Не знаю що за модель мота... Підкажіть що за Хускварна
Модератор:Driverok
Підкажіть, будь ласка, що це я за хускварну викупив...
Последний раз редактировалось Санчєла Пт окт 24, 2014 2:34 pm, всего редактировалось 2 раза.
Я тут тільки зареєструвався, підкажіть як фотки завантажити...
Загрузи на любой хостинг и кинь ссылкуСанчєла писал(а):Я тут тільки зареєструвався, підкажіть як фотки завантажити...
Загрузив, шо скажеш?mANDEZ писал(а):Загрузи на любой хостинг и кинь ссылкуСанчєла писал(а):Я тут тільки зареєструвався, підкажіть як фотки завантажити...
Дякую)))hatinger писал(а):модель см . просто обута в ендуро резину .
Потрібен комутатор на неї, може хто має. Куплю.
Хто що чув про цю Хускварну? як вона? Я купив її нещодавно і вона на високих оборотах душиться. Проїхався на ній пару раз і вона захлохла і з вчорашнього дня не заводиться. Поки немаю часу подовитися до неї. Один майстер сказав що можливо воздух підсасує. Ваші варіанти, враження і інформація про неї??
Очень на SM похоже с кроссовой резиной.Колеса 17тые стоят?
ніби да. або 15. тільки вчора взяв. ще нічо про неї майже не знаюmANDEZ писал(а):Очень на SM похоже с кроссовой резиной.Колеса 17тые стоят?
- Vitaha1985
Судя по фото прийдётся тебе дружище над этим мотом потрудитса.Но зато потом он тебе доставит масу удовольствия. ДЕРЗАЙ длинными зимними вечерами.
ПУСТЬ ЛУЧШЕ в мышцах будет боль. Чем наркота и алкоголь!!!
Велике дякую за відгук!))Vitaha1985 писал(а):Судя по фото прийдётся тебе дружище над этим мотом потрудитса.Но зато потом он тебе доставит масу удовольствия. ДЕРЗАЙ длинными зимними вечерами.