Мототрек Пирогів. Травень 2022.

Информация о сборах и тренировках

Модератор:Neposeda

Ответить
Автор Сообщение
alekseystetsenko
мастер

#1 Сообщение alekseystetsenko » Пт июл 26, 2019 5:25 pm

Шановні спортсмени!

Допуск спортсменів до участі в спортивних заходах (тренування) на основну трасу мототреку "Пирогів" відбувається за умов:
1) Спортсмен має з собою ліцензію ФМСУ 2022року + страховий поліс по вищій групі ризику на суму мін 30 000грн;
2) Мотоцикл спортсмена у справному стані та має стартові номери;
3) Присутність кваліфікованого тренера, що відповідатиме за спортсмена або групу спортсменів.
4) Погоджено час виїзду на трасу з організаторами та іншими спортсменами, присутніми на тренуванні.
5) Спортсмен сплатив компенсаційний внесок пов'язаний з витратами на організацію тренувань, або безпосередньо взяв участь в обслуговуванні мототреку.
Заборонено:
1) Тренуватися під час зливи, або одразу після зливи;
2) Тренуватися, коли на трасі ведуться роботи з її обслуговування;
3) Відпрацьовувати "по-елементно" окремі ділянки траси під час групового загального заїзду;
4) Перебувати на трасі спортсменам-початківцям, без погодження з організатором спортивного заходу

Витрати на обслуговування траси (трактор, полив) будуть покриватися за рахунок добровільних внесків учасників спортивних заходів.
Також спортсмени можуть долучитися до обслуговування траси виконуючи певні роботи: вирубування кущів, обкошування бур'яну навколо форсунок та на трамплінах, заміна пошкоджених форсунок та трубопроводів, фарбування огорож, планування вибитих та вимитих ділянок траси трактором, розширення та модернізацію системи поливу, та ін.).
Спортсмени, які бажають долучитися до облаштування мототреку "Пирогів"
можуть звертатися за тел. 050 412 27 15 Олександр Стеценко

Початківцям - СТК Motocross.UA може запропонувати послуги тренера, oренду мотоцикла та екіпірування.
Спортсмени зі своєю технікою та екіпіруванням для підвищення майстерності також можуть скористатися послугами тренера СТК Motocross.UA
Довідки за тел. 050 592 87 64 Дмитро Шейніч

З приводу придбання ліцензій та страховок звертайтеся за тел. 095 675 33 34 Оксана Голубенко

Траса буде доступна по СУБОТАХ та НЕДІЛЯХ з 10:00 до 16:00
В інші дні тижня траса закрита.
Последний раз редактировалось alekseystetsenko Пт сен 17, 2021 6:12 pm, всего редактировалось 13 раз.

alekseystetsenko
мастер

#2 Сообщение alekseystetsenko » Пт июл 26, 2019 5:27 pm

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ МОТОТРЕКОМ
ВИЇЗДЖАЮЧИ НА МОТОТРЕК КОЖЕН СПОРТСМЕН ПОВИНЕН ЗНАТИ ТА ВИКОНУВАТИ НАСТУПНЕ:
1. Дбайливо ставитися до майна мототреку та прилеглої території (не залишати сміття , дотримуватись правил пожежної безпеки);
2. Використовувати мототрек за призначенням, в заданому напрямку і тільки в його межах згідно схеми не змінюючи її конфігурації;
3. Погоджувати час та дату тренувань з уповноваженою особою щоб уникнути одночасного знаходження на треку спортсменів різних вікових груп, різного ступеню підготовки та з різними варіантами руху по треку.
4. Діти можуть тренуватися на мототреці тільки в супроводі одного з батьків, або офіційного опікуна.
5. У разі тренування групою, слідувати вказівкам старшого групи;
6. Під час самостійного тренувального процесу, спортсмен зобов'язаний бути в супроводі дорослої людини, яка буде в змозі надати допомогу, в разі падіння (травми), і викликати бригаду швидкої допомоги. (Мотоцикліст-одинак, який прибув на тренування без супровідної особи на мототрек не допускається);
7. Заборонено тренуватися на мототреці під час проведення змагань та массових заходів.

alekseystetsenko
мастер

#3 Сообщение alekseystetsenko » Пт июл 26, 2019 5:28 pm

ВИЇЗДЖАЮЧИ НА МОТОТРЕК КОЖЕН СПОРТСМЕН ПІДТВЕРДЖУЄ НАСТУПНЕ: 1. Я приймаю на себе всю відповідальність за можливі травми і інші наслідки нещасних
випадків, які можуть статися зі мною під час Змагань та Тренувань, в т. ч особливо тяжкі
наслідки.
2. Я фізично і морально підготовлений до участі в Змаганнях та Тренуваннях і до можливої
пов'язаної з такою участю розумової і фізичної напруги.
3. Під час Змагань та Тренувань я ніколи і ні за яких обставин не буду навмисне створювати
ситуації, які можуть завдати шкоди іншим учасникам, організаторам Змагань, стороннім
особам, а також їх майну.
4. Я буду невідступно дотримуватися всіх правил проведення Змагань та Тренувань.
5. ВИСЛОВЛЮЮ ЗГОДУ з тим, що в разі заподіяння під час проведення Змагань та Тренувань або
в зв'язку з їх проведенням шкоди майну громадян і організацій, шкоди, заподіяної життю або здоров'ю мені та учасникам Змагання (Тренування) чи інших осіб, всю відповідальність за можливі наслідки заподіяння шкоди несе безпосередній заподіювач шкоди .

Сергій 33

#4 Сообщение Сергій 33 » Пт сен 10, 2021 8:38 pm

Ап
067 783 57 68

Ответить

Вернуться в «Сборы/Обучение»