Как поднимать на козла ?
Модератор:Neposeda
Норм мотик, але я б заднє крило замінив )
40 конів радіатор 114кг це ж круто )
40 конів радіатор 114кг це ж круто )
- ПАТРІОТ
11.11.2009 - Откуда:Корсуь-Шевченківський __ Yamaha DT125R DT230Lanza
а, так і думав, що стоп не подуші. з ендуриків воно мабуть найкраще)
Мене більше хвилює, що ти без проблем можеш ловити баланс! От я на задньому 2-3 рази підгазну і переднє колесо опускається, ну або перекидаюся назад (гальмами вертаюся на 2 колеса) і "коза" не получилася! Важко це робити на рівному, легше рухаючися напідйом.
Зато на боки уже не хилить, правда я при 20 км/год це пробую, а не при 5 км/год. При 5, мабуть взагалі не реально боковий баланс тримати, чим менша швидкість - тим більше валиться мот на боки(
Думав переучить себе ловити баланс не скидаючи-додаючи газ, а виключно гальмами давити мотор, не скидаючи газ, щоб мотор не втрачав час на відновлення тяги. Але думками робити це не успіваю, а автоматизм переучити якось тяжко, рукат всеодно скидає газ, а нога тормозить тільки при перекиданні, сумно!
А ще у нас у місті немає жодного райдера, який поміг би практично, чи теоретично. Є один льотчик на задньому і до того на козі сраній не підкотиш!
Радий за тебе!
На DT125 у мене получалося краще ніж на DT230. Ланза ще вмудряється на грунті пробуксовувати у вертикальному положенні, аж у сторону зносить, при тому що у неї антипробуксовочна система)
Мене більше хвилює, що ти без проблем можеш ловити баланс! От я на задньому 2-3 рази підгазну і переднє колесо опускається, ну або перекидаюся назад (гальмами вертаюся на 2 колеса) і "коза" не получилася! Важко це робити на рівному, легше рухаючися напідйом.
Зато на боки уже не хилить, правда я при 20 км/год це пробую, а не при 5 км/год. При 5, мабуть взагалі не реально боковий баланс тримати, чим менша швидкість - тим більше валиться мот на боки(
Думав переучить себе ловити баланс не скидаючи-додаючи газ, а виключно гальмами давити мотор, не скидаючи газ, щоб мотор не втрачав час на відновлення тяги. Але думками робити це не успіваю, а автоматизм переучити якось тяжко, рукат всеодно скидає газ, а нога тормозить тільки при перекиданні, сумно!
А ще у нас у місті немає жодного райдера, який поміг би практично, чи теоретично. Є один льотчик на задньому і до того на козі сраній не підкотиш!
Радий за тебе!
На DT125 у мене получалося краще ніж на DT230. Ланза ще вмудряється на грунті пробуксовувати у вертикальному положенні, аж у сторону зносить, при тому що у неї антипробуксовочна система)
Маг, чародій, гадаю по руці
Лікую через СМС, фото, поверну чоловіка у сім'ю
))))))))
))))))))
Менше страху, плавніший газ і тормоз. На 5км реально але не зразу. Я позбувся страху перевернутись, коли зліпив собі на зад прикручувальну рамку яка не давала перевернутись і зломати крило. Тоді то і я нащупав точку баланса і поняв коли вже біда а коли ще можна їхати ))
Да в нас в місті тоже я 1 такий ) пічаль, переїжай до нас.
І ще 1, на 125 я постійно зїжав на сидячи і не бачив дорогу(тому на сидячи було дуже важко), вчився на стоячи, а на 250 на сидячи норм бачу дорогу і не зїжаю.
Да в нас в місті тоже я 1 такий ) пічаль, переїжай до нас.
І ще 1, на 125 я постійно зїжав на сидячи і не бачив дорогу(тому на сидячи було дуже важко), вчився на стоячи, а на 250 на сидячи норм бачу дорогу і не зїжаю.
- ПАТРІОТ
Я сидячи шлях бачу прекрасно, і примушую себе розвантажувати підножки а навантажувати кінець сідушки, стоячи на ножках - піднімать важче і нада вище
Перекинутися теж не боюся, часто відчуваю момент, коли мот так наче злегка "провалюється назад", але залишатися під потрібним кутом всеодно не вдається.
Перекинутися теж не боюся, часто відчуваю момент, коли мот так наче злегка "провалюється назад", але залишатися під потрібним кутом всеодно не вдається.
))))))))
))))))))
ну не знаю, більше треніровок будеш як ті вов бойс )), я тоже часто треніруюсь ), завтра мб зніму відео на YZ кину сюди )
Оператора не було ((, мб завтра якшо погода. Сьогодні в перше їхав на 5 передачі десь біля 100км\год )) Трохи стрьомно коли опускаю.
Захід. Тернопільська область м. Теребовля )) На КТМ то друг, він тільки начинає пробувати на козу ставати.
- ПАТРІОТ
в гарному місті живеш! колись може й приїду, хочп час і кілометри кажуть протилежне) Другу привіт, покажеш і його результати! А зроби но фотку отого станка, що ви прикручуєте ззаді, об нього не бєтеся при падіннях?!?
))))))))
))))))))