOTO INFO"
3 455 Башмаков Максим 1 м.Ялта "Яліта - Спорт"
4 450 Корольов Володимир КМС Ендуро - клуб м.Севастополь
5 377 Педченко Вячеслав 3 м.Ірпінь СТК "Сона"
6 311 Клапко Олег 3 м.Київ "MOTO INFO"
7 354 Заворицький Петро МС Ендуро - клуб м.Севастополь
8 299 Андрющенко Андрій 3 Ендуро - клуб м.Севастополь
9 312 Семашко Денис 3 м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
10 489 Яковенко Віталій 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
11 314 Сметана Олександр МС м.Ялта "Яліта - Спорт"
12 410 Скрипніков Олег МС м.Чернівці
13 322 Бацик Богдан МС м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
14 288 Лічев Микита КМС м.Ялта "Яліта - Спорт"
15 276 Левицький Юрій 3 м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
16 454 Антипов Дмитро 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
17 404 Рущак Руслан 2 Команда Ів-Франківської обл ФМС
18 477 Кодін Олександр КМС м.Ялта "Яліта - Спорт"
19 291 Божук Юрій 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
20 352 Гаврилюк Євген 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
21 353 Камушкін Володимир 1 Ендуро - клуб м.Севастополь
22 378 Крепак Євген 3 м.Київ "KIEV ENDURO TEAM"
23 467 Федоренко Віталій 3 м.Київ
24 444 Шакула Денис 3 м.Львів ГОСК "ДРАЙВ"
Последний раз редактировалось motokarpaty1 Вт авг 14, 2012 2:39 pm, всего редактировалось 1 раз.
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
Михаил, если можно, сбрось мне результаты на мыло...
Сметана Александр ехал вроде как за "Ялиту Спорт"
А Яковенко Виталий за "КЭТ"
И хотелось бы прояснить вопросик со вторым днем.
50% доехавших было????
Или таки нет?
Проясни, пожалуйста, ситуацию, если я не прав...
Сметана Александр ехал вроде как за "Ялиту Спорт"
А Яковенко Виталий за "КЭТ"
И хотелось бы прояснить вопросик со вторым днем.
50% доехавших было????
Или таки нет?
Проясни, пожалуйста, ситуацию, если я не прав...
Настоящих буйных мало...
Вот и нету Мужиков!!!
Вот и нету Мужиков!!!
- motokarpaty1
01.9 Припинення змагань.
Змагання визнається таким, що не відбулося, якщо воно припинено перед тим, як більшість спортсменів (50%+1) не проїхали половину дистанції, а змагання відновити немає можливості. Якщо припинення змагань відбулося на пізнішій стадії, то жюрі (головна суддівська колегія) приймає рішення про визнання змагань такими, що відбулися (залежно від обставин).
Змагання визнається таким, що не відбулося, якщо воно припинено перед тим, як більшість спортсменів (50%+1) не проїхали половину дистанції, а змагання відновити немає можливості. Якщо припинення змагань відбулося на пізнішій стадії, то жюрі (головна суддівська колегія) приймає рішення про визнання змагань такими, що відбулися (залежно від обставин).
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
- motokarpaty1
27.3 Обовязки і права учасників змагань
Спортсмен,що навмисне знижує швидкість, щоб дати себе обігнати,що невикористовує своїх можливостей для досягнення кращого результату (або такий що ухиляеться від спортивної бородьби),може бути виключений зі змагань і покараний.
В усіх випадках виключення зі змагань супроводжуються анулюванням всіх результатів спортсмена.
Спортсмен,що навмисне знижує швидкість, щоб дати себе обігнати,що невикористовує своїх можливостей для досягнення кращого результату (або такий що ухиляеться від спортивної бородьби),може бути виключений зі змагань і покараний.
В усіх випадках виключення зі змагань супроводжуються анулюванням всіх результатів спортсмена.
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
- razvedchik
motokarpaty1
А як тоді бути з учасниками які стартували другий день, і відразу заїхали в в закритий парк?*JOKINGLY*
А як тоді бути з учасниками які стартували другий день, і відразу заїхали в в закритий парк?*JOKINGLY*
27.3 Обовязки і права учасників змагань
Гори — це таки ж хвилі, тільки дуже повільні
втомився - відпочинь , але тоді ти ніколи не будеш першим
втомився - відпочинь , але тоді ти ніколи не будеш першим
А де результати Кубка карпат? Він проводевся паралельно чи як ? Хотілось би бачити як там проїхали деякі люди
Михаил!
Не очень понял суть ответа, но мне хотелось бы ДЛЯ СЕБЯ ЛИЧНО прояснить ситуацию с количеством СТАРТОВАВШИХ во второй день и количеством ДОЕХАВШИХ до финиша.
Я искренне надеюсь, что тут никто не будет разводить говновозилово - заключительный этап Чемпионата Украины, как и сам Чемпионат (хвала людям!!!) состоялся!
Но... поскольку время не было разжато в связи с погодными условиями (тут, я считаю, прямой бок организаторов - мне кажется, что именно это послужило причиной схода В БОЛЬШИНСТВЕ СЛУЧАЕВ) хотелось бы понять.... У меня в классе Е2 из 10 человек доехало ровно 2! Из 8 оставшихся часть не стартовало, наверное, часть не доехала до финиша по тех и иным причинам, часть остановила борьбу в связи с превышением лимита времени.
Если брать сухие цифры (соотношения старт-финиш второго дня у меня нет), то всего 20% класса Е2 смогло финишировать.
Честно говоря, я думал, что результаты второго дня будут отменены в связи с тем, что большинство участников не смогли добраться (или не смогли БЫ) до финиша в установленное правилами время.
Насколько я понимаю, это вопрос возник не только у меня одного. именно поэтому я выношу его на форуме а не в приватной беседе по телефону. Дабы внести ясность.
Я выражаю исключительно свое личное мнение, любое подобие ТРЕБУЮ считать плагиатом!)))
Не очень понял суть ответа, но мне хотелось бы ДЛЯ СЕБЯ ЛИЧНО прояснить ситуацию с количеством СТАРТОВАВШИХ во второй день и количеством ДОЕХАВШИХ до финиша.
Я искренне надеюсь, что тут никто не будет разводить говновозилово - заключительный этап Чемпионата Украины, как и сам Чемпионат (хвала людям!!!) состоялся!
Но... поскольку время не было разжато в связи с погодными условиями (тут, я считаю, прямой бок организаторов - мне кажется, что именно это послужило причиной схода В БОЛЬШИНСТВЕ СЛУЧАЕВ) хотелось бы понять.... У меня в классе Е2 из 10 человек доехало ровно 2! Из 8 оставшихся часть не стартовало, наверное, часть не доехала до финиша по тех и иным причинам, часть остановила борьбу в связи с превышением лимита времени.
Если брать сухие цифры (соотношения старт-финиш второго дня у меня нет), то всего 20% класса Е2 смогло финишировать.
Честно говоря, я думал, что результаты второго дня будут отменены в связи с тем, что большинство участников не смогли добраться (или не смогли БЫ) до финиша в установленное правилами время.
Насколько я понимаю, это вопрос возник не только у меня одного. именно поэтому я выношу его на форуме а не в приватной беседе по телефону. Дабы внести ясность.
Я выражаю исключительно свое личное мнение, любое подобие ТРЕБУЮ считать плагиатом!)))
Настоящих буйных мало...
Вот и нету Мужиков!!!
Вот и нету Мужиков!!!
- motokarpaty1
З юридичної точки зору,Змагання визнається таким, що не відбулося, якщо воно припинено перед тим,змагання не було припинено тому що траса була прохідною спортсмени їхали в свій час без спізнень.В такому випадку вирішувалась кількість фінішувавших тільки від майстерності спортсмена.Юридичної чи фізичної а може природної причини або катаклізму не було,тому і змагання не було припинене і результати другого дня булиби зараховані як щоб фінішував один спортсмен.
В таких змаганнях кількість стартувавших і фінішувавших немає значення тому що змагання не було припинено.Відбулось настоящє ЄНДУРО і переміг найсильніший.
В таких змаганнях кількість стартувавших і фінішувавших немає значення тому що змагання не було припинено.Відбулось настоящє ЄНДУРО і переміг найсильніший.
Последний раз редактировалось motokarpaty1 Вт авг 14, 2012 9:54 pm, всего редактировалось 1 раз.
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
- Нановский Серега
Я извиняюсь,но,как я понял,Ялта победила-так чи нi?
- motokarpaty1
Команда Ялти була на висоті і вони заслужено заволоділи "КУБКОМ КАРПАТ"з чим ми їх і вітаємо
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"
Перепрошую, але бачу єдиного Костіна, який дійсно вписався в час з профіків... Будучи в запасі 6-8 хв. на кожному КЧ (2 день) і невстигаючи 6-8 хв. на кожному (3 день) таки час потрібно було розжати.
п.с. Зійшов на середині другого кола з штрафом дистанції поза 50 хв...
п.с. Зійшов на середині другого кола з штрафом дистанції поза 50 хв...
- Нановский Серега
1-е обмыть;motokarpaty1 писал(а):Команда Ялти була на висоті і вони заслужено заволоділи "КУБКОМ КАРПАТ"з чим ми їх і вітаємо
2-е удержать!!!
первый пункт беру на себя(специально для этого хранил здоровье-начинаю)*CRAZY*
+100motokarpaty1 писал(а):.В такому випадку вирішувалась кількість фінішувавших тільки від майстерності спортсмена.Юридичної чи фізичної а може природної причини або катаклізму не було,тому і змагання не було припинене і результати другого дня булиби зараховані як щоб фінішував один спортсмен.
P.S.
Пошел за попкорном...))))
- motokarpaty1
14 спортсменів фінішувало з них 3 спортсмени 0 штрафу, остальні незначний штраф,це говорить про майстерність і про те що це був Чемпіонат України а не що небуть. Я думаю що треба більше звертати увагу на підготовку до чемпіонату і більше тренуватись в поганих погодніх умовуах і тоді результат прийде само собою.З кожним роком чемпіонат буде набирати все більшої складності і звання Чемпіона України з ЕНДУРО має завоювати найкращий.
+30675873173 Михайло
МК"Карпати"
МК"Карпати"